Author Topic: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja  (Read 275476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
« Reply #390 on: March 21, 2011, 07:51:50 AM »
Aha, sem se napačno  izrazila  :D  .... šlo naj bi potem za kita grbavca ....

Kit grbavec ti sporoča naslednje:

Vzemi si naslednje leto za raziskovanje uporabe zvoka in vokalov za zdravljenje.
Tako igranje glasbe kot njeno poslušanje je trenutno zate izredno pomembno.
V svojem življenju imaš enega pomembnega zaveznika, ki te spodbuja, da višaš svoje standarde in izražaš svojo ustvarjalnost v svetu mode, na način, ki ti najbolje ustreza.
Loti se solo petja ali kakršnegakoli dela z lastnim glasom, ker ti bo to pomagalo tako pri tvojem petju kot pri lastni samozavesti.
Dovoli si biti bolj odkrita do drugih, in ne omogočaj strahovom, da ti to preprečujejo.

:-* Gaja

Zelo zanimivo sporočilo  :)
Hvala,  Gaja  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #391 on: March 22, 2011, 09:42:56 PM »
Prosim, Opal. :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline marjetica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #392 on: March 23, 2011, 11:28:38 AM »
Pozdravljeni! Že nekaj časa vas redno prebiram, danes pa se mi je zdel pravi čas, da se vam pridružim!
V to me je že zadnjič skoraj prepričala množica žab, ki sem jih srečala, danes pa čmrlj. Ker nisem nobenega našla nikjer na forumu, bi me zanimalo, kakšno sporočilo nosita. Hvala!  :-*

Offline Ardwinna_

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #393 on: March 25, 2011, 10:45:55 AM »
Pozdravlejni,

sicer ne gre za videnje določene živali...ampak nisem vedela točno v katero temo naj dam tole...namreč že nekaj časa se mi dogaja, da zvečer ko hodim iz službe...je že tema...in na drugi strani ceste so cestne svetilke in vedno ko grem mimo je ena luč ugasnjena in ko sem vzporedno z njo se le-ta prižge...pa ni na senzor al pa kaj...včasih je to ista luč ali pa katera druga v vrsti...največkrat se je prižgala ko sem šla mimo..parkrat npr. tudi včeraj pa se je zgodilo da je bila prižgana in je ugasnila...me zanima če kdo mogoče ve, če ima to kakšen poseben pomen...če sem dala to v napačno temo se opravičujem...

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #394 on: March 25, 2011, 12:05:35 PM »
Včeraj sem zadnji hip umaknila kavo proti umivalniku, ker je že kipela. Na umivalniku se ustvari vzorec, ki sem ga podrobno pogledala. Sem v zadnjem času opazovala slikce kavine usedline in neverjetno kakšne oblike nastajajo. Zaznala sem dva psa. En je tekel naprej, kot da vleče tovor, drug pa je imel svojo glavo obrnjeno proti meni in prijazno režal. Kasneje ta dan sem doživela neprijeten dogodek in razmišljala, če je bilo v tem sporočilo. Na Gogini strani sem poiskala pomen psa:

Videnje psa pomeni:
Imej močno vero, ne glede na to, kaj se dogaja v tvojem življenju.
Pomembno je, da prostovoljno pristopiš neki dejavnosti v duhu služenja.
Ostani odločna in predana, čeprav se boš spopadala z negativnostjo in razočaranjem.
Izkazuj svojo ljubezen in cenjenje ljudem, ki so ti blizu, na kreativne načine.
Izražaj svojo predanost do tistih, ki jih ljubiš in neguješ.

Mislim, da sporočilo lahko povežem z dogajanjem, ki je sledilo. In še bo ...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #395 on: March 27, 2011, 02:46:51 PM »
Jaz sem pa danes sanjala o lisici, ki mi je bila ljubljenček. Pustila se mi je božati celo po trebuhu, prav zanimivo.

Lisica sporoča:

Zaupaj svoji intuiciji in se pazi nekoga, s katerim si v stiku in te želi na nek način pretentati.
Trenutno ti prideta bolj prav tvoja inteligenca in genialnost kot soočanje in imeti svoj prav.
Zate je bolje, da ostaneš v ozadju in iz tega položaja uporabljaš svoj vpliv, kot da prevzameš aktivno vodilno vlogo.
Najbolje je, da se spojiš s svojim okoljem, se neopazno premikaš in obdržiš svoje namere samo zase.
Sedaj je pomembno, da se odrešiš svojega družbenega pogojevanja in se bolj svobodno izraziš.
Poslušaj in sliši, gledaj in vidi, občuti in čuti-zaupaj svojim čutom, da te vodijo.

