Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE  (Read 99323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE
« Reply #270 on: March 02, 2011, 04:04:04 PM »
Tea danes pa tudi jaz rabim eno, pritisk imam 300 pomoje  ???

No, pritisk je najbrž mimo, pa vseeno na temo tvojega dela

Pluton v Biku 5 hiša

Predvsem je potrebno ohranjati praktičnost, pa kljub vsemu priti stvarem do dna. Pri Plutonskih temah je pomembna poštenost in jasnost, saj ta planet odkriva vse skrivnosti.
Na področju tvojega dela imaš uspeh, ki ti ga bodo priznali in moč, da počistiš vso nesnago.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #271 on: March 02, 2011, 04:05:24 PM »
Jaz tudiiiii, prooosim :-*

skozi tvojo ustvarjalnost se ti približuje obilje vsega, kar si želiš in pričakuješ. Nekako stabilno obobje.
Tvoja vera prinaša mir in dobrobit
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #272 on: March 02, 2011, 04:07:22 PM »
Tea, ena gor al pa dol ni razlike ane  ;D  :-*

Saša ti pa zadnje čase dosti melješ in melješ s svojimi mislimi, postavljaš stvari v predale, na mesto.
V tem času ti je komunikacije bistvenega pomena, saj skozi njo dobivaš potrebne informacije in ideje, kako in kam usmerjati svoje življenje

Je pa tole še nekako nestalen čas, vendar čas idealen za premike, potovanja, selitve ipd.....no učenja tudi npr...... kaj prideš na astrologijo ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #273 on: March 02, 2011, 04:09:06 PM »
odlično Tea, spet lepe mandale, .... in burja....no moj  jutrišnji izlet na Kras je s strani agencije  ??? pravkar odpovedan  :'(  . upam in želim vam, da ne bo tako hudo kot strašijo ..... nikjer  :-\

no v četrtek pa na vlak in na tedenski  potep v Avstrijo  ;D, tko, da če mi je sporočilo namenjeno bo prišlo pravočasno  :P

super se boš imela  :D
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #274 on: March 02, 2011, 04:10:10 PM »
Prosim še jaz za eno karmično karto. Najlepša hvala!  ang: :-*

Predvsem je pomembno, da delaš stvari po svoje in predvsem po svoji intuiciji. Vse drugo vodi v zmedo in izgube. Torej posel in delo boš opravila najbolje, če slediš svojim vizijam in načrtom in se ne oziraš na dvomljivce in take, ki ti govorijo kaj je dobro ali kaj ni.

Tea, zadetek v polno!
Res sem se znašla v zmedi, ker poslušam levo desno vse po vrsti. Res pa, da jih tudi sprašujem, he he. Ker se moram zorganizirat, ker vidim, da sama vsega ne bom zmogla in iščem pomoč.
Je pa res, da se je vedno najbolje izšlo, kadar sem poslušala svojo rakovsko intuicijo, nabrusila ovnovske roge in se pognala proti zastavljenemu cilju, ne ozirajoč se pretirano na mnenje drugih.  ;)  ;)
Najlepša hvala, Tea!  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #275 on: March 02, 2011, 04:11:17 PM »
Če boš že vlekla bi tudi jaz eno določeno tematiko 5. hiše... ;)

Draga moja

Pluton v Devici in v 9 hiši ti sporoča, da na področje tvoje ustvarjalne enegrije, tvoje življenjske sile in ljubezni prihaja določena sprememba, predvsem pa veliko več strasti, kot si jo do sedaj dala na to področje. Pluton v Devici ti sporoča, da imaš metode, da to področje tvojega življenja ozdraviš na način, da analiziraš vse situacije do sedaj do podrobnosti in iz tega potegneš znanja, ki jih boš uporabila ne samo sama, pač pa jih boš lahko ponudila tudi naprej. Vsekakor greš na neko duhovno potovanje, saj se tozadevno /5hiša/ tvoja filozofija v tem času zelo spreminja in oblikuje.

