Author Topic: Vaja 5  (Read 9195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Vaja 5
« Reply #30 on: June 28, 2010, 11:12:59 AM »
zanimivo, res. Samo nekaj mi ne štima.  Ker sem že pred tem, preden si ti to karto dala gor njegovo karto gledala, pa mi tole ni njegova karta  ???

sem tudi sama pregledala kar nekaj kart, ker sem našla v astro data dve različni uri rojstva ( ena je bila zaokrožena na 12:00, kot da niso vedeli ure rojstva )...

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #31 on: June 28, 2010, 11:13:55 AM »
Je pa zanimivo, da tale karta, ki si jo objavila drži. Tista na astrodatabank je tale: http://www.astro.com/astro-databank/Jackson%2C_Michael_%281958%29

ja evo zaokroženo na 12 uro...katero daš običajno takrat, ko ne poznaš ure rojstva  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: June 28, 2010, 11:14:35 AM »
kje v karti bi ti gledal/videl, da ni imel " normalnega " otroštva, ampak je bil na nek način izoliran ?

Vrh 4 hiše je v vodnarju, v njej je luna----torej ne gre za " klasično " družino, pogoste selitve, odprta družina - prijatelji kot del družine   ::)

Ja katero karto zdaj gledaš?? Vrh 4 hiše ni karta, ki si jo objavila?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #33 on: June 28, 2010, 11:21:14 AM »
kje v karti bi ti gledal/videl, da ni imel " normalnega " otroštva, ampak je bil na nek način izoliran ?

Vrh 4 hiše je v vodnarju, v njej je luna----torej ne gre za " klasično " družino, pogoste selitve, odprta družina - prijatelji kot del družine   ::)

Ja katero karto zdaj gledaš?? Vrh 4 hiše ni karta, ki si jo objavila?

jaoo napačno karto sem gledala, zato ker slik ( karte ) na forumu ne vidim ( so nam vse zablokirali  :-\ )..napaaaaakaaa  ;D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #34 on: June 28, 2010, 11:24:07 AM »

mnja... konjunkcija  :So in  :PL je en element, ki kaže na dominanco, bolj s strani očeta. Pa še v družinski hiši je.
Pozicija  :PL kaže na intenzivno dogajanje na področju hiše kjer se dogaja. In to intenzivno dogajanje je seveda zelo težavno in dojeto kot izrazito negativno. Kasneje pa lahko imamo od tega veliko korist.

Sasportas o  :So 4H med drugim pravi: "Osebe s to pozicijo so lahko svojega doživeli kot tako močno in avtoritativno osebo, da zaradi tega razvijejo občutke lastne nevrednosti oz. nesposobnosti. Verjetno se morajo z očetom boriti, da najdejo lastno vrednost."
« Last Edit: June 28, 2010, 11:25:48 AM by Bojan The Bojan »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #35 on: June 28, 2010, 11:32:13 AM »

mnja... konjunkcija  :So in  :PL je en element, ki kaže na dominanco, bolj s strani očeta. Pa še v družinski hiši je.
Pozicija  :PL kaže na intenzivno dogajanje na področju hiše kjer se dogaja. In to intenzivno dogajanje je seveda zelo težavno in dojeto kot izrazito negativno. Kasneje pa lahko imamo od tega veliko korist.

Sasportas o  :So 4H med drugim pravi: "Osebe s to pozicijo so lahko svojega doživeli kot tako močno in avtoritativno osebo, da zaradi tega razvijejo občutke lastne nevrednosti oz. nesposobnosti. Verjetno se morajo z očetom boriti, da najdejo lastno vrednost."
zanimivo, kar vemo o MJ, to zelo drži

