Astrologija-zvezde so nad nami > Drugi astrološki okvirji
KARMIČNA ASTROLOGIJA
Jane:
No dragi moja prišla sem do zadnje lekcije, še to nalogo naredim, potem se pa v celoti posvetim vam.
Danes sem si računala točko v kateri lahko presežem svojo karmo in zaživim v skladu s tistim kar vesolje hoče od mene. Me je skoraj na rit vrglo, ker sem mislila, da bo ta točka drugje, ampak vidim, da je bila moja nuja po znanju karmične astrologije absolutno prava. Sem vesela, da bom lahko na nek način tudi vam pomagala s tem :-*
Tejka:
Superca Jane! Pa saj si vedla, da moraš v karmično... ;)
Jane:
--- Quote from: Tejka on June 15, 2011, 09:03:20 AM ---Superca Jane! Pa saj si vedla, da moraš v karmično... ;)
--- End quote ---
Ja ampak nisem vedla, da je to D - point. Sem mislila, da imam problem oz. možnost oddelave čisto drugje :D
Princes:
--- Quote from: Jane on June 15, 2011, 08:59:35 AM ---No dragi moja prišla sem do zadnje lekcije, še to nalogo naredim, potem se pa v celoti posvetim vam.
Danes sem si računala točko v kateri lahko presežem svojo karmo in zaživim v skladu s tistim kar vesolje hoče od mene. Me je skoraj na rit vrglo, ker sem mislila, da bo ta točka drugje, ampak vidim, da je bila moja nuja po znanju karmične astrologije absolutno prava. Sem vesela, da bom lahko na nek način tudi vam pomagala s tem :-*
--- End quote ---
Bravo Jane ang:
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on June 15, 2011, 08:59:35 AM ---No dragi moja prišla sem do zadnje lekcije, še to nalogo naredim, potem se pa v celoti posvetim vam.
--- End quote ---
Čestitke, Jane!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version