Author Topic: Ne štekam svoje karte  (Read 11581 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Ne štekam svoje karte
« Reply #15 on: August 03, 2010, 06:51:22 AM »
U kakšna ura. Tole si pa trofil  ;)  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: August 03, 2010, 07:41:55 PM »
No pa poglej kaj piše na teini spletni strani od vladarja 11 v sedmi hiši :  prijatelji so pomembnejši kot partnerstvo, kontakti z drugimi preko interneta ali na daljavo /neosebno/

No evo, eno stvar si že rešil, partnerico najdeš preko interneta  ;)
Še ena taka! In potrjujem tole z vladarjem 11. v 7.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #17 on: August 03, 2010, 09:35:43 PM »
No pa poglej kaj piše na teini spletni strani od vladarja 11 v sedmi hiši :  prijatelji so pomembnejši kot partnerstvo, kontakti z drugimi preko interneta ali na daljavo /neosebno/

No evo, eno stvar si že rešil, partnerico najdeš preko interneta  ;)
Še ena taka! In potrjujem tole z vladarjem 11. v 7.

zanimivo...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #18 on: August 04, 2010, 07:53:50 AM »
Izredno pomemben podatek ob planetih je stopinja. Če drugega ne, takoj vidiš orbise itd...... Poleg tega mi progresivna in tranzitna karta povesta o dinamiki oz. predelovanju natalke. Takole imam jaz zelo pomanjklive podatke.

Venera je naravna vladarica 7 hiše. 7 hiša pri tebi Bojan pa je taka kot je, zato ti verjamem, ne bo najlažje v partnerskem življenju. Tako da je tale trigon med  :Ma in  :Ve zelo dobrodošel in zna marsikaj.

Ker je Venera kvadrirana od dveh malefikov bo šlo za ljubezenske bitke, ali če hočeš dvoboj ali pa tudi manipulacijo, vrh zmaja gre na  :Me :Lu v 8h in še v  :Sk, dispozitor pa kvadrira  :Ve njen dispozitor pa tudi.

zato ta trigon mirno lahko prebereš kot kvadrat, če želiš interpretacijo / :PL je namreč samo višja oktava  :Ma/ in če gledamo, da je bil  :Ma tradicionalno vladar  :Sk potem  :Lu in  :Me v  :Sk 8 h ogromno povesta o tem položaju.

Sicer pa tako vidimo tudi tvojo partnerico:

Vsekakro nekaj povezano z zdravjem  :Ma :de, vrh zmaja  :op :ki zdravljenjem, vezano bo tudi na vajine otroke oz. zaradi njih ali zaradi želje po njih - njena 5 hiša je namreč ta tvoja  :Ve, v tvoji 5 pa je karmična zanka  :op  :Ve, torej je tvoja  :Ve na južnem sečišču /rak kozorog: dom družina, javno življenje itd..../ kar bo kar vplivalo na partnersko življenje.

Mogoče bo pomagalo če boš več prebral prav o tem položaju karmičnih vozlov.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #19 on: August 04, 2010, 10:36:19 AM »
Bojan včeraj sem prebrala, da kdor ima  :Ve  :kv :Sa naj se poroči s črncem pa bo kvadrat rešen. jaz sem že prepozna, ti pa še vedno lahko najdeš črnko  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #20 on: August 04, 2010, 10:41:18 AM »
Bojan včeraj sem prebrala, da kdor ima  :Ve  :kv :Sa naj se poroči s črncem pa bo kvadrat rešen. jaz sem že prepozna, ti pa še vedno lahko najdeš črnko  :D

hehe tudi jaz imam isti kvadrat, a šteje če se poročiš z Arabcem ( sicer spadajo pod belce, a vseeno jih ljude običajno štejejo pod obarvane )  ;D

a to zato, ker črna barva spada pod  :ko oz.  :Sa ..  :D kakšna ideja  :D

a če imaš  :Ve  :kv  :Ma je pa najboljše, da se z rdečelasim Škotom ali Ircem poročiš  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: August 04, 2010, 10:45:10 AM »
Taja sej veš moč misli, delaj se da je črn  :D Pa sej je temnejši kot ostali, tako da imaš samo še polkvadrat  :D :D
Ja verjetno zato, ker je  :Sa črn.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #22 on: August 04, 2010, 10:48:11 AM »
jaooo hahahaha  :D
mu bom preprečila,da se bo soncu izogibal, pa da pocrni,a ne izgori  ;D
« Last Edit: August 04, 2010, 10:50:04 AM by taja6 »

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: August 04, 2010, 11:30:46 AM »
kaj pa  :Ve  :kon  :Ma ?  :P

no sej rdečelasih in črnih ne maram tko da bo zih svetel  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: August 05, 2010, 06:57:33 AM »
Zarečenega kruha se največ poje  ;)  :P

Moja astro karta

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: August 05, 2010, 07:27:31 AM »

hehe tudi jaz imam isti kvadrat, a šteje če se poročiš z Arabcem ( sicer spadajo pod belce, a vseeno jih ljude običajno štejejo pod obarvane )  ;D

Ja, sigurno je temnejše obarvan, zato so zame to že obarvani. ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: October 03, 2010, 12:13:56 PM »
Tole sicer ni moja karta, ampak karta od kolegičinega sina. Sva čisto slučajno ugotavljali, da najina dva otroka, ki sta sicer rojena na isti datum ob isti uri s par let razlike, presenetljivo podobnega karakterja. Za foro sem pogledala karto in dobila tole.