že sam Pluton v določeni hiši, v njegovem primeru v 4. hiši - govori o tem, da bo človek doživljal na tem področju plutonovske transformacije. Pluton pa, kot vemo deluje tako, da vse poruši do temeljev iz katerih je potrebno graditi na novo. Tudi to natančno ne vemo, s kom je imel MJ od družinskih članov sploh še stike.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: June 28, 2010, 11:39:24 AM »
Ja samo njegovo sonce nima nekih slabih aspektov  ??? Jaz bi na to karto prej rekla, da se doma počuti odlično, sej verjetno se je v tistem svojem dvorcu. Oče...sonce v devici...dispozitor gre v leva ( na prvo žogo oče, ki skrbi za familijo, dela za otroke)...otroci ga doživljajo kot oblastnega, v  :kv z   :Ma, oče ni upošteval njegovega mnjenja, prepirljiv, v  :kon s plutonom, manipulira z besedami, sposoben je človeka popolnoma uničiti.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: June 28, 2010, 11:41:13 AM »
Pa tista luna v deseti...zanimivo recimo, ko si rekla da je moški, sem takoj na stran dala dejstvo, da luna skrbi za otroke itd. Nekako se mi ni zdelo za moškega hehe. Jah pa vidim, da sem se zmotila, sej on je na nek način bil obkrožen z otroci.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #38 on: June 28, 2010, 11:49:20 AM »
Luna v 10. hiši naj bi govorila tudi o tem, da oseba opravlja takšno delo, da je preko njega znana. Luna je na :Le stopinji.

p.s. tudi sama imam luno v 10. hiši in delam z ljudmi, zato me veliko ljudi pozna, čeprav nisem slavna  ;D ( bože ne daj  8) )

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: June 28, 2010, 11:51:39 AM »
Luna v 10. hiši naj bi govorila tudi o tem, da oseba opravlja takšno delo, da je preko njega znana. Luna je na :Le stopinji.

p.s. tudi sama imam luno v 10. hiši in delam z ljudmi, zato me veliko ljudi pozna, čeprav nisem slavna  ;D ( bože ne daj  8) )

To tudi, vsekakor. Sem pomoje to tudi omenila. Ampak skoz so mi hodili po glavi še eni otroci zraven, pa sem mislila da ni pomembno  ;D

Ti pa nikoli ne reci nikoli, kaj pa veš kaj te čaka  ;D

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #40 on: June 28, 2010, 12:06:53 PM »

To tudi, vsekakor. Sem pomoje to tudi omenila. Ampak skoz so mi hodili po glavi še eni otroci zraven, pa sem mislila da ni pomembno  ;D

Ti pa nikoli ne reci nikoli, kaj pa veš kaj te čaka  ;D

čuj ti, ne me strašit  ;D to je zadnja stvar, ki bi si jo želela...Device rabimo svojo zasebnost in mir in tega ne more nič nadomestiti  ;)

Tisti otroci so pa bili očitno tvoj filing, intuicija  ;) superca  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: June 28, 2010, 12:21:01 PM »

Tisti otroci so pa bili očitno tvoj filing, intuicija  ;) superca  :-*

Jo bom morala večkrat uporabljati, ker zdaj vidim koliko stvari sem "zamolčala" ker se mi ni zdelo pomembno pri ugotavljanju kdo je ta oseba, zdaj pa vidim, da so v bistvu ZELO pomembne. Eh saj se bom še naučila.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #42 on: June 28, 2010, 12:24:57 PM »
Ja, intuicija je ključna.

Simboli nam govorijo in razumemo jih tako racionalno kot intuitivno.
Konkretizirat to vse skupaj je tista znanost.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #43 on: June 28, 2010, 12:35:29 PM »
res je, tudi sama imam takšne izkušnje ko delaš npr. s kartami...čeprav ti karte kažejo na eno stvar, se ti po glavi mota popolnoma druga...in ko se opogumiš in jo zapišeš, izgovoriš, je presenečenje veliko, ko dobiš potrditev  ;)

intuition is the key  ;)
karte, kristali..so le fizični pripomočki  ;)

gremo na vajo 6  ;D
« Last Edit: June 28, 2010, 12:37:40 PM by taja6 »