Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Srečanje članov SS
Jernej:
Prvič, ne smeš verjet navigaciji, ko ti pravi, da se voziš po travniku. Razen, če spredaj ne vidiš več ceste ;)
Drugič, tudi skozi Idrijo se lahko gre na morje. Ni najbolj logična pot, je pa možna ;D
Jane:
A potem ji ne smem verjet, ko me sredi avtoceste podi dol na en izvoz 100 km pred mojim domom :D
Jernej:
--- Quote from: jane on September 15, 2010, 09:04:52 PM ---A potem ji ne smem verjet, ko me sredi avtoceste podi dol na en izvoz 100 km pred mojim domom :D
--- End quote ---
Bolje, da ne. Jaz se še vedno zanašam na čut za orientacijo v prostoru in papirnate karte.
Jane:
Pa kaj za vraga potem sploh imamo tele garmine ::)
Jernej:
--- Quote from: jane on September 15, 2010, 09:22:01 PM ---Pa kaj za vraga potem sploh imamo tele garmine ::)
--- End quote ---
To je ena taka čudna zadeva, ko si človek izmišljuje čedalje bolj zakomplicirane postopke in naprave, da bi upravičil in osmislil svojo eksistenco ter tako poskusil zagotovit kontinuiteto ekonomskemu sistemu, kjer si vsi želijo stvari, igračk in postopkov, ki jih pravzaprav nihče zares ne potrebuje, če bi le znal uporabljat svoje talente, znanja in sposobnosti.
( Počasi mi postaja jasno, zakaj me je sošolka v osmem razredu klicala "filozof" ::) )
Da ne boste pozabili: tema pogovora je srečanje članov Spletnega simbola :D
PS. :) 128. post = 2^7 ... zelo računalniško :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version