Author Topic: Vaja 10  (Read 14316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
Re: Vaja 10
« Reply #15 on: July 21, 2010, 07:09:42 PM »
Uuuu a res  ;D Kok je star  :P Sam da ni Damjan Murko  :D
hahaha, ne, ni Murko

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #16 on: July 21, 2010, 07:46:03 PM »
Uuuu a res  ;D Kok je star  :P Sam da ni Damjan Murko  :D

in ti se ob lušnem fantu spomniš na Murkota jaooo  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: July 21, 2010, 08:58:06 PM »
Ja če pa nisem vedla a je res lušten a je samooklicano lušten, zato pa pravim upam da ni Murko  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: July 21, 2010, 09:13:48 PM »
No, uf, kako naj rečem ... meni je. Bo tko uredu?  ;D

In hell no, ne padam na Murko varianta.

No tkole. Od jutri popoldne do nedelje me ne bo. Boste kaj ugotovili.  :P

Še to. NI Slovenec.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #19 on: July 21, 2010, 09:17:06 PM »
Kein problem itak moram bit zdaj dva dni pridna, če hočem drug teden na dopust  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #20 on: July 22, 2010, 11:35:41 AM »
Se mi zdi, da ti je  :Sk AC všeč, je   ;D
Pa še  :Ve v 8.H.... ja Mystica, to bi blo za tebe...

AC :Sk:Ma :ko kaže moškega, ki je prezenten in nagnjen k dominantnosti in ker je  :Ma v 3.H to tudi jasno izraža.
:So :dv mu daje močno puersko noto, predvsem v odnosih in zdi se mi, da je to vse skup kar privlačno za ženske.
Malo je skrivnosten, odločen, pa vedno pripravljen kako ušpičit.

Potem pa še skrbna in k ustaljenim ritmom nagnjena  :Lu. Bolje se počuti, ko stvari tečejo v ustaljenem ritmu, ko ve kaj lahko pričakuje, ampak to si on želi od drugih, medtem ko pa on sam zelo rad nos pomoli v neznane zadeve.
Rabi materialne dobrine, a je tudi resen delavec.

huh... moram še hitro nekaj negativnega najti  ;D

evo,  :Sa v 1.H.
A je grd?  :P

Očitno ne... potem pa je imel strahove pri soočanju z življenjem, ampak če je pri 24 znana oseba že ni pretirano previden in se ne skriva za 4 zidovi. Bo prav zanimivo zvedet kdo to je in kak se ta  :Sa kaže.
Lahko so tudi restrikcije pri izražanju oz. formiranju lastne identitete, ampak  :J 4H govori spet kontra temu...

No, kaj bi torej ta oseba delala.
Zdaj, glede na to, da se ga vlači po cejtengih pa je še zelo mlad je verjetno igralec ali pa muzikant, ne?

MC v  :de a ne vem koga naj tu za vladarja vzamem. Nisem pristaš, da je to  :Me druga teorija s  :ki pa tudi ni ravno vodotesna.
Sta pa oba na območju 7. in 8. hiše, isto tako  :So,  :J pa v 4.H.
Zbiranje, procesiranje, razširjanje informacij, komunikacija je močno povdarjeno -  :So :dv, :Me :dv 8.H,  :Ma 3.H, AC :Sk
:Me je tudi del glavne aspektne konfiguracije z  :Lu:NE in  :PL in ima svoje lovke usmerjene na vse mogoče strani.

Glasbenik, bom rekel.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #21 on: July 22, 2010, 11:42:16 AM »

huh... moram še hitro nekaj negativnega najti  ;D

Očitno ne... potem pa je imel strahove pri soočanju z življenjem, ampak če je pri 24 znana oseba že ni pretirano previden in se ne skriva za 4 zidovi. Bo prav zanimivo zvedet kdo to je in kak se ta  :Sa kaže.
Lahko so tudi restrikcije pri izražanju oz. formiranju lastne identitete, ampak  :J 4H govori spet kontra temu...

