9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bravo Jane! Jaz pa imam obratno in prosim, če mi nekdo razloži kva se dogaja: danes sem šla nakupovat in ko sem prišla domov sem ugotovila, da so me v Polzelini trgovini oropali za en par otroških dokolenk, v Mercatorjevi trgovini so mi namesto 2 bureka s sirom računali 2 bureka s mesom, ki je seveda dražji pa še za povrh, stranka,ki je trebala prit danes popoldne je odpovedala! ???
Jaz imam tudi kratko poročilo. Začel bom uvažati nov produkt in sem pretekle tedne tako namenil promociji. Kljub temu da tega novega produtka še nima, razen vzorcev sem dobil naročilo in bom tako prodal nekaj le teh. Torej spet se mi bo za malenkost napolnila denarnica. Andres
Hvala draga v mojem in Rokijevem imenu...bilo je res prečudovito Mi je všeč naslov "VITEZ MAGNETA ZA DENAR"
Quote from: lou on September 10, 2010, 03:16:36 PMBravo Jane! Jaz pa imam obratno in prosim, če mi nekdo razloži kva se dogaja: danes sem šla nakupovat in ko sem prišla domov sem ugotovila, da so me v Polzelini trgovini oropali za en par otroških dokolenk, v Mercatorjevi trgovini so mi namesto 2 bureka s sirom računali 2 bureka s mesom, ki je seveda dražji pa še za povrh, stranka,ki je trebala prit danes popoldne je odpovedala! ??? Sporočam, da je po petkovem "minusu" prišlo do značajne spremembe in zdaj priteka!
Hvala Gaja
sporočam, danes pogledam stanje na trr pa je blo 170 eur nakazila, k sem 10 minut debel gledala od kje....pa sem pol pogruntala, da so mi izpit refundiral na zavodu.....vesela čist
Quote from: Neska on September 10, 2010, 03:59:38 PMHvala draga v mojem in Rokijevem imenu...bilo je res prečudovito Mi je všeč naslov "VITEZ MAGNETA ZA DENAR" Meni tudi.
Gaja, lepa lepa hvala. Jaz sem ena tistih, ki je zaspala na kavču kako je bilo prijetno Že v petek sem dobila v podpis novo avtorsko pogodbo in novo priložnost. Takojšnji učinek. Uau.