Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Skupinsko zdravljenje, peti del.

<< < (94/162) > >>

Gaia:
Jaz bi lažje danes, kot jutri. Jutri zvečer bom morda zdoma, nisem še sigurna. Vsekakor prej naštelam podporo. Priporočam se za polnjenje denarnice in pobož, pa prosim še zdravljenje za Nea. :-* :-* :-*

sasa:

--- Quote from: Gaja on October 21, 2010, 01:00:39 PM ---Jaz bi lažje danes, kot jutri. Jutri zvečer bom morda zdoma, nisem še sigurna. Vsekakor prej naštelam podporo. Priporočam se za polnjenje denarnice in pobož, pa prosim še zdravljenje za Nea. :-* :-* :-*

--- End quote ---

Kaj pa je z malim?  ???

Gaia:

--- Quote from: sasa on October 21, 2010, 01:11:41 PM ---
--- Quote from: Gaja on October 21, 2010, 01:00:39 PM ---Jaz bi lažje danes, kot jutri. Jutri zvečer bom morda zdoma, nisem še sigurna. Vsekakor prej naštelam podporo. Priporočam se za polnjenje denarnice in pobož, pa prosim še zdravljenje za Nea. :-* :-* :-*

--- End quote ---

Kaj pa je z malim?  ???

--- End quote ---

Eh, nekaj še ni pripravljen izkašljati. Samo še jutri, potem pa bo med počitnicami zdrav kot dren.

Tita:
Jaz bi se javila za zdravljenje mojih dveh poškodovanih prstov na levi nogi. Sicer je že dosti bolje kot pred enim tednom (sedaj lahko celo nekaj hodim brez večje bolečine), ampak dobre energije ni nikoli preveč.  ;D Aja, lahko se me doda pod pravim imenom -> Tita.  :P

Mitra:
Sem zraven jutri.
Bom sodelovala v zdravljenju (pomagala) in piskerček za keš bi pristavila.

Hvala
 ;) ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version