O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE

<< < (20/73) > >>

sasa:

--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 02:54:49 PM ---
--- Quote from: sasa on November 24, 2010, 01:15:17 PM ---Pol se pa tut jst postavim v vrsto  ;D

Ljubezen prosim  ;D

--- End quote ---

Sonce v Tehtnici v 4 hiši

Si kot sonce, ki sveti ..... čudovito vse OK

--- End quote ---

Oooo, hvala, draga Tea!

:-*

Tea:

--- Quote from: ribica on November 24, 2010, 01:36:20 PM ---
--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 09:18:39 AM ---Po 13 uri vam bom potegnila kakšno karto ...... če želite zastaviti vprašanja

--- End quote ---
Še jaz bi prosila zase in za moža. Imava skupna vprašanja ali se bo to končno končalo (kar imava že nekaj časa probleme) in kako? Bova imela kakšne posledice? Prosim.

--- End quote ---

Pluton v Strelcu v 6

Treba je intenzivno premislit o vsakdnevu in razmišljanju. Z vedno istim delovanjem, vedno isti rezultat. Poskrbita za harmonijo in upoštevajta načelo, vsakega po malo.

taja6:

--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 02:45:03 PM ---
--- Quote from: taja6 on November 24, 2010, 09:21:40 AM ---prosila bi eno sporočilo za moževo zdravstveno stanje

lepa hvala, Tea  :-*

--- End quote ---

Severni Vozel v Ribah in v 9 hiši

Njegovo zdravstveno stanje je zaradi skrbi in zdaj ječas, da si uresniči svoje sanje in upošteva svoje duhovne vrednote. Naj se premakne in naj svoje škatlice odpre in pokuka še kam drugam.

--- End quote ---

kako res je to, Tea  :o to sem jaz tudi že ugotovila, a mora to storiti v celoti še sam.. se mi zdi, da deloma je že ; čez slab mesec pridem k njemu in prepričana sem, da se bo zgodil konkreten premik znotraj in posledično še zunaj  ;) tudi njegova natalna karta kaže na nagnjenost k boleznim zaradi čustev oz. psihosomatike, za povrhu pa ima v 6 hiši še  :NE na devičini stopinji ( zato ga tudi pacajo in mu spreminjajo diagnoze, on pa vse verjame, kar mu rečejo ) in  :Lu na rakovi stopinj; da ne govorimo o solarni karti, ki lepo kaže področje, kjer so se pokazale zdravstvene težave.

meni je jasno, da se je moralo zgoditi to čiščenje " starega življenja ", preden se zgodi gradnja novega. Vsi moramo skozi to, a na različne načine.

hvala lepa Tea  :-*

Maja:

--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 02:56:13 PM ---
--- Quote from: ženska on November 24, 2010, 01:17:23 PM ---Jaz bi tudi ... Študij in služba.

--- End quote ---

Sonce/Pluton v devici v 10 hiši

Super - sprememba v željeno smer, oz. napredovanje. Bravo, le spusti nepotrebno in uporabi svojo izvirnost

--- End quote ---

Oooo, hvala, Tea! Super sporočilce!  :-*

Škratinja Nagaya:
Jaz bi tudi en karierističen nasvet. Kam se energija usmerja?
Bo cvetelo? Bo bledelo? Bo vrelo? Bo obsedelo?
Moram v drugem ritmu rit premikat al je trenutni žanr pravi?  :D
Hvala!  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version