Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 8. del

<< < (24/206) > >>

Zarja:

--- Quote from: taja6 on September 12, 2010, 07:08:04 PM ---
--- Quote from: Zarja on September 12, 2010, 06:41:32 PM ---A lahko še zame eno prosim. sem nekak žalostna pa potrta....je petek za mano prišel, ni šlo vse po planih :S

--- End quote ---

Zarja, vile ti sporočajo:

POLETJE
Sprašuješ se, kdaj se bodo tvoje želje manifestirale; vile ti sporočajo in zagotavljajo, da so bile tvoje želje, prošnje uslišane in v ozadju že potekajo priprave na to, da se uresničijo v pravem času in to bo zagotovo v poletnem času. Dobre zate v tem trenutku bi bile počitnice nekje na toplem ali da se malce pogreješ na toplem soncu.  ;)

Morske deklice ti sporočajo:

ZAUPANJE
Vedi, da si zaupaš samo dobro. Skušaj se znebiti mišljenja, da si nekaj ne zaslužiš. Dovoli si sprejeti pomoč drugih inna ta način tudi ti pomagaš drugim. Sprejmi vse dobro in uporabi besede: Hvala za vse darove, ki sem jih prejela. Hvaležno jih sprejemam v dobro vseh.

--- End quote ---

8) :-*
Jp, vse to se sprašujem. sem šla ven na eno kavico, sem si mal zbistrila glavo. Pa še sporočilo vil me je v dobro voljo spravilo, glede na to kaj smo prejšni teden manifestirali :P

hvala taja

romy:
Ojla! A lahko še jaz vprašam glede mojega samozdravljenja? Mi bo končno uspelo?

Fresita:
Taja6, iz srca hvala za razlago :-* Ja, potrpežljivost...to mi tudi mož pravi, da se moram naučiti  ;D
Moja 'težava' je, da se vedno sprašujem, kako naj vem, da je to sporočilo mojega vodnika in ne le moja domišljija ???

Danes sem na poti v službo razmišljala o tem in sem si rekla, da bi bilo lepo dobiti še kakšno znamenje, razmišljala sem, da zakaj vsi dobivajo neka znamenja kot npr. perje, oblaki v obliki angelov ipd. No, po službi sem si šla spočiti možgane in na sprehodu skozi gozd, ko sem se vračala, opazim na tleh eno perje!! Okoli in okoli nobenega perja, potem pa na potki pred mano to peresce, da sem skakala od navdušenja, so me verjetno malo čudno gledali kako poskakujem sredi poti, ampak je bilo vredno ;D  8)

Glede otrok pa, zdaj mi je malo bolj jasno zakaj mali otroci vedno bulijo vame in se mi smejijo, mogoče je res kaj na tem :)

sasa:
Heej!

Danes se pa jaz priporočam za eno karto, za točno določeno področje, če jih ma kdo pri roki.  :-*

Nena:

--- Quote from: sasa on September 14, 2010, 09:58:21 AM ---Heej!

Danes se pa jaz priporočam za eno karto, za točno določeno področje, če jih ma kdo pri roki.  :-*

--- End quote ---

Izvoli Saška:

Self-forgiveness

Odpusti staro krivdo in se spomni, da si popoln Božji otrok. Krivda je nasprotje ljubezni, ki ne pomaga ničemur in nikomur, medtem ko tvoja Božanska ljubezen pomaga vsakomur, kjerkoli. Rada se imej in veliko se smej ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version