Author Topic: Tarot III. del  (Read 62456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sabina

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot III. del
« Reply #75 on: November 15, 2007, 12:19:09 PM »
Pozdravljen Tar-mar!
Več kot sem prebrala tvojih odgovorov drugim, bolj me je vleklo k temu, da te poprosim za pogled v karte še zame.
Na obzorju se mi po dolgih letih svetlika nova služba in me seveda zanima ali jo bom tudi dobila, pa tudi če bom zadovoljna tam.
Še bolj pa me zanima kako bo z mojo hčero v prihodnosti.
Res hvala že vnaprej!

LP Sabina 

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #76 on: November 15, 2007, 04:45:26 PM »
Dragi kolega ...

bom še sama pristavila svoj piskreček ... kaj se mi obeta do novega leta?

- as čaš
- 5 diskov
- XXI svet

Hvala za tvoj vpogled
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Ana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #77 on: November 15, 2007, 05:43:51 PM »
Pozdravljen Tar_Mar  ;)
kot vidim si pomagal že mnogim, da so si razjasnili določene situacije. Zato te tudi sama prosim za pomoč. Imela bi dve vprašanji:
1. Pred nekaj meseci sem zamenjala službo (to je bilo dobro zame, saj sem se rešila določenih psihičnih pritoskov), toda sem kamor sem prišla so se stvari začele obračati drugače kot mi je bilo obljubljeno (zmenjeno) - me je pričelo kar fajn mučit to ... pa me zanima, kako mi kaže tu (v novi službi) za naprej?
2. Ljubezen / kako mi kaže za naprej (trenutno sva s partnerjem malo na "bojni nogi"  ;D)?

Zdravo!

Glede službe se nisi res še adaptirala. Vendar glavno je, da so te zeli zase. Ker si odločna in veš kaj hočeš boš POSTOPOMA TAKTIČNO speljala stvari v svojo korist. Torej punca pamet v roke taktika in čez nekaj časa boš gospodarica situacije. Te bodo pa še nekaj časa izigravali radi plače in obljubljenih dogovorov. Samo "pridno delaj navzven - ne konfliktov.
Se pravi taktično in počasi obladuj sebe in druge pa bo.
Ogalsi se še kaj.

TAr_Mar

Lep pozdrav  ;D

Najlepša hvala Tar_Mar za tako hiter odgovor. Ti povem, da si opisal situacijo takšno kot je. Tudi sama sem mnenja (in se tako tudi obnašam), da s konfliktom ne pridem nikamor, tako da zaenkrat stvari le opazujem, si zapomnem in si mislim svoje (bodo že padli na mino - sama vedno pravim, kar seješ tudi žanješ).

Lep pozdrav  ;)

Offline Ana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #78 on: November 15, 2007, 05:51:20 PM »
[2. Ljubezen / kako mi kaže za naprej (trenutno sva s partnerjem malo na "bojni nogi"  ;D)?

Lep pozdrav  ;D

O ljubezen.

Jaz temu ne bi rekel bojna noga. po kartah spremenita to bojevitost v strast. Bosta videla kaj bo ratalo.
Veš tako kot znate ženske daj ob "večerih pobudo". Boš videla kako bo lepo.

Tar_Mar
[/quote]

Vem, da sem malo kruto napisala, toda tako hudo kot sva se tokrat sprla, se še nisva nikoli (skoraj 10 dni se sploh nisva ne slišala ne videla, sedaj pa počasi pričenjava komunicirati po telefonu). Tako, da ne vem točno kaj bo. Upam, da se tvoja napoved res uresniči in se človek končno odloči, kaj želi imet, da lahko pričneva planirati prihodnost (upam, da sem prav razumela tvojo napoved).

Res najlepša ti hvala in ti sporočim ;)
Lep pozdrav
Ana
« Last Edit: November 15, 2007, 05:54:15 PM by Ana »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #79 on: November 16, 2007, 05:49:59 AM »
Dragi Tar_Mar, spet se obračam nate s prošnjo za vpogled. Tokrat gre za mojega moža. Upokojil naj bi se v začetku drugega leta, vendar je do takrat še en kup dogajanja. Delovno mesto, kjer je delal se ukinja in bi moral iti delat več kot 100 km daleč še preostali čas. Sindikat priporoča, da ne podpiše aneksa k pogodbi, če se s prerazporeditvijo ne strinja  in tako se enostransko prekine pogodba o zaposlitvi. Po mnenju sindikata mu pripada normalna odpravnina za penzijo ob odhodu in odpovedni rok ter zavod za zaposlovanje do upokojitve. Problem pa je tudi ta, da dokumentov še ni dobil, prerazporeditev pa naj bi bila že čez 1 mesec. Tako je vse v "luftu".

Namesto, da bi se veselil odhoda v penzijo se pričenja zelo živčno obdobje, ko ne ve, kaj narediti oz. kako se bo obrnilo :'(.

Lepo prosim Tar_Mar za vpogled :)

Zdravo!

Takole je to pri tvojem možu: Je bil priden in vreden delavec, ki pa mu trenutno kaže da bo imel veliko PROBLEMČKOV! ne problemov do upokojitve. Se mu pa kažejo papirji da jih pridobi. Vendar po kartah bi bilo dobro, da naredi še kakšno pot se vozi v službo, sqaj na koncu koncev se mogoče ne bo rabil ker ni še nič jasno in ga lahko poziitvni papirji presenetijo.
Naj dela kot se mu reče. Tako bo pametno končal. Pusti sindikat.

Tar_Mar

Dragi Tar_Mar, mož se od srca zahvaljuje za tvoje besede. Si mu polepšal dan. Zahvala tudi od mene. :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Sabina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #80 on: November 16, 2007, 08:35:27 AM »
Tar_mar, poskušala sem ti odpisati ne e-mail, a sem ga dobila nazaj. Morda imaš mail prepoln ali kaj podobnega. Moj mail je nika.trixie@email.si. 
Moram reči, da si me pošteno prestrašil s svojim pogledom v karte. Hm, jasno, da mi sedaj ne dajo miru tvoje besede, da se z mano nekaj dogaja. Je tako hudo? Nekako se mi dozdeva, da je nekaj v povezavi z mojo hčero, ker pač na vprašanje kako bo z njo v prihodnosti nisi odgovoril.
Res nestrpno pričakujem tvoj odgovor in težko bi čakala še en teden preden bi se ti ponovno oglasila!
Hvala!
Lep pozdrav! Sabina 

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #81 on: November 16, 2007, 12:03:50 PM »
A nas Tar_Mar je na dopustu?
 8)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #82 on: November 16, 2007, 06:10:11 PM »
 ::)
O, lepo ...
A ves, res me zanima: Bom v naslednjem letu plesala na Kalinko ali Sirtaki?
Pomembna informacija.  ::)  :)
Grazzi hafna  :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #83 on: November 17, 2007, 01:58:44 PM »
Pozdravljen,
Rada bi ti postavila vprašanje glede moje partnerske veze. Gre za veliko nezadovoljstvo iz moje, pa verjetno tudi iz partnerjeve strani. Pa še neka druga oseba je vpletena iz moje strani, sumim pa tudi partnerje....

Hvala za odgovor.
LP
N.

Zdravo!

Ja združila ali spoznala sta se na podlagi določenih interesov.
Sedaj -- trenutno vlada med vama totelna neiskrenost in izigravanje drug drugega.
Rešitev se pokaže z moškim, ki ve kaj hoče in za kaj gre vzakonu. Z drugimi besedami prebroditi bo treba krizo z močni pozitivno voljo. Vaju pa držita skupaj otroci kot kaže.

Tar_mar

Hvala, Tar_mar,za odgovor. Še vedno pa sem nekoliko zmedena glede tega drugega moškega, ki bi naj pomenil rešitev. Mu lahko zaupam? Nisem niti preprična o njegovih čustvih do mene. Bi z njim lahko živela?

Ali pa je morda bolje rešiti zakon, čeprav sedaj ne vidim, da bi to bilo mogoče, pa tudi volje ni več, niti z moje, niti z njegove strani. Jasno, da sedaj še vstrajava skupaj zaradi otrok, pa če je to dobro ali ne.
LP
N.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #84 on: November 17, 2007, 03:15:19 PM »
::)
O, lepo ...
A ves, res me zanima: Bom v naslednjem letu plesala na Kalinko ali Sirtaki?
Pomembna informacija.  ::)  :)
Grazzi hafna  :-*

Zdravo!

