Author Topic: zaprtost otroka  (Read 5465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline megica

• Novinec
  • *
zaprtost otroka
« on: November 17, 2009, 10:47:13 AM »
mame in vsi ,ki se spoznate na pomoč!!
moj sinko star 3 leta,ima težave z kakanjem.trdo,sami bobki,ne vem kako naj se drugače izrazim.
po drugi stranimnoče sadja,noče zelenjave,zdaj mi niti mineštrc noče več jest.
pil bi samo mleko,če mu dam kaj drugega odklanja:-(
tudi pri hrani je kažin,kakšno pašto ,pašteto in konec.vse suho,pa še niti jest se mu ne da,danes so mi v vrtecu rekli,da je edino če ga pitajo:-(
no prosim za nasvete,kako naj ga obrnem,kako naj ga prelisičim,kaj pomaga,ne vem več kaj,včeraj je božček jokal na školki,sem šla zvečer v lekarno po svečke,ni pomagalo.
lp vsem

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: zaprtost otroka
« Reply #1 on: November 17, 2009, 11:16:59 AM »
Prelisičila ga boš bolj težko, jaz sem tako jedla skoraj do najstniških dni, enostavno mi je samo to pasalo in se nisem uspela prepričat v kaj drugega.
a tud kakih frutkov ne mara recimo? Da mu spasiraš sadje kot dojenčku, daš gor kako sladko smetano, polijše s čokolado kej v tem stilu, da bi vsaj tko kej sadja pojedel?
A sploh je kakšno sadje ali zelenjavo?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #2 on: November 17, 2009, 11:43:25 AM »
mame in vsi ,ki se spoznate na pomoč!!
moj sinko star 3 leta,ima težave z kakanjem.trdo,sami bobki,ne vem kako naj se drugače izrazim.
po drugi stranimnoče sadja,noče zelenjave,zdaj mi niti mineštrc noče več jest.
pil bi samo mleko,če mu dam kaj drugega odklanja:-(
tudi pri hrani je kažin,kakšno pašto ,pašteto in konec.vse suho,pa še niti jest se mu ne da,danes so mi v vrtecu rekli,da je edino če ga pitajo:-(
no prosim za nasvete,kako naj ga obrnem,kako naj ga prelisičim,kaj pomaga,ne vem več kaj,včeraj je božček jokal na školki,sem šla zvečer v lekarno po svečke,ni pomagalo.
lp vsem

Megica...
zjutraj mu na tešče daj zeloooo sladko vodo, vsaj par žličk da spije (nam je to pomagalo ;) )
Bolj kot to kaj je, je pomembno kaj in koliko pije...izogibajte se sokov, daj mu vodo, v velikih količinah, ali pa malo sladkan čaj (samo ne borovničevega ali šipkovega, ta dva namreč zapirata)
Pri nas se je "izkazal" tudi slivov kompot in suhe slive, so jih kar veselo grizljali :)

Upam da boste kmalu bolje :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #3 on: November 17, 2009, 11:44:57 AM »
ne ni šans,frutke ne,sem mu zmiksala danes zjutraj kuhane suhe slive,in rekla da je "čokolada" :P ni palilo,je majhen,ma ne neumen ;D
včeraj sem jedla jagode z smetano,niti  poskusit noče,sploh ne ve kako zgleda,kak okus ima,sploh ne proba,ni da bi probal,in potem zavrača,ok razumem mu ni fino,on sploh ne poskusi. ???

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #4 on: November 17, 2009, 11:55:50 AM »
Hmmm...ni prav, da mu govoriš neresnice...mogoče bi morala mu povedat kaj mu dajaš, pa čemu to služi!
Tej naši malčki  se ne pustijo prinest okoli in točno vejo, kako z nami obračat ;)

Raje mu razloži, da je to za njegovo dobro, da ga ne bo bolelo, lahko mu poveš, da ni ravno slastno, ampak da mu bo zagotovo koristilo.... bo razumel, boš videla ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: November 17, 2009, 12:27:10 PM »
no bom poskusila še z resnico,mogoče bo palili da to papa spiderman,sem pozabla še to opcijo :D.poročam jutri.
hvala vsem