Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Srečanje članov SS
sasa:
Itak, da bomo ;D
Andres:
Naj se zahvalim vsem, ki ste prišli na srečanje in smo tako drug drugemu polepšali večer. Nekatere so seveda nadaljevale v Tango bar, drugi pač smo šli domov. Večino med vami sem spoznal prvič, mnogi ostali pa se poznate še od prej, vendar dileme ne.
Sem pa naložil nekaj slik, še več jih bom zato nekaj le teh kar takoj priložim. No, Škorpijonka je imela pomisleke kje bodo te fotografije vidne, zato sem ji rekel na Facebooku. Ah, ni ji bilo prav in tako sem se odločil za Shrani, kar jo verjamem ne bo motilo.
Sicer pa, vsi po vrsti ste simpatični kar se ne zgodi vedno, takšen pa je bil vsaj za mene tudi večer. Lep seveda.
Naj napišem še kako sem prišel v Kranj. S črno vrečko v roki kjer je bil pršut, fotografsko torbo, še drugo turbo in še eno vrečko mi je odprl oče. Ni ravno videl če je kdo še z menoj, a je predvideval da je moja Nives. Potem je nekaj gor hlače tlačil in gledal kasneje pa je mami v spalnici rekel, da je mislil, da nisem sam. No, jutri mu bo povedala, da tudi nisem bil sam, ter da sem prasca s seboj pripeljal. :) Bom počakal kakšna bo reakcija. :)
Vaš portir.
Andres
Andres:
In seveda link še več slik za vse, ki imate registracijo na shrani.si
http://www.shrani.si/index.php?kaj=album&mapa=srecanje+Spletni+simbol+10+2010
Andres
Jane:
Dobro jutro, eni smo že eno uro pokonci in gremo veselo na delo. Hvala vsem, da ste prišli, ful je bilo luštno. In sem vesela, da je par ljudi dobilo obraze in obvezno čimprej ponovit :)
Andres meni kaže ta je ta mapa prazna, ali jo imaš odprto za javnost :-\
Princes:
Joj, ste luštni :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version