O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE

<< < (22/73) > >>

Tea:

--- Quote from: Tejka on November 24, 2010, 05:57:45 PM ---Sem bila zgrešena in po tem sklepam, da so mi svoje že povedale ;D

--- End quote ---

Pluton v Levu v 8

Če želiš odkriti skrivnost življenja in svoje bistvo, potem boš morala tvegati ;)

Tea:

--- Quote from: pikica53 on November 24, 2010, 06:58:54 PM --- Prosim Tea še jaz, za jutri.....moje novo solarno leto  ;D se je začelo in karmična karta mi sporoča...... ???, hvala v naprej

--- End quote ---

sonce v Ovnu v 4 hiši

Uresničile se bodo tiste tvoje skrite želje in potrebe, v katere si do sedaj že vlagala veliko energije. Prideš domov in tam se počutiš popolnoma varna, srečna in zadovoljna..... Človek bi rekel pomirjena z vsem, pa vendarle ustvarjalna in polna energije. Super

ribica:

--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 02:58:21 PM ---
--- Quote from: ribica on November 24, 2010, 01:36:20 PM ---
--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 09:18:39 AM ---Po 13 uri vam bom potegnila kakšno karto ...... če želite zastaviti vprašanja

--- End quote ---
Še jaz bi prosila zase in za moža. Imava skupna vprašanja ali se bo to končno končalo (kar imava že nekaj časa probleme) in kako? Bova imela kakšne posledice? Prosim.

--- End quote ---

Pluton v Strelcu v 6

Treba je intenzivno premislit o vsakdnevu in razmišljanju. Z vedno istim delovanjem, vedno isti rezultat. Poskrbita za harmonijo in upoštevajta načelo, vsakega po malo.

--- End quote ---
Hvala

Tejka:

--- Quote from: Tea on November 25, 2010, 07:18:48 AM ---
--- Quote from: Tejka on November 24, 2010, 05:57:45 PM ---Sem bila zgrešena in po tem sklepam, da so mi svoje že povedale ;D

--- End quote ---

Pluton v Levu v 8

Če želiš odkriti skrivnost življenja in svoje bistvo, potem boš morala tvegati ;)

--- End quote ---

Jah fajn. Zdaj sem pa še bolj zmedena :D

Jane:

--- Quote from: Tejka on November 25, 2010, 08:07:05 AM ---
--- Quote from: Tea on November 25, 2010, 07:18:48 AM ---

--- End quote ---

Pluton v Levu v 8

--- End quote ---

Jah fajn. Zdaj sem pa še bolj zmedena :D

--- End quote ---

Ja kaj, beri moj prevod pojdi v šolo in riskiraj nekaj za svojo srečo  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version