Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA  (Read 114563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA
« Reply #270 on: September 14, 2011, 01:10:24 PM »
Jane

Pravzaprav me malček bega tale Pluton v Devici v 7 hiši. Nekak mi vse skupaj pravi, da "služit" drugim DA, vendar pa tisto o predaji poslov mojemu partnerju, tole Pluton v 7 že ne bi podpisal. Pravzaprav tako karmični vozel, kot Pluton v 7 govorita o individualizaciji in nenavezanosti na partnerja, oz. neodvisnosti.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #271 on: September 14, 2011, 02:40:53 PM »
Tea, to glede s. vozla v 7. hiši, sem si jaz vedno razlagala, da se moraš naučiti predajati partnerju,saj naj bi se individualizacije in nenavezanosti naučil že v prejšnjem življenju, kar kaže j.vozel v 1. hiši.
In, če imamo s. vozel v 1. hiši se moramo naučiti individualizacije in neodvisnosti.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #272 on: September 14, 2011, 02:54:11 PM »
Ja res je Sanjalka, vidis primeren kandidat za karmično astrologijo si  ;)

Severni vozel kaže sedanjost in prihodnost, južni vozel pa navezanost iz prejšnjega življenja, ki je v tem kot izguba, torej kaj ne smeš  ;) Ker ga imaš v prvi hiši se preveč naslanjaš nase, v bistvu si na nek način izguba sama sebi, s severnim vozlom v sedmi pa se je treba naučit iskrenega partnerskega odnosa. No ampak saj ti gre to čist fajn  ;)
Pluton pa itak da ne bi tega naredil, sej zato je pa tam  ;D

moj saturn in pluton v peti tudi nočeta otrok, pa poglej zdej  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #273 on: September 14, 2011, 03:47:12 PM »
Uaaaaaaaaaau hudo napreduješ Jane. Kapo dol al kako naj rečem :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #274 on: September 14, 2011, 03:56:50 PM »
Ja res je Sanjalka, vidis primeren kandidat za karmično astrologijo si  ;)

Severni vozel kaže sedanjost in prihodnost, južni vozel pa navezanost iz prejšnjega življenja, ki je v tem kot izguba, torej kaj ne smeš  ;) Ker ga imaš v prvi hiši se preveč naslanjaš nase, v bistvu si na nek način izguba sama sebi, s severnim vozlom v sedmi pa se je treba naučit iskrenega partnerskega odnosa. No ampak saj ti gre to čist fajn  ;)
Pluton pa itak da ne bi tega naredil, sej zato je pa tam  ;D

moj saturn in pluton v peti tudi nočeta otrok, pa poglej zdej  ;D

moj s. vozel je v 8. hiši ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #275 on: September 14, 2011, 04:10:58 PM »
Hehe Sanjalka tam imam južnega ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #276 on: September 14, 2011, 04:16:01 PM »

Jvozu v 1 govori, da razvijaš sebe, poskrbiš zase, potem za druge torej tukaj bi govorili o močnem egu
Svozu v 7 pa, da je v življenju pomembno razvijati partnerske odnose - kar bi govorilo o človeku, ki skozi odnose živi svoje življenje. No, sem že 3 poročena ::)

Spraševala sem te o Plutonu v Devici v 7 bajti /kot naravnem vladarju 8 - skupni denar/
Vladar 7 sonce gre itak v konju. z Neptunom in na nek način moji partnerji nosijo moč in sijaj /poglej gonge/ , moje 7 hiše, jaz pa jim na nek način "služim"  bbbb

a si mi želela kaj drugega povedat.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: KARMI?NA ASTROLOGIJA
« Reply #277 on: September 14, 2011, 05:21:04 PM »
Vem Tei sem razlagala njenega v sedmi :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: KARMI?NA ASTROLOGIJA
« Reply #278 on: September 14, 2011, 07:57:22 PM »
Vem Tei sem razlagala njenega v sedmi :)

Ups, no zdaj mi je jasno :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #279 on: September 14, 2011, 08:36:59 PM »

Jvozu v 1 govori, da razvijaš sebe, poskrbiš zase, potem za druge torej tukaj bi govorili o močnem egu
Svozu v 7 pa, da je v življenju pomembno razvijati partnerske odnose - kar bi govorilo o človeku, ki skozi odnose živi svoje življenje. No, sem že 3 poročena ::)

Spraševala sem te o Plutonu v Devici v 7 bajti /kot naravnem vladarju 8 - skupni denar/
Vladar 7 sonce gre itak v konju. z Neptunom in na nek način moji partnerji nosijo moč in sijaj /poglej gonge/ , moje 7 hiše, jaz pa jim na nek način "služim"  bbbb

a si mi želela kaj drugega povedat.

