Huh, tole sem pa ful vesela, da sem našla...Tea, tvoji učenci razturajo...sej ne morem verjet, sem se čisto izgubila, ko sem prebirala tele poste

- pohvale vsem...
Jaz bi tudi malo pomoči pri svoji karti, če bo imela katera kaj volje in časa

.
Bom pa sama začela...samo vas moram opozorit, da nisem taka znalka kot vi tukaj

Ok. 2 hiša pri meni je v ovnu, vladar - mars pa je v 7. hiši, kar bi mogoče lahko rekli, da tisto svojo vrednost, ali pa kvaliteto doživim skozi partnerja...ali pa da bo bolj moj mož v bajto nosil denar

...je pa nekaj, ta mars je v devici, kar pomeni, da je zelo picajzlast...mogoče to pomeni, da sem z denarjem previdna ???
Bolj kot kaj drugega pa mislim, da pri meni vseeno vse izhaja iz tegale stelija v 4. hiši...ker je vladar teh 3 planetov merkur, ki pa je v 6. hiši v raku...tukaj bi lahko mogoče rekli - delo doma, v družinskem krogu/rak...
10. hiša je v strelcu, notri je tudi neptun/ kariera zamegljena ???, prav tako pa je jupiter vladar te hiše in je v 7. hiši in to brez močnejšega aspekta na kateri koli planet...edino kvadrat na MC in IC ima, ne vem kaj naj bi to pomenilo, nekje berem, da je to OK. nekje pa spet, da je planet osamljen in da se ne počuti dobro... ???. Kot zanimivost moj partner ima sonce, luno, venero in pa neptuna v strelcu - in oba sva rojena ob mlaju...
Sedaj pa lahko povem kakšno je dejansko stanje pri meni...
Sedaj delam pri očetu ( v stanovanju, kjer sem včasih stnaovala in prav v tisti sobi, kjer sem tudi sama spala

) oče ima gradbeno podjetje, zato jaz urejam bolj papirje. Sem sem prišla v službo zato, ker sva bila z možem tik pred jemanjem kredita ko me je prejšnji delodajalec hotel vržt iz službe in je bila to edina rešitev, da tako naredimo. Tukaj je sedaj kar nekaj dela...se pa jaz ne počutim najbolje tukaj - če povem golo resnico, delam zato, ker rabim denar in ne zato, ker bi zelo uživala v tem in bila ustvarjalna pri delu ki ga opravljam...se poznam in vem da zmorem več kot pa od sebe tukaj dam...
Druga plat...zelo rada delam nekaj z rokami ( glina, šivanje, razno ustvarjanje), zanima me astrologija...že dolgo časa...in rada bi te stvari, ki jih rada počnem ustvarila v neko celoto - rada bi to počela in od tega kdaj tudi služila - to imela kot vir zaslužka, ker to rada počnem...samo še sama ne vem kako ???
Razmišljala sem tudi, da mogoče tale moj stelij lahko povežem tudi z 5. hišo, ker je že čisto na meji in tukaj bi se iz tega dalo potegnit, hobij/5.hiša, vladar mekrur 6.hiša/delo doma - nisem pa sigurna...kaj pravite vi??
Lp, S