Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 8. del
lou:
--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 08:23:08 AM ---Danes imam s seboj Atlantidske karte. Če kdo želi, mu lahko predam sporočilo.
--- End quote ---
Jaz sem za ...
Maja:
Jaz sem tudi za. ;)
sasa:
--- Quote from: lou on September 22, 2010, 09:57:51 AM ---
--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 08:23:08 AM ---Danes imam s seboj Atlantidske karte. Če kdo želi, mu lahko predam sporočilo.
--- End quote ---
Jaz sem za ...
--- End quote ---
Lou, zate pa:
POZEJDONOV TEMPELJ
Novi začetki: Nastopil je čas za nove začetke. Morda ti bo predstavljen nov koncept, zamisel ali pot na občutno višji ravni kot karkoli, o čemer si prej razmišljala. Predlagam ti torej, da se na vse vidike svojega življenja ozreš z višje perspektive. Zavedaj se, da bodo ljudje hodili k tebi po nasvete, zato si pozvana delovati in govoriti nesebično ter z največjo stopnjo integritete. Bodi drugim zvezda vodnica.
No zdej vem, koga bom prašala za nasvet :D
lou:
--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 10:10:01 AM ---
--- End quote ---
Jaz sem za ...
--- End quote ---
Lou, zate pa:
POZEJDONOV TEMPELJ
Novi začetki: Nastopil je čas za nove začetke. Morda ti bo predstavljen nov koncept, zamisel ali pot na občutno višji ravni kot karkoli, o čemer si prej razmišljala. Predlagam ti torej, da se na vse vidike svojega življenja ozreš z višje perspektive. Zavedaj se, da bodo ljudje hodili k tebi po nasvete, zato si pozvana delovati in govoriti nesebično ter z največjo stopnjo integritete. Bodi drugim zvezda vodnica.
--- End quote ---
Sasa cmokec, cmokec, cmokec (sem te fajn poslinila od veselja!) :D To je to! ...včeraj sem imela prvo, uradno stranko in sva oba pokala od zadovoljstva. Se kaže, da sem na pravi poti . Hvala Sasa :-* ang:
sasa:
--- Quote from: lou on September 22, 2010, 10:14:06 AM ---
--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 10:10:01 AM ---
--- End quote ---
Jaz sem za ...
--- End quote ---
Lou, zate pa:
POZEJDONOV TEMPELJ
--- End quote ---
Sasa cmokec, cmokec, cmokec (sem te fajn poslinila od veselja!) :D To je to! ...včeraj sem imela prvo, uradno stranko in sva oba pokala od zadovoljstva. Se kaže, da sem na pravi poti . Hvala Sasa :-* ang:
--- End quote ---
;D Me veseli Lou! Seveda, da si na pravi poti! Kar tako naprej! ;)
:-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version