IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hej, hoj, še jaz svoj piskerček pristavim: kako kaj moja "kariera", bom vprašala...
Rabila bi malo božjega blagoslova, glavo bo razneslo ... Hvala by
Quote from: romy on August 05, 2010, 05:18:17 PMHej, hoj, še jaz svoj piskerček pristavim: kako kaj moja "kariera", bom vprašala...POTRPLJENJEKar si prosila, se bo uresničilo. Imej potrpljenje in vedi, da vse deluje v tvoje najvišje dobro in da morajo nekatere stvari še dozoreti.
Quote from: Pika on August 05, 2010, 12:09:58 PMŽivjo, , prosila bi za eno karto v zvezi z mojim bratom.Najlepša hvala! Padla je karta NOV DOM.Selitev je trenutno najboljša in prava odločitev. Daia, hvala ti!
Živjo, , prosila bi za eno karto v zvezi z mojim bratom.Najlepša hvala!
Imam lepe fletne karte vilinckov doma, ce bi kdo rad kaksno sporocilo.
se priporočam, Jane hvala
Quote from: jane on August 13, 2010, 07:03:09 AMImam lepe fletne karte vilinckov doma, ce bi kdo rad kaksno sporocilo.oooo jane, tole se pa priporočam. teh pa nimam doma
Jane, prosim
joj hahahahaha to je pravi odgovor---točno to čakam, samo še ne vem, kdaj točno bo hvala jane, dobra si in tvoji vilinčki
Quote from: sasa on August 13, 2010, 07:26:16 AMQuote from: jane on August 13, 2010, 07:03:09 AMImam lepe fletne karte vilinckov doma, ce bi kdo rad kaksno sporocilo.oooo jane, tole se pa priporočam. teh pa nimam doma JESENJeseni se bojo stvari postavile na svojo mesto in požela boš čudovite številne sadove.