Author Topic: Skupinsko zdravljenje, peti del.  (Read 224021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Skupinsko zdravljenje, peti del.
« Reply #105 on: July 14, 2010, 12:08:56 PM »
Daia pošiljam.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #106 on: July 14, 2010, 12:15:47 PM »
Jaz pa imam probleme na desni strani: noga večkrat mravljinčasta, medenica boleča, v roki nimam moči, ključnica me večkrat boli. Kaj svetujete?

Ribica, najprej je pomembno, če si theta praktik ali ne.
ne, nisem

Ker gre za desno stran, gre za dajanje, ki te dela neuravnovešeno. Očitno preveč daješ vsem ljudem okoli sebe, si jim vedno na razpolago, nase pa pozabljaš oz. si ne vzameš časa zase. Dovoli si več sprejemat in bolj mislit nase. To ni sebičnost, gre za čisto uravnotežanje jina in janga.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #107 on: July 14, 2010, 12:20:55 PM »
Hehe no tole je dober nasvet tudi zame, jaz sem preveč uradna, mislim da mora bit vse po pravilih  ;D

Pa ena prošnja oz nasvet še zame. Moj sin ima spet neke probleme s spanjem, se začne ponoči jokat in nič drugega ni dobro kot jaz. In potem greva seveda skupaj spat in obvezno morava spat objeta, če ne je spet jokec.
V theti sem dobila občutek, preblisk, da ga je moj oče udaril ( je tam na počitnicah), zdaj pa ne vem, lahko da so to pač moji spomini, ker je to delal z mano, lahko pa da je tudi res, ponavadi me občutek ne vara, ne  :-\

Lahko nekdo še malo pobrska, kaj je vzrok temu jokcu. Če so res moji starši, kako naj sploh postopam naprej, kaj ukinem obiske??? Sploh ne vem... ??? :(

Moje osebno mnenje je, da te sin čustveno izsiljuje in ve, na katero tipko pritisnit. Ti imaš občutke krivde, da preveč delaš in preživiš premalo časa z njim on pa to s pridom izkorišča in te želi imeti ponoči zase. Če hočeš obema dobro, bo treba temu narediti konec. Če pa ga že rabiš potolažit, ko se zbudi, pa bodi ob njemu pri postelji. Sicer eni otroci rabijo več crkljanja kot drugi, ampak naj je to potem družinska izkušnja, tako da je še mož v to vpleten, ker bo drugače prevelik razkorak med vami.

Midva z možem sva sinu vedno, kadar naju je potreboval dovolila, da pride k nama v posteljo (kadar je bil bolan ali kakorkoli drugače vznemirjen). To se mi zdi, da družino še bolj poveže.

Poleg tega se je Taj z nekim razlogom utelesil v vašo družino. Tvoji starši z njim zagotovo ne ravnajo kot so s tabo, ker pri starih starših ni potreben faktor vzgajanja, to delajo starši. Itak si ti od svojih staršev dobila določene vzorce, ki jih prenašaš na sina, torej ne bo dobil nič novega.

Upam, da sem ti povedal kaj uporabnega.

:-* Gaja

Hmmm zanimivo, čeprav se meni ne zdi da bi izsiljeval, res ne. Zakaj tako mislim, ker joka samo če je kaj narobe, drugače lepo spi v svoji postelji in sobi brez problema, še zvečer gre lepo sam povedat da je čas za spat in gre v svojo sobo. Če je pa kaj narobe, da je bolan, da se česa ustraši itd potem joka, tudi ni tako da bi potem tiščal k meni, včasih pač samo pridem in rečem vse je v redu, pejt nazaj ajat in je OK. Včasih tudi to ni potrebno iz druge sobe rečem, da sem tukaj in spi dalje, ampak vse to se ne dogaja toliko pogosto. Tokrat pa me noče spustit, prav sili k meni in mu je vseeno ali sedim na stolu in ga držim za roko, važno da sem v bližini.
Jaz sem ga seveda vzela k sebi, ker se mi ni dalo sredi noči tam čičat  ;D V postelji pa potem želje po objemanju....

