Author Topic: Assange  (Read 5025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
Re: Assange
« Reply #15 on: December 14, 2010, 07:14:42 PM »
Jaz mislim, da čisto možno da ja ......zadost je aflikcij v karti, da lahko ugotovim, da je nekoliko perverzen.
Mogoče pa predebatiramo, zakaj mislim da je možno.

Tea, a napišeš te aflikacije.Prosim.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: October 10, 2012, 04:18:08 AM »
Ja kaj je zdaj zanimivo. Nič niste zapisali.

Kaj pa naj bi zdaj pravzaprav ugotovili, če je res imel afero?
Jaz mislim, da čisto možno da ja ......zadost je aflikcij v karti, da lahko ugotovim, da je nekoliko perverzen. Če pa je bilo posilstvo, bi morala pa imeti datum kdaj se je zgodilo in tranzitno karto. Sam zdajle nimam dovolj časa.

Mogoče pa predebatiramo, zakaj mislim da je možno.

Pri Assangu smo se ustavili. Kajpak je ženskar in zato mu je notranji krog tudi svetoval naj se ne ustavlja ob nepreverjenih, ker že takrat so mu rekli, da mu lahko katero naštimajo. To se je kajpak zgodilo na švedskem kot vemo. Danes ima Ekvadorsko državljanstvo, ker preprosto ne verjame, da ga švedske oblasti ne bodo poslale v Ameriko, saj za to mu niso dale nobenega zagotovila.

Ga pa čaka visoka kazen, ker je v Britaniji podpisal podobno kot to delajo kaznjenci, da se bo vsake toliko dni oglasil na policiji.  Pač Assange je poseben primer, ki ga bo obravnavala svetovna zgodovina.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: October 11, 2012, 07:42:13 PM »
Sem že pozabila kakšno ima karto in tudi ne vem podrobno kaj več. Ampak vem, da mi ta tip enostavno ni všeč. Nekaj me moti - ne znam definirat
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif