Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte VII del

<< < (38/64) > >>

Jane:
Tea še meni eno karto za neko odločitev. Hvala  :-*

Daia*:
Tea, bi jst tud prosim..glede službe  ang:

Tea:

--- Quote from: sonce on July 23, 2010, 08:43:16 AM ---Tea, če si že pri kartah in pri volji, bi jaz prosila eno v zvezi s službo  ;) danes zna biti zanimivo  :P
HVALA  :-* ang:

--- End quote ---

Ja, zna biti zanimivo, saj so na vidiku velike spremembe. Naj te ne skrbijo konci, saj te čakajo novi začetki. Prav s temi spremembami pa prihaja tudi boljše obdobje in uslišanje tvojih želja.

ang:

Tea:

--- Quote from: jane on July 23, 2010, 09:12:16 AM ---Tea še meni eno karto za neko odločitev. Hvala  :-*

--- End quote ---

Definitivno jo sprejmi in se zavedalj, da si vodja.

Pri tem se približaj elementarnemu kraljestvu /vil, dev, škratov palčkov itd..../ pojdi v naravo in se igraj z otroci ali pa v sebi prebudi to otroško igrivost.

Pa ne vsega jemati tako zares in dokončno

ang:

Jane:

--- Quote from: Tea on July 23, 2010, 09:31:13 AM ---
--- Quote from: jane on July 23, 2010, 09:12:16 AM ---Tea še meni eno karto za neko odločitev. Hvala  :-*

--- End quote ---

Definitivno jo sprejmi in se zavedalj, da si vodja.

Pri tem se približaj elementarnemu kraljestvu /vil, dev, škratov palčkov itd..../ pojdi v naravo in se igraj z otroci ali pa v sebi prebudi to otroško igrivost.

Pa ne vsega jemati tako zares in dokončno

ang:

--- End quote ---

Hvala Tea  :-* Škratje in vile so pa zadnje čase res moji stalni spremljevalci, nič več ne zgubljam stvari odkar smo v dobrem odnosu, vse najdem  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version