Author Topic: Angelske karte 8. del  (Read 194515 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Re: Angelske karte 8. del
« Reply #795 on: November 30, 2010, 01:20:36 PM »
No, super, server spet dela.  :) Še dobro, da imamo tudi fb.
Tea, me veseli, da je bila karta vzpodbudna.  ;D ;D
Jaz sem ravnokar prilezla iz svoje banje. Bom vesela nove karte, ko boš utegnila.
Tiče se pa kariere... itak.  ::)  ::)
Hvala! :-*

ojla Pika  ;)

Sem si kar jaz drznila potegniti karto zate..in sicer iz orakeljiskih kart ( angeli in svetniki )!
Skratka potegnila sem tole karto:

VERUJTE:

in sicer... Da bi izboljšali nastali položaj, je pomembno, da verujete. Zaupajte v čudeže, v moč Božje zdravilne ljubezni in v to, da so ljudje po srcu dobri. Vsi ti pomembni dejavniki vpilivajo na ugoden razplet nastalega položaja.

Z ljubenijo Sandra!
Obejmček in pozdravček  ang: ang: ang:

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #796 on: November 30, 2010, 01:35:44 PM »
Kaj če bi še meni nekdo nekaj potegnil. Zanima me prevsem alužba in sicer ali napišem prošnjo za premestitev v drug kraj ali raje počakam še malo?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #797 on: November 30, 2010, 01:37:40 PM »
Jaz sem ravnokar prilezla iz svoje banje. Bom vesela nove karte, ko boš utegnila.

ojla Pika  ;)

Sem si kar jaz drznila potegniti karto zate..in sicer iz orakeljiskih kart ( angeli in svetniki )!

VERUJTE:

in sicer... Da bi izboljšali nastali položaj, je pomembno, da verujete. Zaupajte v čudeže, v moč Božje zdravilne ljubezni in v to, da so ljudje po srcu dobri. Vsi ti pomembni dejavniki vpilivajo na ugoden razplet nastalega položaja.

Z ljubenijo Sandra!

O, Sandra, najlepša hvala!
Bo kar na mestu, glede na to, da sem med slano kopeljo danes afirmirala/naprošala ravno za to. Božansko zdravilno ljubezen in pozitivna čustva. Ta karta bo torej potrditev, da sem šla v banjo s pravo namero.  ;)
Zdaj pa ...tri, štiri, zdaj, verujem v ugoden razplet!  ;D
Hvala!  :-* :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #798 on: November 30, 2010, 01:39:30 PM »

ojla Pika  ;)

VERUJTE:

Z ljubenijo Sandra!

O, Sandra, najlepša hvala!
Bo kar na mestu, glede na to, da sem med slano kopeljo danes afirmirala/naprošala ravno za to. Božansko zdravilno ljubezen in pozitivna čustva. Ta karta bo torej potrditev, da sem šla v banjo s pravo namero.  ;)
Zdaj pa ...tri, štiri, zdaj, verujem v ugoden razplet!  ;D
Hvala!  :-* :-*

Pika me veseli  ;D :-*
Če še kaj rabiš...samo povej  :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #799 on: November 30, 2010, 01:46:19 PM »
Kaj če bi še meni nekdo nekaj potegnil. Zanima me prevsem alužba in sicer ali napišem prošnjo za premestitev v drug kraj ali raje počakam še malo?

Pozdravček ribica!  ;)

Potegnila sem karto: ZMGAOSLAVJE

pravi pa takole:

Zmagali boste in vse vaše želje se bodo uresničile. Vse ovire, ki ste jim bili priča, bodo sčasoma izginile. Vaši angeli varuhi urejajo vse podrobnosti, da vam ovire ne bi več zapirale poti. Če si z njimi preveč belite glavo, jim vlivate moč in energijo. Nanje raje glejte kot na puhle oblačke, ki vas ne morejo ustaviti.V tem obdobju, morate ohraniti trjani stik s svojimi angeli. vaši angeli vam z velikim veseljem pomagajo poiskati pravo pot.

Z ljubeznijo....Sandra  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #800 on: November 30, 2010, 02:03:49 PM »

Hvala še tukaj draga ... tvoji vodniki so res nekaj posebnega. Kje si nabavla karte?

Zate pa .....

Prav na smeh mi gre

COVENTINA Očiščenje

Čas je, da svoje telo in misli očistite strupov ............ nadaljuj z delom draga

Meni se zdi, da imaš v poslu nekaj nepotrebnega in ker me je firbec, kaj bi to bilo in kaj bi naj počela sem potegnila

SARASVATI umetnost

- odgrni plašč materialnega iz sebe in svojega videnja
- izražaj se skozi zvok in petje, ples, glasba ti bo dala najvišja polja vibracij
- poklicna pot naj bo pot v svobodo in kreativno izražanje
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #801 on: November 30, 2010, 02:16:27 PM »

Pozdravček ribica!  ;)

Potegnila sem karto: ZMGAOSLAVJE

pravi pa takole:

Zmagali boste in vse vaše želje se bodo uresničile. Vse ovire, ki ste jim bili priča, bodo sčasoma izginile. Vaši angeli varuhi urejajo vse podrobnosti, da vam ovire ne bi več zapirale poti. Če si z njimi preveč belite glavo, jim vlivate moč in energijo. Nanje raje glejte kot na puhle oblačke, ki vas ne morejo ustaviti.V tem obdobju, morate ohraniti trjani stik s svojimi angeli. vaši angeli vam z velikim veseljem pomagajo poiskati pravo pot.