Po vsej verjetnosti ne boš nikjer. Oziroma ne dolgo.
Veš iz počepa bo zelo težko metati noge visoko gor in zadovoljiti sebe in druge. Se ti pa kaže, da boš skušala "ubežati" na nek način iz določenega okolja in ti bo tudi uspelo odplesati kašen ples. Nate vpliva neka močna osebnost, ki pa je pripadnik določenega klana. Merkaj se ga!
Na sirtaki si pa nehala plesati, te pa še vedno vleče ta prijetna "nežna" glasba in neka oseba, ki je po karakterju boljša od "kalinkarja". Za sirtaki boš morala kaj kmalu in na hitro sporočiti odločitev, ki je povezana tudi z čustvi. Sporočilo bo negativno.

:)

Tar_Mar

Ah Mar.  ::) To pa so novice. Bomo videli kje se bomo vrteli.  ;D
Ma kaki klan??? Taksnih ljudi ne poznam ...
Hvala za informacije.
 :-*
« Last Edit: November 17, 2007, 03:19:08 PM by Azra »

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #85 on: November 21, 2007, 07:39:30 PM »
Tar_Mar,

bi pokukal v karte še zame za ljubezen...nisem še srečna v objemu drugega  ;) očitno nisem še marsičesa dojela in se je zadeva malce " zavlekla "'... Kako kaj kaže oz. v kateri smeri naj delam na sebi?

pozdravček in hvala ti,

Taja  :D

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #86 on: November 22, 2007, 08:32:18 AM »

Zdravo!

Črni bik, te je nagovoril kar na čuden način in ti kar ne da miru ter vstrajno osvaja tvoje srce, kar na "osvajaški" način - v stilu vojaka. In ti bo izlil svoja čutva, da ga ne boš "spoznala" oziroma volk se prelevi v jagnje (ampak samo, da osvoji plen) oziroma pride do "želenega". dobi tisto kar bi rad.

Rjavi pa nežno, nežno, nežno pristopa in bo zavit v skrivnost in ne boš vedala še naprej pri čem si.

Res me zanima tvoja situacija. Poročaj. Še nekaj vidim, če ti to napišem ne bo zanimivo.

:)

Tar_Mar
[/quote]

Hudiča, najprej dva okrog skačeta, potem pa oba nakreta zbrišeta, kaj če sem na slabem glasu ali kaj se me vsi bojijo...
Bik je že izginil, sploh ga ni več na spregled, medtem ko rjavi, ta pa mi je že dve povabili na kavico odklonil, se dela nedosegljivega oziroma je zavit v skrivnost kot praviš, torej bom ga zdaj pustla čist pri miru, ne ve, kaj zamuja ;) :-*

Offline Sabina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #87 on: November 22, 2007, 10:01:52 AM »
Tar_mar!
Saj ne vem kaj naj rečem! Zdaj res verjamem, da mi nekaj onemogoča kontakt s tabo! Najprej tvoj mejl ni bil dobro napisan, potem sem ugotovila, da moj mejl, iz katerega sem ti pisala, ne dela. Sedaj sem ti pisala na ta messages tukaj, a sedaj mi kaže, da v Outboxu ni sporočil!
Kaj se dogaja....nimam pojma!

Sabina

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #88 on: November 22, 2007, 10:42:13 AM »
Sabina,
pri pošiljanju ZS si verjetno pozabila označiti kljukico pri tekstu, ki se nahaja spodaj pod sporočilom( Save a copy in my outbox  )....sem tudi sama večkrat na to pozabila in potem iskala sporočilo..

včasih nekoga " lovimo", ko pa to nehamo početi - nam pride sam naproti  ;) :D ti želim, da se to čimprej zgodi  ;)

pozdravček, Taja

Offline Sabina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #89 on: November 22, 2007, 12:30:05 PM »
Taja, ja, imaš prav, res nisem označila kljukice!

Sem že mislila, da so višje(negativne) sile na delu! Vsaj dvakrat prej so bile.

Pozdrav! Sabina