Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 8. del

<< < (49/206) > >>

lou:

--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 08:23:08 AM ---Danes imam s seboj Atlantidske karte. Če kdo želi, mu lahko predam sporočilo.

--- End quote ---
Jaz sem za ...

Maja:
Jaz sem tudi za.  ;)

sasa:

--- Quote from: lou on September 22, 2010, 09:57:51 AM ---
--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 08:23:08 AM ---Danes imam s seboj Atlantidske karte. Če kdo želi, mu lahko predam sporočilo.

--- End quote ---
Jaz sem za ...

--- End quote ---

Lou, zate pa:

POZEJDONOV TEMPELJ
Novi začetki: Nastopil je čas za nove začetke. Morda ti bo predstavljen nov koncept, zamisel ali pot na občutno višji ravni kot karkoli, o čemer si prej razmišljala. Predlagam ti torej, da se na vse vidike svojega življenja ozreš z višje perspektive. Zavedaj se, da bodo ljudje hodili k tebi po nasvete, zato si pozvana delovati in govoriti nesebično ter z največjo stopnjo integritete. Bodi drugim zvezda vodnica.

No zdej vem, koga bom prašala za nasvet  :D

lou:

--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 10:10:01 AM ---

--- End quote ---
Jaz sem za ...

--- End quote ---

Lou, zate pa:

POZEJDONOV TEMPELJ
Novi začetki: Nastopil je čas za nove začetke. Morda ti bo predstavljen nov koncept, zamisel ali pot na občutno višji ravni kot karkoli, o čemer si prej razmišljala. Predlagam ti torej, da se na vse vidike svojega življenja ozreš z višje perspektive. Zavedaj se, da bodo ljudje hodili k tebi po nasvete, zato si pozvana delovati in govoriti nesebično ter z največjo stopnjo integritete. Bodi drugim zvezda vodnica.

--- End quote ---
Sasa cmokec, cmokec, cmokec (sem te fajn poslinila od veselja!) :D To je to! ...včeraj sem imela prvo, uradno stranko in sva oba pokala od zadovoljstva. Se kaže, da sem na pravi poti . Hvala Sasa :-* ang:

sasa:

--- Quote from: lou on September 22, 2010, 10:14:06 AM ---
--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 10:10:01 AM ---

--- End quote ---
Jaz sem za ...

--- End quote ---

Lou, zate pa:

POZEJDONOV TEMPELJ

--- End quote ---
Sasa cmokec, cmokec, cmokec (sem te fajn poslinila od veselja!) :D To je to! ...včeraj sem imela prvo, uradno stranko in sva oba pokala od zadovoljstva. Se kaže, da sem na pravi poti . Hvala Sasa :-* ang:

--- End quote ---

;D Me veseli Lou! Seveda, da si na pravi poti! Kar tako naprej!  ;)

:-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version