Evo, jaz sem pa 2 dneva nazaj sanjala lisico. Meni se je tudi pustila božati in je pravzaprav ležala poleg mene in se cartala.  ::)
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #396 on: March 27, 2011, 02:49:48 PM »
Že nekaj časa pa se mi prikazuje orel, tako da sem staknila še pomen orla s foruma Mychi:

Razmišljaš o priložnosti, ki bi jo bilo potrebno kmalu izkoristiti.
Kmalu boš začela na novo v pozitivni smeri, po obdobju sporov, v katerem si pridobila veliko žilavosti in osveščenosti.
Oddalji se od drugih in se dvigni nad zemeljsko življenje, da boš zmožna videti svoje življenje in okoliščine iz širše perspektive in z večjo vizijo.
Čas je za veliko duhovno prebujenje, skozi katerega boš izkusila večjo povezavo z božanskostjo.
V tem času je pomembno, da slediš kreativni inspiraciji, ki prihaja od Boga, zato upoštevaj vsakršno vodstvo, ki ga dobiš.
Karkoli daš od sebe, pozitivno ali negativno, se ti bo zdaj na nek način povrnilo, hitreje kot kdajkoli prej.

Tole lahko potrdim, da 100% drži.
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #397 on: March 27, 2011, 11:23:42 PM »
Pozdravljeni! Že nekaj časa vas redno prebiram, danes pa se mi je zdel pravi čas, da se vam pridružim!
V to me je že zadnjič skoraj prepričala množica žab, ki sem jih srečala, danes pa čmrlj. Ker nisem nobenega našla nikjer na forumu, bi me zanimalo, kakšno sporočilo nosita. Hvala!  :-*

Marjetica, malo pobrskaj to temo za nazaj, žabe smo mislim da že imeli. Za čmrlja nimam opisa, lahko si pomagaš z opisom čebele, ki podobno funkcionirajo. Če ne pa razm isli o stvareh, ki jih počne čmrlj za razliko od čebel in bom dobila prava sporočila.

www.theta.si
DZK 519

Offline marjetica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #398 on: March 28, 2011, 11:16:28 AM »
Hvala Gaja!
Sem brskala pa žal nisem našla niti žabe niti čebele.  :( bom še brskala!

Se popravljam! Moram biti prijavljena, da dobim rezultate!

Čebela:
Čas je, da se zorganiziraš in začneš delovati na uresničevanju ideje, o kateri razmišljaš.
Projektom, s katerimi se ukvarjaš pristopi s predanostjo in marljivostjo, kar ti bo prineslo uspeh, ki bo presegel tvoje najbolj neverjetne sanje.
Z nekaterimi drugimi ljudmi se lotite poslovnega projekta, ki bo vsakemu prinesel korist in bo, če je možno vključeval celotno skupnost, v kateri živiš.
Vzemi si čas, da ceniš in uživaš v sladkostih življenja.
To obdobje je zate zelo plodno na psihičnem in ustvarjalnem področju, v katerem lahko uresničiš svoje zamisli.
Zate je to zelo produktiven cikel, zato nadaljuj s čimerkoli se ukvarjaš in rezultat bo zagotovo presegel tvoja pričakovanja.

HVALA!
« Last Edit: March 28, 2011, 11:19:33 AM by marjetica »

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #399 on: March 28, 2011, 10:50:00 PM »
Sporočila žabe:

Naredi fizično čiščenje, da razstrupiš svoje telo.
Naredi še čustveno čiščenje s tem, da si dovolišresnično občutiti svoja čustva in jokati kolikor je to potrebno, da prećistiš in se znebiš kakršnihkoli nepredelanih čustev.
Glasno petje in mantranje bo pripomoglo, da se boš počutila bolj v ravnovesju, umirjena ter povezana z božanskim.
Vstopaš v obdobje obilja na vseh področjih.
To je zate znak za začetek počasnega in postopnega transformacijskega procesa, premik od starega življenja k novemu.

www.theta.si
DZK 519

Offline Opal

• Mojster
« Reply #400 on: March 31, 2011, 08:53:06 AM »
Kaj pa pomeni videnje petelina?

Offline marjetica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #401 on: March 31, 2011, 03:36:32 PM »
Gaja, hvala!  :-*
Pa še kako res je!

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #402 on: March 31, 2011, 09:00:41 PM »
Kaj pa pomeni videnje petelina?

Po moje, da se rabiš bolj zgodaj ustajat in ob tem uživat, pa kakšno zapet. ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #403 on: April 05, 2011, 02:51:16 PM »
Kakšen pomen ima želva? Hvala :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI
« Reply #404 on: September 22, 2014, 01:28:40 PM »
In še opis vrabca:

To je zelo produktivno in plodno obdobje.
Poišči plemenitost v najbolj pogostih rečeh in ljudeh, vključno s seboj.
Hodi vzravnano, z visoko dvignjeno glavo, s pogledom naprej, da pokažeš svetu svoje samospoštovanje in dostojanstvo.
Tvoje srce se vedno bolj odpira ljubezni, ki jo sprejemaš, zaradi česar si bolj pripravljena izražati ljubezen do drugih.
Tvoja energija in vitalnost se prebujata, zalotiš se žvižgati ali peti, ne da bi se sploh zavedala.

Kiss Gaja

danes sem vidla vrabca, v bistvu jih vidim vsak dan. Ampak danes me je nekaj "presekalo" ko sem ga vidla. Lepo sporočilo prinaša :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/