Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte VII del

<< < (18/64) > >>

sonce:

--- Quote from: Daia* on July 17, 2010, 02:03:13 PM ---
--- Quote from: sonce on July 16, 2010, 07:08:43 PM ---Bi imela katera čas zame? Se mi "toži" po kakšni karti...
HVALA  :-*

--- End quote ---

OPAZITE ZNAMENJA
Res je, znamenja, ki jih prejemate, so bila poslana iz nebes. Na vaši poti vam puščamo peresa, kovance ali druge znake. S tem vas spominjamo, da ste ljubljeni in nikoli sami.

ang:

--- End quote ---
Kako lepo!
Hvala!!!
 :-* ang:

Neska:

--- Quote from: Daia* on July 17, 2010, 02:01:29 PM ---
--- Quote from: Neska on July 16, 2010, 06:05:32 PM ---Uuuuu, se še jaz pofočkam, če lahko ;D

--- End quote ---

ŽIVLJENJSKI NAMEN
Smisel vašega življenja je služiti na način, ki vam in drugim prinaša veliko radost. Naj vas iskanje smisla vašega življenja ne obremenjuje. Raje se osredotočite, da boste služili namenu in namen bo služil vam.

ang:

--- End quote ---

Draga moja, zadetek v polno :o

Hvala, hvala, hvala ang:
Objemček :-*

Daia*:
Z veseljem punci  :-* :-*

Maja:

--- Quote from: Daia* on July 17, 2010, 02:05:21 PM ---
--- Quote from: ženska on July 16, 2010, 07:50:54 PM ---Tudi jaz bi eno kartico ...

--- End quote ---

OSEBNA MOČ
Ta situacija se lahko pozdravi na blag način in z ljubeznijo, tako kot ste nas prosili, vendar morate biti z ljudmi, ki so vanjo vpleteni, tudi močni in resnicoljubni. Stali vam bomo ob strani, ko boste povedali svojo resnico, vam dajali moč in vas vodili.

ang:

--- End quote ---

Hvala, Daia*  :-*

Daia*:
Prosim ženska  :-*

Če kdo rabi kakšno karto za danes, let me know  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version