Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

poklic v astrološki karti

<< < (38/51) > >>

Andres:
Hvala za obrazložitev Tea. Zelo podrobno napisano. Bom še jaz kaj pobrskal in bržkone kaj najdem tudi sam iz svoje karte, ali kart tistih, katerih življenje poznam zelo dobro.

Andres

Tejka:
Je za s.p. ali d.o.o. isto ali je kakšna razlika? Čisto tako iz firbca bi šla gledat karto nekoga iz družine, ki mu gre d.o.o. v stečaj...

Princes:

--- Quote from: Tejka on January 15, 2010, 04:20:39 PM ---Je za s.p. ali d.o.o. isto ali je kakšna razlika? Čisto tako iz firbca bi šla gledat karto nekoga iz družine, ki mu gre d.o.o. v stečaj...

--- End quote ---

Za moje pojme je to enako, saj posameznik sam stopi na poklicno pot, samo oblika organizacije je drugačna oz. statusna oblika. V obeh primerih pa je lahko samo en zaposlen ali pa ima še druge zaposlene.

Alex:

--- Quote from: Tejka on January 15, 2010, 04:20:39 PM ---Je za s.p. ali d.o.o. isto ali je kakšna razlika? Čisto tako iz firbca bi šla gledat karto nekoga iz družine, ki mu gre d.o.o. v stečaj...

--- End quote ---

Popravte me če se motm, sam pomoj je s.p. v primeru dolgov bolj pod stresom sj odgovarja z celotnim svojim premoženjem (hiša, avtoček....), d.o.o pa lahko gre v stečaj, likvidacijo pa se odgovarja z vrednostjo firme.( obdrži hišo)

lp ;)

taja6:
hvala Tea, super detajlna razlaga  pomenov hišk...zelo koristno  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version