Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Skupinsko zdravljenje, peti del.
Tejka:
Hvala vsem. Bova malo delala na temu. Da ni astma sem itak prepričana, imel je "le" bronhitise. Ni mi jasno zakaj toliko časa mir, potem pa spet. Sva pa pogruntali z zdravnico, da se pojavi/poslabša, če obiskuje bazene. Ona pravi, da je kriv klor, hehehe. Bomo poiskali pravi vzrok ;)
Daia*:
--- Quote from: Daia* on July 12, 2010, 10:38:22 PM ---As simple as that..špilčkanje :D
--- End quote ---
Včeraj delala eno zdravljenje in sem se cist prepustila pa je blo tako fajn..zelodec mi je vse povedal in skocil ven, da ga je kreator porihtal..hecno res..prav v rokah sem ga drzala in vidla blokadico :o Pol smo to odstranili in je bil zadovoljen pa oblit z ljubeznijo je sel nazaj v telo :D
Gaia:
--- Quote from: Tejka on July 13, 2010, 08:17:49 AM ---Hvala vsem. Bova malo delala na temu. Da ni astma sem itak prepričana, imel je "le" bronhitise. Ni mi jasno zakaj toliko časa mir, potem pa spet. Sva pa pogruntali z zdravnico, da se pojavi/poslabša, če obiskuje bazene. Ona pravi, da je kriv klor, hehehe. Bomo poiskali pravi vzrok ;)
--- End quote ---
Tako se govori. ;D
Gaia:
--- Quote from: Daia* on July 13, 2010, 08:21:48 AM ---
--- Quote from: Daia* on July 12, 2010, 10:38:22 PM ---As simple as that..špilčkanje :D
--- End quote ---
Včeraj delala eno zdravljenje in sem se cist prepustila pa je blo tako fajn..zelodec mi je vse povedal in skocil ven, da ga je kreator porihtal..hecno res..prav v rokah sem ga drzala in vidla blokadico :o Pol smo to odstranili in je bil zadovoljen pa oblit z ljubeznijo je sel nazaj v telo :D
--- End quote ---
No, vidiš. Samo igrat se in uživat.
Meni se je danes recimo prvič zgodilo, da sem zdravila nekomu oči in po opazovanju, mi je Kreator naredil Gimme five. ;D :D ;)
Jane:
Hehe no tole je dober nasvet tudi zame, jaz sem preveč uradna, mislim da mora bit vse po pravilih ;D
Pa ena prošnja oz nasvet še zame. Moj sin ima spet neke probleme s spanjem, se začne ponoči jokat in nič drugega ni dobro kot jaz. In potem greva seveda skupaj spat in obvezno morava spat objeta, če ne je spet jokec.
V theti sem dobila občutek, preblisk, da ga je moj oče udaril ( je tam na počitnicah), zdaj pa ne vem, lahko da so to pač moji spomini, ker je to delal z mano, lahko pa da je tudi res, ponavadi me občutek ne vara, ne :-\
Lahko nekdo še malo pobrska, kaj je vzrok temu jokcu. Če so res moji starši, kako naj sploh postopam naprej, kaj ukinem obiske??? Sploh ne vem... ??? :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version