Nič drugega nisem hotla povedat  ;D Samo razlago vozlov z vidika karmične  :) Točka kjer presežeš karmo nima veze s tvojo nalogo. Tvoja naloga in to kar se ti dogaja je posledica nekih dejanj, točka kjer to presežeš je pa mišljena v stilu, da najdeš izhod ven, da ne živiš tega gordijskega vozla. Torej ko živiš to devico, oziroma merkurja pa se odkupiš za svoje grehe, uglasiš sama s sabo, vesoljem in ne rabiš več tistega križa,saturna in marsa.

Moja astro karta

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #280 on: September 14, 2011, 10:27:09 PM »
Jaz sem bila pa pri Jane kar osebno. Je bilo zanimivo, pa še prav po žensko sva se naklepetale  ;D. Tako, da tisti, ki se ne ljubi čakat v vrsti na forumu....je rešitev osebno na karmično astrologijo.
Sem izvedela zanimive stvari in mi je to srečanje pri razumevanju neke zadeve zelo pomagalo.

Jane, me pa tudi zanima na kateri točki jaz presekam karmo? Mislim, da to nisva govorili. Pa lahko malo bolj laično prosim, ker še nisem šla na tečaj  ;) Ali je leto, ki si mi ga povedala, v mojem primeru tudi leto moje smrti?  Sorry sedaj sem malo zbegana glede letnice od teh zgornjih postov.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #281 on: September 15, 2011, 10:22:49 AM »
Tako, da tisti, ki se ne ljubi čakat v vrsti na forumu....je rešitev osebno na karmično astrologijo.
Privedimo tole do absurda, da bo bolj očitno:
Ok, torej je vsaka čakalna vrsta brez veze. Gremo vsi na Jane v Kranj navalit...  ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #282 on: September 15, 2011, 10:25:47 AM »
Jaz sem bila pa pri Jane kar osebno. Je bilo zanimivo, pa še prav po žensko sva se naklepetale  ;D . Tako, da tisti, ki se ne ljubi čakat v vrsti na forumu....je rešitev osebno na karmično astrologijo.
Sem izvedela zanimive stvari in mi je to srečanje pri razumevanju neke zadeve zelo pomagalo.

Jane, me pa tudi zanima na kateri točki jaz presekam karmo? Mislim, da to nisva govorili. Pa lahko malo bolj laično prosim, ker še nisem šla na tečaj  ;) Ali je leto, ki si mi ga povedala, v mojem primeru tudi leto moje smrti?  Sorry sedaj sem malo zbegana glede letnice od teh zgornjih postov.

Hvala Urša  :)  Sva, sva govorili, očitno je bilo preveč informacij, pa ti je ušlo. Bom pogledala če jo imam še točno kje napisano, drugače bom pa še enkrat pogledala.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #283 on: September 15, 2011, 10:26:29 AM »
Tako, da tisti, ki se ne ljubi čakat v vrsti na forumu....je rešitev osebno na karmično astrologijo.
Privedimo tole do absurda, da bo bolj očitno:
Ok, torej je vsaka čakalna vrsta brez veze. Gremo vsi na Jane v Kranj navalit...  ::)

Kaj si zdaj hotu povedat  ;D  To je tako kot pri dohtarju, tisti ki plača prej pride na vrsto  ;D

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #284 on: September 15, 2011, 10:30:31 AM »
Ja tko kot zdravstvo, samoplačniki takoj na vrsti, hahaha.

No, jst sm že za Teo na vrsti  :P Aja, to je pa zdej, ko bo Jane mela čas in bo začela razčlenjevat, haha. (pa tut če bo to čez tri mesce, se splača čakat  ;)).
9ZK 674