Se pa strinjam in to tudi prakticiram da pač spi v svoji sobi, če ga lahko potolažim kako drugače ga vedno izključno tako, le če se ne da, ga vzamem k sebi.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #108 on: July 14, 2010, 12:37:38 PM »
Hehe no tole je dober nasvet tudi zame, jaz sem preveč uradna, mislim da mora bit vse po pravilih  ;D

Pa ena prošnja oz nasvet še zame. Moj sin ima spet neke probleme s spanjem, se začne ponoči jokat in nič drugega ni dobro kot jaz. In potem greva seveda skupaj spat in obvezno morava spat objeta, če ne je spet jokec.
V theti sem dobila občutek, preblisk, da ga je moj oče udaril ( je tam na počitnicah), zdaj pa ne vem, lahko da so to pač moji spomini, ker je to delal z mano, lahko pa da je tudi res, ponavadi me občutek ne vara, ne  :-\

Lahko nekdo še malo pobrska, kaj je vzrok temu jokcu. Če so res moji starši, kako naj sploh postopam naprej, kaj ukinem obiske??? Sploh ne vem... ??? :(

Moje osebno mnenje je, da te sin čustveno izsiljuje in ve, na katero tipko pritisnit. Ti imaš občutke krivde, da preveč delaš in preživiš premalo časa z njim on pa to s pridom izkorišča in te želi imeti ponoči zase. Če hočeš obema dobro, bo treba temu narediti konec. Če pa ga že rabiš potolažit, ko se zbudi, pa bodi ob njemu pri postelji. Sicer eni otroci rabijo več crkljanja kot drugi, ampak naj je to potem družinska izkušnja, tako da je še mož v to vpleten, ker bo drugače prevelik razkorak med vami.

Midva z možem sva sinu vedno, kadar naju je potreboval dovolila, da pride k nama v posteljo (kadar je bil bolan ali kakorkoli drugače vznemirjen). To se mi zdi, da družino še bolj poveže.

Poleg tega se je Taj z nekim razlogom utelesil v vašo družino. Tvoji starši z njim zagotovo ne ravnajo kot so s tabo, ker pri starih starših ni potreben faktor vzgajanja, to delajo starši. Itak si ti od svojih staršev dobila določene vzorce, ki jih prenašaš na sina, torej ne bo dobil nič novega.

Upam, da sem ti povedal kaj uporabnega.

:-* Gaja

Še zame je uporabno, Gaja :)  :-*
Lovely

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #109 on: July 14, 2010, 12:42:31 PM »
Danes bom poslala okoli 50 prošenj za delo..bom nathetkala, da dobim dobro službo z dobro plačo, da se razumem s sodelavci in uživam v službi, da je to služba, ki je v moje najvišje in najboljše dobro na moji poti in za mojo družino, da si zaslužim dobro službo...prosila bi pa še za malo podpore, ker škodit ne more  ;)
Da bodo energije še ojačane..hvala vam  :-*

Evo imaš moj support. Lahko mi pa mal napišeš kaj iščeš, morda ti lahko pomagam, ker sem v kadrovskih vodah. LP
Lovely

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #110 on: July 14, 2010, 12:45:02 PM »
Mi že od nekdaj spimo vsi v isti sobi. Ko je bil Neo mali, smo dali njegov kinderped zraven najine postelje, da sem ga ponoči pobožala ali držala za roko, če je potreboval tolažbo. Ko je dobil večjo posteljo, je imel navado vprašati, če lahko pride k nama, in če sva rekla ne, je to tudi upošteval. Včasih nama je pasalo, da je pri nama, še posebno, če je bil bolan, včasih ne, ampak tega ni nikoli izkoriščal. Zdaj, ko je starejši tega praktično ne počne več.

Kot sem prebrala, ima tvoj Taj nenakšne krizice, to se lahko zgodi zaradi nam banalnih stvari, kakšnih besed, ki si jih otrok narobe interpretira, risank itd. Ampak še vedno v tvojem pisanju nisem zasledila nič o vlogi atija v tej situaciji.  ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #111 on: July 14, 2010, 12:52:16 PM »
Danes bom poslala okoli 50 prošenj za delo..bom nathetkala, da dobim dobro službo z dobro plačo, da se razumem s sodelavci in uživam v službi, da je to služba, ki je v moje najvišje in najboljše dobro na moji poti in za mojo družino, da si zaslužim dobro službo...prosila bi pa še za malo podpore, ker škodit ne more  ;)
Da bodo energije še ojačane..hvala vam  :-*

daia, pošiljam podporo

:-*
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #112 on: July 14, 2010, 12:52:54 PM »
Zato ker ga ni  ;) Že od njegovega rojstva se s tem vprašanjem ubadam izključno in samo jaz, odkar sem začela hodit na tečaj astrologije, ga enkrat na teden da spat on, prej še tega ni bilo. No mogoče tistih 14 dni po porodu, ko sem bila še čisto crknjena. Po tem NIČ VEČ.

