Author Topic: Skupinsko zdravljenje, peti del.  (Read 224310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Skupinsko zdravljenje, peti del.
« Reply #405 on: October 06, 2010, 04:16:39 PM »
Spoštovane dame in nekaj gospodov!

Rada bi vas vprašala za vaše menje, in sicer: Moj mož ima vnukinjo, staro 10 ali 11 let s prirojeno boleznijo, pri kateri mitohondriji v celicah ne delujejo normalno. Ne vem točno kako se bolezen imenuje, posledica le-te pa je, da njene celice delujejo le s 15% močjo oziroma kapaciteto. To ima za posledico, da punca ne govori, ne more prav hoditi, njene kosti in hrbtenica so deformirane, skratka pri teh letih je nekje na nivoju leto dni starega otroka, ki delno hodi. Zaradi te bolezni njena mama ne more hoditi v službo, saj brez nje ne more funkcionirati, skratka njihovo življenje je čisto spremenjeno. Opažam pa nekaj, da punca pa občuti ljubezen in jo zna tudi vračati.

Moje vprašanje je: ali je možno takega otroka s pomočjo thete vsaj malo pozdraviti, glede na to, da sam ne more povedati ali dovoli zdravljenje ali ne oziroma bi zdravljenje morala dovoliti njena mama? Poleg tega je vprašanje, ali bi pri njenih letih in stanju telesa zdravljenje obrodilo sadove?

Za razmislek in odgovor se vam vnaprej najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Po mojem mnenju in vedenju bi se punco dalo ozdraviti, pa mislim da bi bilo za dovoljenje za zdravljenje potrebno vprašati višji jaz. Starost pa mislim da ne igra posebne vloge pri zdravljenju (včasih je zdravljenje zaradi večje dovzetnosti in sprejemanja celo hitrejše). Kaj več ti bodo pa še drugi z malo več izkušnjami povedali.

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #406 on: October 06, 2010, 05:22:32 PM »
Tudi moje mnenje je takšno, da bi se punčki dalo pomagati.
So že leta, kjer je sama svoja in dovoljenje staršev naj ne bi bilo potrebno.

Bi bilo potrebno delo na starših, da se ugotovi s čim sta si zadala takšen križ na ramena.

Seveda je to moje mnenje.

Imejte lep dan
 ;) ;)

Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #407 on: October 06, 2010, 05:42:00 PM »
Punčki se da pomagati. Tudi sama menim da bi lahko sama privolila v zdravljenje, brez maminega dovoljenja, čeprav imamo limit nekje okrog 12 leta.

Po izkušnjah sodeč pa je pri otrocih temeljito treba delat na starših in šele to obrodi popolne rezultate. Sama v astrološki karti vidim dinamiko stariši otroci in tudi takoj zakaj se gre. Je pa največkrat težava s starši, ker kar ne spustijo ali ne morejo izpustiti.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #408 on: October 06, 2010, 08:58:55 PM »

Rada bi vas vprašala za vaše menje, in sicer: Moj mož ima vnukinjo, staro 10 ali 11 let s prirojeno boleznijo, pri kateri mitohondriji v celicah ne delujejo normalno. Ne vem točno kako se bolezen imenuje, posledica le-te pa je, da njene celice delujejo le s 15% močjo oziroma kapaciteto. To ima za posledico, da punca ne govori, ne more prav hoditi, njene kosti in hrbtenica so deformirane, skratka pri teh letih je nekje na nivoju leto dni starega otroka, ki delno hodi. Zaradi te bolezni njena mama ne more hoditi v službo, saj brez nje ne more funkcionirati, skratka njihovo življenje je čisto spremenjeno. Opažam pa nekaj, da punca pa občuti ljubezen in jo zna tudi vračati.

Moje vprašanje je: ali je možno takega otroka s pomočjo thete vsaj malo pozdraviti, glede na to, da sam ne more povedati ali dovoli zdravljenje ali ne oziroma bi zdravljenje morala dovoliti njena mama? Poleg tega je vprašanje, ali bi pri njenih letih in stanju telesa zdravljenje obrodilo sadove?

