Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
JUTRANJE AFIRMACIJE: Vsako jutro izgovarjajte pozitivne afirmacije, da si boste odprli vrata za manifestacijo.
SHANTI: Sem angel miru. Prinašam vam mirnost in lahko pot naprej.
Quote from: ženska on September 21, 2010, 10:17:06 AMSHANTI: Sem angel miru. Prinašam vam mirnost in lahko pot naprej.Angela mira sem pa res danes potrebna. Se mi zdi, da je moja pot čedalje bolj težka (mi jo drugi tako naredijo)
Quote from: ribica on September 21, 2010, 10:40:49 AMQuote from: ženska on September 21, 2010, 10:17:06 AMSHANTI: Sem angel miru. Prinašam vam mirnost in lahko pot naprej.Angela mira sem pa res danes potrebna. Se mi zdi, da je moja pot čedalje bolj težka (mi jo drugi tako naredijo)Ne pusti se jim ...
Quote from: ženska on September 21, 2010, 11:08:55 AMQuote from: ribica on September 21, 2010, 10:40:49 AMQuote from: ženska on September 21, 2010, 10:17:06 AMSHANTI: Sem angel miru. Prinašam vam mirnost in lahko pot naprej.Angela mira sem pa res danes potrebna. Se mi zdi, da je moja pot čedalje bolj težka (mi jo drugi tako naredijo)Ne pusti se jim ... vem, da moram nekaj spremeniti - najprej pri sebi in se naučiti reči NE. Potem bo veliko bolje....