O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE
Tea:
Nensi
Luna v Biku v 5 hiši
Moč ljubezni je neizmerna ........pusti čustvom, da ti povedo kako in kaj. Znamenje Bika bo dodalo konkreto manifestacijo želenega
Vso srečo Nensi :-*
PS .... in sam da ti prišepnem - imela si prav, če se spomniš najinega pisanja ;)
nensi:
--- Quote from: Tea on March 16, 2011, 11:47:10 AM ---Nensi
Luna v Biku v 5 hiši
Moč ljubezni je neizmerna ........pusti čustvom, da ti povedo kako in kaj. Znamenje Bika bo dodalo konkreto manifestacijo želenega
Vso srečo Nensi :-*
PS .... in sam da ti prišepnem - imela si prav, če se spomniš najinega pisanja ;)
--- End quote ---
iskrena hvala Tea za odgovor
ja se spomnim, hvala za povratno info in dobro obvladaj, v kar sploh ne dvomim ;) :-*
Nena:
--- Quote from: Tea on March 14, 2011, 03:28:31 PM ---
--- Quote from: Nena on March 14, 2011, 03:22:10 PM ---
--- Quote from: Tea on March 14, 2011, 03:16:40 PM ---
--- Quote from: Nena on March 14, 2011, 01:30:29 PM ---Jaz grem pa v petek na eno potovanje. Lahko Tea dobim kak namig, prooosim :-*
--- End quote ---
Imaš
Saturn v 2 hiši v Biku
Saturn so na nek način ovire glede denarja /bik in 2 hiša/, varnosti in stabilnosti. Zdaj, glede na to, da vem, da si najraje na zemlji /saturn in bik/ je to najbrž tudi to, če letiš z letalom.
Sicer pa pazi na denarnico, denar in dokumente. Bodi praktična in preglej možnost, da bi bili stroški manjši, če se da in bodi potrpežljiva.
Zdaj tako malo vmes, ravno v petek gre Merkur tudi v svojo senco pred retrogradnostjo ............kakšen zastoj s temle Saturnom bo čisto mogoč.
Najbolje je ozavestit Saturnov princip: počasi se daleč pride in vmesno čakanje in zastoj izkoristit za meditiranje ali učenje.
Pa lepo pot
--- End quote ---
Ni sicer najbolj obetavno, ampak vseeno hvaaala. Po programu je čakanje vmes kratko, ampak, če se bo kaj zaštrikalo bom pač meditirala :) Hvalaaaa Tea :-*
--- End quote ---
;D Itak
pa poročaj potem ....... :D
--- End quote ---
Ojla...pot je bila mirna in po planu, še več...na vsako lokacijo smo prišli 10 pred napovedanim :) So far, so good ;D :) Lep sončen pozdravček v SLO :-* :-*
sandry_ca:
Tea še jaz bi prosila ;)..Hvala :-* ang:
Luna:
Jaz bi tudi prosim eno :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version