Astrologija-zvezde so nad nami > Drugi astrološki okvirji
KARMIČNA ASTROLOGIJA
Jernej:
--- Quote from: Jane on May 16, 2011, 09:53:41 AM ---...ko človek umre lahko v trenutki smrti ugotoviš če daš karto smrti na natalno karto, koliko je uspel človek v svojem življenju predelati naloge, ki so mu bile namenjene...
--- End quote ---
A hočeš povedat, da zase tega ne bom mogel sam analizirat? :o ;D
Jane:
--- Quote from: Maja on May 16, 2011, 09:56:24 AM ---Kako pa je to povezano s teorijo o dušah, ki se dogovorijo v kakšnem odnosu bodo v naslednji inkarnaciji? Je lahko nekdo, ki je eden izmed tvojih staršev v tem življenju, v naslednjem tvoj potomec?
Če nekdo umre npr. v letu 2008, njegov potomec pa v 2044, v naslednji inkarnaciji ne moreta imeti obratnih vlog zaradi čaovnega zaporedja...
--- End quote ---
Čas je relativen, mi smo ga začeli meriti da ga lažje zastopimo v dušnem svetu tega ni. Nekdo se lahko inkarnira tudi v preteklost po našem času. Pa kar je za nas 1000 let je za dušo trenutek. Tudi ne ikarnirajo se vse duše z enako hitrostjo, nekdo se bo spet rodil, čez 5 let, nekdo čez 500.
Jane:
--- Quote from: Jernej on May 16, 2011, 09:57:52 AM ---
--- Quote from: Jane on May 16, 2011, 09:53:41 AM ---...ko človek umre lahko v trenutki smrti ugotoviš če daš karto smrti na natalno karto, koliko je uspel človek v svojem življenju predelati naloge, ki so mu bile namenjene...
--- End quote ---
--- End quote ---
Ti žal ne :D Če boš pa slučajno šel pred mano, me pa pokliči pa ti bom povedala ;D :D :D
Jernej:
--- Quote from: Jane on May 16, 2011, 10:00:58 AM ---
--- Quote from: Jernej on May 16, 2011, 09:57:52 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ti žal ne :D Če boš pa slučajno šel pred mano, me pa pokliči pa ti bom povedala ;D :D :D
--- End quote ---
Slučajno? Poglej malo rojstne letnice in upoštevaj povprečno življensko dobo, pa se bo slučajnost spremenila v gotovost.
Jane:
:D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version