Moje izkušnje s  :Sa v 1. hiši so takšne, da oseba navzven deluje starejša kot je v resnici ( v poznejših letih pa ravno obratno...deluje mlajše ) in/ali daje ASC kozorogovo noto - zadržanost, resnost, v vsakem primeru vzdržuje cool attitude. V kakšni meri je to poudarjeno, izraženo je seveda odvisno od ostale karte.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #22 on: July 22, 2010, 11:54:36 AM »
Tukaj mi ne deluje močan, tale   :Sa

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: July 22, 2010, 12:48:00 PM »
Meni pa je kar pomemben tale  :Sa. Glede na to, da je  :Mav dispozitor in v  :ovi hiši, poleg tega pa tudi sovladar 2 hiše.
Najbrž je odločilno vplivala tale opozicija na Sonce, dispozitor  :Me in obenem vladar 10 hiše na to kar bo človek delal.
Vsekakor gre za notranji potencial dokazovanja ...... ki je v mnogočem potem tudi ne vrste potenca za to, da človeka sili v tekmovalnost. In to se na prvo žogo tudi kaže.

druga plat te osebnosti pa so  :ri v 4 in dispozitor  :J - 4 hiša je tako intimna in neradi jo pokažemo drugim, če jo navežem skozi dispozitorja  :NE v magični pravokotnik na naravnega vladarja  :Lu in vladarja MC  :Me, pa tudi novodobnega vladarja ac  :PL

Torej vsekakor dva dela njegove osebnosti.

Ne dela tistega kar je študiral

Dela več stvari
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: July 22, 2010, 02:14:41 PM »

Evo me, evo me .. pakiram za na morje, ampak sem morala priti pogledati, kaj ste ugotovili o mojem ljubčku.  ;D A sem pedofilka?  ;D ;D

Se mi zdi, da ti je  :Sk AC všeč, je   ;D
Pa še  :Ve v 8.H.... ja Mystica, to bi blo za tebe...

Aneda?  ;D ;D Bi ustrezal moji škorpijonski Veneri in ovnovski Luni.

AC :Sk:Ma :ko kaže moškega, ki je prezenten in nagnjen k dominantnosti in ker je  :Ma v 3.H to tudi jasno izraža.
Rekla bi, da je precej opazen na področju, na katerem deluje.

:So :dv mu daje močno puersko noto, predvsem v odnosih in zdi se mi, da je to vse skup kar privlačno za ženske.
Malo je skrivnosten, odločen, pa vedno pripravljen kako ušpičit.
Jap, kar privlačen za ženske, vendar baje zvest svoji zaročenki. Ah ja ... :)

Potem pa še skrbna in k ustaljenim ritmom nagnjena  :Lu. Bolje se počuti, ko stvari tečejo v ustaljenem ritmu, ko ve kaj lahko pričakuje, ampak to si on želi od drugih, medtem ko pa on sam zelo rad nos pomoli v neznane zadeve.

Mislim, da mu v nekaterih zadevah rutina pomeni ogromno. adnji intervju oziroma novica, ki sem jo prebrala v zvezi z njim je bila, da se ni hotel opdovedat vsakodnevni rutini, kljub temu, da je bil vabljen na nek visok obisk.  ;D

Rabi materialne dobrine, a je tudi resen delavec.
Ja. In materialnih dobrin ima kolikor si želi - ampak res je, z lasnim delom.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :-*

Zdaj, glede na to, da se ga vlači po cejtengih pa je še zelo mlad je verjetno igralec ali pa muzikant, ne?
Nop. Ne ukvarja se z glasbo ali igro, filmom ...

Zbiranje, procesiranje, razširjanje informacij, komunikacija je močno povdarjeno -  :So :dv, :Me :dv 8.H,  :Ma 3.H, AC :Sk
Mogoče na osebni ravni drži, kolikor ga poznamo navzven pa ni toliko bistveno.

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: July 22, 2010, 02:16:28 PM »
Moje izkušnje s  :Sa v 1. hiši so takšne, da oseba navzven deluje starejša kot je v resnici ( v poznejših letih pa ravno obratno...deluje mlajše ) in/ali daje ASC kozorogovo noto - zadržanost, resnost, v vsakem primeru vzdržuje cool attitude. V kakšni meri je to poudarjeno, izraženo je seveda odvisno od ostale karte.
Ja, mogoče drži. Bi mu dala nekaj let več, a ne preveč .. tko, da bi bil ravno zame hehehehe

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: July 22, 2010, 02:18:21 PM »
Vsekakor gre za notranji potencial dokazovanja ...... ki je v mnogočem potem tudi ne vrste potenca za to, da človeka sili v tekmovalnost. In to se na prvo žogo tudi kaže.
Jap. Dokazovanje in tekmovalnost.  ;)

Ne dela tistega kar je študiral

Dela več stvari
Študiral ne vem, kaj je, tudi nikjer ne najdem podatka. Ukvarja se pa trenutno samo z eno zadevo.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: July 22, 2010, 02:27:45 PM »
Potem imamo verjetno športnika
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Bojan The Bojan