Teli JOD-i mi predstavljajo problem, jih ne znam pravilno interpretirat, pa rabim malo vaših pogledov na celotno karto, kaj vam pade v uč. Poleg tega da je brihten kot strela  :o

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #27 on: October 03, 2010, 07:00:38 PM »
Zakaj ne pustiš datuma in kraja rojstva?

Offline Princes

• Mojster
« Reply #28 on: October 03, 2010, 07:13:56 PM »
Tole sicer ni moja karta, ampak karta od kolegičinega sina. Sva čisto slučajno ugotavljali, da najina dva otroka, ki sta sicer rojena na isti datum ob isti uri s par let razlike, presenetljivo podobnega karakterja. Za foro sem pogledala karto in dobila tole.

Teli JOD-i mi predstavljajo problem, jih ne znam pravilno interpretirat, pa rabim malo vaših pogledov na celotno karto, kaj vam pade v uč. Poleg tega da je brihten kot strela  :o

Tole sem našla na strani, kjer je predstavljena ezoterična astrologija. Jaz ga tudi imam, zato mi je spodnji tekst padel v oči.

http://www.pathwaytoascension.com/astrology/lesson9.html

THE YOD – consists of 2 planets inconjunct (brown line) each other, with 3rd planet sextile (red lines) both of the 2 inconjunct planets.  The orb for the YOD is 7-8 degrees for the Sun and Moon; 5-6 degrees for the other planets.

According to Ted George, in his The Lives You Live As Revealed In the Heavens, the YOD is a very significant configuration.  If you have a YOD, you are chosen by God to fulfill a special purpose.  The YOD is also called “the Finger of God.”   

Study the zodiac signs and houses of the planets involved; they will reveal a divinely guided direction for you.  The YOD = Divine Guidance.  Having one YOD is fairly frequent.  Having two or more is less frequent and means that your destiny is marked by God.  According to George:  “It is very powerful, but not in a powerful way.  It is a spiritual gift.  In whatever way it is manifested, it will be of spiritual guidance to many people.”

You can know that anyone having a YOD is a good person.  The YOD affects each individual in unique ways, while it results in good for many others.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #29 on: October 03, 2010, 07:22:27 PM »
Ime Aspekta JODOVA FIGURA ALI BOŽJI PRST

tvorba (e) 2 x 150ş (Inkonjunkcije) in 1 x 60ş (Sekstil)

Orbis 3°

Opomba Jod je sestavljen iz 1 sekstila in dveh inkonjunkcij. Planeti s katerim tvorita planeta, ki stojita v medsebojnem aspektu sekstila so hitrejša od planeta do katerega tvorita aspekt inkonjunkcije Pravimo, da je ta planet v žarišču. Ta opisuje motivacije kaj je vzrok za napeta (zunanjost) značaj človeka, ki jih povzročita kvinkunkski. Te inkonjunkcije izvajajo pritisk na posameznika, čigava ultimativna vrednost je v intuitivnem soočenju z ovirami, ki ga branijo, da bi bil optimalen. Pogosto pride do navidezne ťusojeneŤ krize, ki povzroči nato dramatične spremembe. Te se nato opazne tako po zunanjosti, kot tudi po popolnoma novi usmeritvi: Temu sledi tudi nova pridobljena zavest nato ta človek lahko uporabi za izboljšave na socialnem področju, ki jih opisujeta planeta v sekstilu. Druga možnost pa je da jo uporabi na osebnem področju in sicer v tisti hiši ki je nasproti od planeta do katerega druga dva planeta tvorita kvinkunks. To točko imenujemo točko reakcije. Jodova figura kaže na veliko napetost. Za njo se skriva talent in poklicanost. Učinek take figure kaže po navadi na družinske težave, ki je povezana s celo družinsko generacijo in se vleče od roda na rod. (Mimogrede velja to tudi za planet, ki ni aspektiran v horoskopu). Osebe z jodovo figuro so že od malega posebneži ali outsiderji. V mladosti se soočajo z negotovostjo in občutkom, da so drugačni, da ne sodijo v ta svet ali pa mislijo, da so se prezgodaj rodili. Možnost, da zaidejo v problematične in brezupne situacije je znatno večja, kot pri drugih, zato se pogosto vprašajo: "Zakaj se ravno to meni dogajaš" Po navadi igrajo taki ljudje specialno vlogo v življenju, posebno v situacijah, ker sledi preobrat, ali pa se začne nov razvoj.

:)

http://astradamus.net
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151