Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja

<< < (16/82) > >>

Jane:
Ravnokar mi je priletel vrabček na okno in začel čivkati, da sem ga res morala pogledati, sem odprla okno, se je obrnil k meni, sem ga pobožala, sva se pogovorila in se poslovila  :)  :-*

Lovely:

--- Quote from: jane on July 14, 2010, 10:09:40 AM ---Ravnokar mi je priletel vrabček na okno in začel čivkati, da sem ga res morala pogledati, sem odprla okno, se je obrnil k meni, sem ga pobožala, sva se pogovorila in se poslovila  :)  :-*

--- End quote ---

:)

Gaia:

--- Quote from: jane on July 14, 2010, 10:09:40 AM ---Ravnokar mi je priletel vrabček na okno in začel čivkati, da sem ga res morala pogledati, sem odprla okno, se je obrnil k meni, sem ga pobožala, sva se pogovorila in se poslovila  :)  :-*

--- End quote ---

VRABČEK:
To je zelo produktivno in plodno obdobje.
Poišči plemenitost v najbolj pogostih rečeh in ljudeh, vključno s seboj.
Hodi vzravnano, z visoko dvignjeno glavo, s pogledom naprej, da pokažeš svetu svoje samospoštovanje in dostojanstvo.
Tvoje srce se vedno bolj odpira ljubezni, ki jo sprejemaš, zaradi česar si bolj pripravljena izražati ljubezen do drugih.
Tvoja energija in vitalnost se prebujata, zalotiš se žvižgati ali peti, ne da bi se sploh zavedala.

:-* Gaja

Opal:
Meni je pa danes  pozornost pritegnila strigela, ki se je nenavadno znašla v skledi in kasneje še ena, ki je lezla po okenski polici v sobi. Le kaj mi sporoča?

Gaia:

--- Quote from: Opal on July 16, 2010, 12:47:18 PM ---Meni je pa danes  pozornost pritegnila strigela, ki se je nenavadno znašla v skledi in kasneje še ena, ki je lezla po okenski polici v sobi. Le kaj mi sporoča?
--- End quote ---

To boš žal morala sama ugotovit, ker ne utegnem kanalizirat sporočila.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version