Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 8. del

<< < (28/206) > >>

Tea:

--- Quote from: Princes on September 15, 2010, 10:02:41 AM ---
--- Quote from: Tea on September 15, 2010, 09:40:04 AM ---Imam kratek stik ... kaj mi svetujejo angelčki

--- End quote ---

Tea, nimam kart, vendar ti bom napisala razlago glede na uro posta:

Bog in angeli vodijo in podpirajo tvoj božanski življenjski namen. Prisluhni, Bog govori s teboj. Ko vidiš 0 (ničlo) je to znamenje neskončnega kroga omege, ki nima začetka in konca. Bog skuša ujeti tvojo pozornost s pomočjo besede ali Božjim vodstvom. Sicer pa Tea, angeli ti stojijo ob strani. S pošiljanjem številke 4 bi ti radi zagotovili, da so slišali tvoje molitve in ti nudijo pomoč ang: ang: ang:

--- End quote ---

Hvala Princes  :-* :-* :-*

romy:

--- Quote from: Zarja on September 14, 2010, 04:05:39 PM ---
--- Quote from: romy on September 12, 2010, 08:57:29 PM ---Ojla! A lahko še jaz vprašam glede mojega samozdravljenja? Mi bo končno uspelo?

--- End quote ---

jst vem d ti vse uspe, kar se lotiš, tako da, samo loti se, karte ti bodo pa druge vrgle :)

sej veš, teta te ma rada  :-*

--- End quote ---

Jaz imam tudi tebe rada, hvala ti za vzpodbudne besede, če že karte ne dobim!  :-*

Zarja:

--- Quote from: romy on September 15, 2010, 10:20:34 AM ---
--- Quote from: Zarja on September 14, 2010, 04:05:39 PM ---
--- Quote from: romy on September 12, 2010, 08:57:29 PM ---Ojla! A lahko še jaz vprašam glede mojega samozdravljenja? Mi bo končno uspelo?

--- End quote ---

jst vem d ti vse uspe, kar se lotiš, tako da, samo loti se, karte ti bodo pa druge vrgle :)

sej veš, teta te ma rada  :-*

--- End quote ---

Jaz imam tudi tebe rada, hvala ti za vzpodbudne besede, če že karte ne dobim!  :-*

--- End quote ---

Očitno so ti angeli vse že povedal :) sej veš, men tud, pa tud še kr ne dojamem

Maja:

--- Quote from: Nena on September 14, 2010, 09:32:30 PM ---
--- Quote from: ženska on September 14, 2010, 07:47:42 PM ---Lahko še zame, prosim?

--- End quote ---

Izvoli:

HEALING HEART

Si zelo mogočen zdravitelj. Nadaljuj to pomembno delo. Prečisti svoje navade prehranjevanja in misli in dovoli, da se skozi tebe začnejo pretakati višje frekvence energije zdravljenja. Karkoli že počneš učinkuje zdravilno na druge.  ang:

--- End quote ---

Hvala, Nena.  :-*

Daia*:
Karto bi lepo prosila za službo, kariero..mal sm obtičala  ::)

Hvala  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version