Za razmislek in odgovor se vam vnaprej najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

pozdravljena,
jaz čutim, da gre pri punčki in starših za dušni dogovor, ki je zelo močan in so si namenoma v tej inkarnaciji izbrali te vloge in ne čutim da jih kakorkoli želijo spreminjati, na dušnem nivoju, v vsakdanjem življenju pač, vendar to ni isto.
Lepo te pozdravljam. Nensi

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #409 on: October 06, 2010, 11:41:15 PM »
Danes ob 20:00 vodim zdravljenje Sašinega vnetja in mojega prehlagripokašlja (ne vem točno, kaj je, ampak je zoprno  ::) )
Se priporočam za vso razpoložljivo podporo. Hvala.

Sem šele zdaj videla in jo pošiljam zdaj, ker čas tako ali tako ne obstaja. :D

Jernej, Kreator mi je prišepnil, da si drzni dihati življenje s ponimi pljuči, ne pa na obroke. :o
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #410 on: October 06, 2010, 11:45:07 PM »

Ana, kjer je volja, je tudi pot. Mnenja drugih si že prebrala. Absolutno je potrebno delati na starših, punca se bo že s tem poštimala. Dušne pogodbe je možno spremeniti, če to 'podpisniki' dovolijo na podzavestnem nivoju.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline ana67

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #411 on: October 07, 2010, 07:37:42 AM »
Dobro jutro!

Hvala za vaše odgovore. Kar se tiče dekličine mame lahko povem, da je po mojem mnenju precej "zadrgnjena", če se lahko tako izrazim, atija pa razen tega, da je sicer prijeten, inteligenten sogovornik, globlje ne poznam. Prvi njun otrok, sin, je čisto normalen.

Ali smem predlagati, da deklico, ime ji je Pia, vključite v vaše naslednje skupinsko zdravljenje!?

Hvala vam in lep pozdrav!

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #412 on: October 07, 2010, 08:29:07 AM »
Danes ob 20:00 vodim zdravljenje Sašinega vnetja in mojega prehlagripokašlja (ne vem točno, kaj je, ampak je zoprno  ::) )
Se priporočam za vso razpoložljivo podporo. Hvala.
Upam, da sta oba zdaj boljše.  ang: :-*

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #413 on: October 07, 2010, 08:33:33 AM »
Jernej, Kreator mi je prišepnil, da si drzni dihati življenje s ponimi pljuči, ne pa na obroke. :o

Saj je lepo sporočilo... Zdaj moram samo še dojet, kako točno bi se to praktično izvajalo.
« Last Edit: October 07, 2010, 08:38:17 AM by Jernej »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #414 on: October 07, 2010, 08:35:33 AM »
Jernej podporo si dobil, upam da ste vsi OK.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #415 on: October 07, 2010, 08:39:07 AM »
Upam, da sta oba zdaj boljše.  ang: :-*

Jernej podporo si dobil, upam da ste vsi OK.

Izboljšave so opazne, ja. Hvala :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #416 on: October 07, 2010, 09:58:13 AM »
Evo, da takoj sporocim. Jst sem super dobro, no razen tega da sem ful zaspana. Izvidi vsi ok, itak nobenmu dohtarju nic jasno. So mi ravnokar sporocili, da grem domov, seveda ne brez antibiotikov. Hvala Jerneju in pa vsem ostalim.
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #417 on: October 07, 2010, 11:45:15 AM »

Saj je lepo sporočilo... Zdaj moram samo še dojet, kako točno bi se to praktično izvajalo.

Ti bom predala v živo mojo interpretacijo. ;D
www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #418 on: October 07, 2010, 11:47:35 AM »
Evo, da takoj sporocim. Jst sem super dobro, no razen tega da sem ful zaspana. Izvidi vsi ok, itak nobenmu dohtarju nic jasno. So mi ravnokar sporocili, da grem domov, seveda ne brez antibiotikov. Hvala Jerneju in pa vsem ostalim.

Saša, še zate en mesidž. Bodi pozorna na svoje misli, medtem ko počneš tisto, kar si počela v nedeljo zvečer.

:-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #419 on: October 07, 2010, 01:15:04 PM »

Saša, še zate en mesidž. Bodi pozorna na svoje misli, medtem ko počneš tisto, kar si počela v nedeljo zvečer.

:-* :-* :-*

Uuuuu, tole pa vem, na kaj gre!!! Sej ni čudno, da sem potem staknila to, kar sem.

Hvala Gaja
 :-*
9ZK 674