Hvala Tea :-* Te karte vedno zadanejo (ti bom na privat še nekaj dodala, samo poiskat moram kam sem shranila hihihi...) Za dol past je tale  :PL :de v 9.

p.s.: Sem mislila, da bosta v tej burji rajši notri ostala :o
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #276 on: March 02, 2011, 07:48:40 PM »
Jaz tudiiiii, prooosim :-*

skozi tvojo ustvarjalnost se ti približuje obilje vsega, kar si želiš in pričakuješ. Nekako stabilno obobje.
Tvoja vera prinaša mir in dobrobit

Hvaaalaaa Tea :-* :-* Res lepo sporočilo ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #277 on: March 02, 2011, 08:35:56 PM »
Tea še jaz bi prosila...hvala  :-*

Si v karmičnem obdobju, ko se zelo zavedaš sodelovanj z drugimi ljudmi. Važno je, da ne pometeš stvari pod preprogo za ceno miru, pač pa se soočiš tudi z izzivi, ko se vsi ne strinjajo ravno s tabo, pa kljub temu, lahko z njimi sodeluješ. Uspeh v odnosih prihaja, vendar skozi učenja in opazovanja ......

Hvala Tea...res je  :-*

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #278 on: March 02, 2011, 09:40:52 PM »
Lahko še za mene prosim :)

Zarja,

pripravi se na osebnostne spremembe, ki se ravno že dogajajo in se tudi še bodo. Pomembno bo dvigniti vso meglo in se dokopati do bistva stvari, tudi takih, o katerih sicer ne želiš razmišljati, ali jih videti. Potrebno je svojo osebno moč uporabiti za to, da vliješ vero drugim ljudem v življenje in smisel le-tega. Moraš pa se ob tem varovati predvsem manipulativnih teženj ega ali podobnih principov.

:-* hvala

ja, delam na osebnostni rasti, spremembe pričakujem in so dobrodošle :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #279 on: March 03, 2011, 07:57:58 AM »
Tea danes pa tudi jaz rabim eno, pritisk imam 300 pomoje  ???

No, pritisk je najbrž mimo, pa vseeno na temo tvojega dela

Pluton v Biku 5 hiša

Predvsem je potrebno ohranjati praktičnost, pa kljub vsemu priti stvarem do dna. Pri Plutonskih temah je pomembna poštenost in jasnost, saj ta planet odkriva vse skrivnosti.
Na področju tvojega dela imaš uspeh, ki ti ga bodo priznali in moč, da počistiš vso nesnago.

Zadnje čase sami plutoni  ;D Hvala Tea  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #280 on: March 03, 2011, 08:37:05 AM »
Tea, ena gor al pa dol ni razlike ane  ;D  :-*

Saša ti pa zadnje čase dosti melješ in melješ s svojimi mislimi, postavljaš stvari v predale, na mesto.
V tem času ti je komunikacije bistvenega pomena, saj skozi njo dobivaš potrebne informacije in ideje, kako in kam usmerjati svoje življenje

Je pa tole še nekako nestalen čas, vendar čas idealen za premike, potovanja, selitve ipd.....no učenja tudi npr...... kaj prideš na astrologijo ;)

Haha, ja, sej se premikam vamo tamo skos, tko da mi ni dolgčas, kot pa sama vidiš, sem pa res v procesu menjave službe, tako da idealno zame! In ja, meljem z mislimi in jih postavljam na svoje mesto.

Astrologija tudi pade, samo da dam tole skozi in se mi izkristalizira vse skupaj.

Hvala, draga!
 :-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #281 on: March 03, 2011, 08:56:25 AM »
Lahko še zame, prosim?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: March 03, 2011, 09:54:01 AM »
Lahko še zame, prosim?

trenutno se nahajaš v številnih miselnih interakcijah, novih znanstvih, novih priložnostih in informacijah. Menda tudi v študiju, ker sem potegnila Merkurja. Ker pa je v Ribah, pazi, da vedno pogledaš skozi tančico in analiziraš konkretno, ne tako idealistično vse skupaj. Trenutno je pomembna svoboda in povezave s prijatelji, manj pa romantična srečanja.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #283 on: March 03, 2011, 09:58:41 AM »
Lahko še zame, prosim?

trenutno se nahajaš v številnih miselnih interakcijah, novih znanstvih, novih priložnostih in informacijah. Menda tudi v študiju, ker sem potegnila Merkurja. Ker pa je v Ribah, pazi, da vedno pogledaš skozi tančico in analiziraš konkretno, ne tako idealistično vse skupaj. Trenutno je pomembna svoboda in povezave s prijatelji, manj pa romantična srečanja.

Tole je pa presenetljivo resnično!  :o

100X hvala, Tea.  :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #284 on: March 03, 2011, 10:02:15 AM »
Lahko še zame, prosim?

Tole je pa presenetljivo resnično!  :o

100X hvala, Tea.  :-*

prosim  :-*
www.Astro-Star.net