Hehe no tole je dober nasvet tudi zame, jaz sem preveč uradna, mislim da mora bit vse po pravilih 
Pa ena prošnja oz nasvet še zame. Moj sin ima spet neke probleme s spanjem, se začne ponoči jokat in nič drugega ni dobro kot jaz. In potem greva seveda skupaj spat in obvezno morava spat objeta, če ne je spet jokec.
V theti sem dobila občutek, preblisk, da ga je moj oče udaril ( je tam na počitnicah), zdaj pa ne vem, lahko da so to pač moji spomini, ker je to delal z mano, lahko pa da je tudi res, ponavadi me občutek ne vara, ne 
Lahko nekdo še malo pobrska, kaj je vzrok temu jokcu. Če so res moji starši, kako naj sploh postopam naprej, kaj ukinem obiske??? Sploh ne vem... ??? 
Moje osebno mnenje je, da te sin čustveno izsiljuje in ve, na katero tipko pritisnit. Ti imaš občutke krivde, da preveč delaš in preživiš premalo časa z njim on pa to s pridom izkorišča in te želi imeti ponoči zase. Če hočeš obema dobro, bo treba temu narediti konec. Če pa ga že rabiš potolažit, ko se zbudi, pa bodi ob njemu pri postelji. Sicer eni otroci rabijo več crkljanja kot drugi, ampak naj je to potem družinska izkušnja, tako da je še mož v to vpleten, ker bo drugače prevelik razkorak med vami.
Midva z možem sva sinu vedno, kadar naju je potreboval dovolila, da pride k nama v posteljo (kadar je bil bolan ali kakorkoli drugače vznemirjen). To se mi zdi, da družino še bolj poveže.
Poleg tega se je Taj z nekim razlogom utelesil v vašo družino. Tvoji starši z njim zagotovo ne ravnajo kot so s tabo, ker pri starih starših ni potreben faktor vzgajanja, to delajo starši. Itak si ti od svojih staršev dobila določene vzorce, ki jih prenašaš na sina, torej ne bo dobil nič novega.
Upam, da sem ti povedal kaj uporabnega.
Gaja
Hmmm zanimivo, čeprav se meni ne zdi da bi izsiljeval, res ne. Zakaj tako mislim, ker joka samo če je kaj narobe, drugače lepo spi v svoji postelji in sobi brez problema, še zvečer gre lepo sam povedat da je čas za spat in gre v svojo sobo. Če je pa kaj narobe, da je bolan, da se česa ustraši itd potem joka, tudi ni tako da bi potem tiščal k meni, včasih pač samo pridem in rečem vse je v redu, pejt nazaj ajat in je OK. Včasih tudi to ni potrebno iz druge sobe rečem, da sem tukaj in spi dalje, ampak vse to se ne dogaja toliko pogosto. Tokrat pa me noče spustit, prav sili k meni in mu je vseeno ali sedim na stolu in ga držim za roko, važno da sem v bližini.
Jaz sem ga seveda vzela k sebi, ker se mi ni dalo sredi noči tam čičat

V postelji pa potem želje po objemanju....
Se pa strinjam in to tudi prakticiram da pač spi v svoji sobi, če ga lahko potolažim kako drugače ga vedno izključno tako, le če se ne da, ga vzamem k sebi.