Mož je pač mnenja, da je to žensko delo tudi ko sem kdaj znorela in ga sredi noči poslala k njemu je doživel totalni pop*****, ( mož ne otrok, da ne bo pomote ) zbudil pomoje še sosede s svojim dretjem, da sem iz ljubega miru šla spet situacijo reševat jaz.

Moja astro karta

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #113 on: July 14, 2010, 12:57:58 PM »
Zato ker ga ni  ;) Že od njegovega rojstva se s tem vprašanjem ubadam izključno in samo jaz, odkar sem začela hodit na tečaj astrologije, ga enkrat na teden da spat on, prej še tega ni bilo. No mogoče tistih 14 dni po porodu, ko sem bila še čisto crknjena. Po tem NIČ VEČ.

Mož je pač mnenja, da je to žensko delo tudi ko sem kdaj znorela in ga sredi noči poslala k njemu je doživel totalni pop*****, ( mož ne otrok, da ne bo pomote ) zbudil pomoje še sosede s svojim dretjem, da sem iz ljubega miru šla spet situacijo reševat jaz.

Draga, ti hraniš to situacijo s svojimi prepričanji, drugače se to ne bi dogajalo. A njega kdaj špricaš z roza sprejem? ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #114 on: July 14, 2010, 01:04:17 PM »
Sem ga začela ja, tudi z blaoslavljanjem, no sicer ne v tej konkretni situaciji ampak v drugih, ki me ravno tako iritirajo, ne  ;D Pa moram reči, da je napredek opazen.

Moja astro karta

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #115 on: July 14, 2010, 01:19:19 PM »
Sem ga začela ja, tudi z blaoslavljanjem, no sicer ne v tej konkretni situaciji ampak v drugih, ki me ravno tako iritirajo, ne  ;D Pa moram reči, da je napredek opazen.

Saj bo. Pa kakšna prepričanja pri sebi spremenit glede partnerstva in očeta svojih otrok. :D
www.theta.si
DZK 519

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #116 on: July 15, 2010, 12:40:58 PM »
Uf..ena slabsa novica in bi prosila za podporo in naslednjic, ko bo skupinsko zdravljenje za zdravljenje zoba od moje mamce.

Ze kaksno leto jo je bolela desna stran lica in uho, vendar je mislila, da od prehlada. V bistvu pa je kriv modrostni zob..sla je k zobozdravniku na puljenje, vendar si ni upal, ker ima zadebeljeno korenino in zraven so neke zile, zob pa v notranjosti cisto gnil in MORA it cimprej ven. Danes je sla v Celje, da bi jo dali na operacijo in je tudi tam zdravnica rekla, da je to komplicirana zadeva, da bo treba zagat, da je zob notr cisto gnil, da ji lahk za skoz omrtvi spodnja ustnica, ce se rani zivec zraven, ampak so ji dali datum aprila drugo leto  :o :o :o
Bi res prosila za mocno zdravljenje..in vsak nasvet kako se tega lotiti bo dobrodosel.
« Last Edit: July 15, 2010, 03:10:13 PM by Daia* »

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #117 on: July 16, 2010, 08:36:46 AM »
Jaz pa imam probleme na desni strani: noga večkrat mravljinčasta, medenica boleča, v roki nimam moči, ključnica me večkrat boli. Kaj svetujete?

Ribica, najprej je pomembno, če si theta praktik ali ne.
ne, nisem

Ker gre za desno stran, gre za dajanje, ki te dela neuravnovešeno. Očitno preveč daješ vsem ljudem okoli sebe, si jim vedno na razpolago, nase pa pozabljaš oz. si ne vzameš časa zase. Dovoli si več sprejemat in bolj mislit nase. To ni sebičnost, gre za čisto uravnotežanje jina in janga.
mne pa zanima zakaj je pomembno, ali si theta praktik ali ne?

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #118 on: July 16, 2010, 08:40:30 AM »
Verjetno zato, da ti povedo, kak si lahk sama porihtas  ;)

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #119 on: July 16, 2010, 10:22:47 AM »
Verjetno zato, da ti povedo, kak si lahk sama porihtas  ;)

Zelo praktično, hihi!