O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE
Jane:
Hvala Tea :-* Jap očitno res, glede na to da mi že par dni same take stvari butajo ven, knjige, članki, ljudje, ki mi kažejo, da moram vse sprejet z brezpogojno ljubeznijo. Čeprav je težko, ko ima tista "situacija" toliko povedati čez tebe hehehe. Torej moram najprej sprejeti sebe in tisto svojo čudno dvanajsto hehe.
Tea:
--- Quote from: Jane on March 15, 2011, 09:14:26 AM ---Hvala Tea :-* Jap očitno res, glede na to da mi že par dni same take stvari butajo ven, knjige, članki, ljudje, ki mi kažejo, da moram vse sprejet z brezpogojno ljubeznijo. Čeprav je težko, ko ima tista "situacija" toliko povedati čez tebe hehehe. Torej moram najprej sprejeti sebe in tisto svojo čudno dvanajsto hehe.
--- End quote ---
Ja, težko boš šla čez njo, če jo boš zanikala. Neptun v 6 in polna 12 - vedno boš želela nekaj ali nekoga reševati. Ampak vsakič se spomni na kitajski pregovor. Lačnega nauči /če želi/ kako se ribe lovi. Sicer je sindrom POMAGATI in REŠEVATI lahko bumerang metoda.
Ta tvoj položaj želi v tebi občutiti ODREŠENIKA ......tega pa smo že enkrat pribili na križ, če se spomniš :D
Jane:
;D ;D ;D Sej bodo mene tud če se bo tako nadaljevalo hehe. Hvala Tea, da si :-*
Tea:
--- Quote from: Jane on March 15, 2011, 09:21:40 AM --- ;D ;D ;D Sej bodo mene tud če se bo tako nadaljevalo hehe. Hvala Tea, da si :-*
--- End quote ---
Ne, ne bodo te ;D Imaš preveč dobre karte.
nensi:
Tea a te lahko prosim za vpogled v situacijo, ki se je dogajala zadnja dva tedna, kako kaže za naprej?
Hvala ti, lepo bodi :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version