Z ljubeznijo....Sandra  :-*
Hvala. Pa sem tam, ko ne vem kaj naj rečem. Srce pravi, naj še malo počakam, da bo potem enkrat boljša možnost....

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #802 on: November 30, 2010, 03:37:07 PM »

Hvala še tukaj draga ... tvoji vodniki so res nekaj posebnega. Kje si nabavla karte?

Zate pa .....

Prav na smeh mi gre

COVENTINA Očiščenje

Čas je, da svoje telo in misli očistite strupov ............ nadaljuj z delom draga

Meni se zdi, da imaš v poslu nekaj nepotrebnega in ker me je firbec, kaj bi to bilo in kaj bi naj počela sem potegnila

SARASVATI umetnost

- izražaj se skozi zvok in petje, ples, glasba ti bo dala najvišja polja vibracij

Pa to je noro!  ;D ;D
Nič čudnega, da ti gre na smeh, Tea. Z delom očiščevanja bom nadaljevala.
Zdajle peljem Laro v gledališče, bo še mene napolnilo z energijo. Greva gledat/poslušat otroško opero.  ;D  ;D

Sarasvati... zdaj gre pa meni na smeh.  ;D Bolj ne bi mogla zadet, sem v umetniškem poklicu, natančneje, v oblikovalskem.  ;D Je pa tako, da sem imela v preteklosti bolj umetniški pristop k delu kot oblikovalski in to me je izpolnjevalo. V zadnjem času sem se ogrnila v "materialni plašč", ker si želim od tega, kar počnem, tudi živet. Kar je pa težko. Poklic mi sicer predstavlja pot v svobodo, sebe dajem notri, skozi delo meditiram, se sproščam, mi je velik izziv, skratka, cela sem (bila) noter, zdaj pa sem se lotila bolj komercialnega pristopa, kjer sicer pobiram nagrade, nisem pa poslovnež. Oz. ne znam bit. Ker sem se preveč osredotočila na to, sem nezadovoljna. Želela bi oboje, pa zaenkrat... gre počasi.
Delam v timu s kolegico in en faktor nezadovoljstva je tudi v tem. Pa ne, da bi bilo z njo kaj narobe, je super ženska, vesela sem, da delava skupaj, ampak imam konstanten občutek, da moram nekoga nekam za sabo vlečt in gre preveč časa oz. vse skupaj prepočasi. Očiščujem se tudi teh negativnih čustev.
Hvala ti!  :-* :-*

Karte vodnikov sem nabavila prek Amazona. Avtorica je Sonia Choquette, naslov je pa Ask Your Guides. Ne vem, ali obstajajo v slovenščini.
Ko pridem na sklede, jih prinesem s sabo.   :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #803 on: November 30, 2010, 04:46:02 PM »
Pika, drugič kupuj karte rajši preko www.bookdepository.co.uk Je brez poštnine, in velikokrat so cene še dodatno znižane.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #804 on: November 30, 2010, 05:17:13 PM »

Zate pa .....

Prav na smeh mi gre

COVENTINA Očiščenje

SARASVATI umetnost

Pa to je noro!  ;D ;D
Nič čudnega, da ti gre na smeh, Tea. Z delom očiščevanja bom nadaljevala.
Zdajle peljem Laro v gledališče, bo še mene napolnilo z energijo. Greva gledat/poslušat otroško opero.  ;D  ;D

Sarasvati... zdaj gre pa meni na smeh.  ;D Bolj ne bi mogla zadet, sem v umetniškem poklicu, natančneje, v oblikovalskem.  ;D Je pa tako, da sem imela v preteklosti bolj umetniški pristop k delu kot oblikovalski in to me je izpolnjevalo. V zadnjem času sem se ogrnila v "materialni plašč", ker si želim od tega, kar počnem, tudi živet. Kar je pa težko. Poklic mi sicer predstavlja pot v svobodo, sebe dajem notri, skozi delo meditiram, se sproščam, mi je velik izziv, skratka, cela sem (bila) noter, zdaj pa sem se lotila bolj komercialnega pristopa, kjer sicer pobiram nagrade, nisem pa poslovnež. Oz. ne znam bit. Ker sem se preveč osredotočila na to, sem nezadovoljna. Želela bi oboje, pa zaenkrat... gre počasi.
Delam v timu s kolegico in en faktor nezadovoljstva je tudi v tem. Pa ne, da bi bilo z njo kaj narobe, je super ženska, vesela sem, da delava skupaj, ampak imam konstanten občutek, da moram nekoga nekam za sabo vlečt in gre preveč časa oz. vse skupaj prepočasi. Očiščujem se tudi teh negativnih čustev.
Hvala ti!  :-* :-*

Karte vodnikov sem nabavila prek Amazona. Avtorica je Sonia Choquette, naslov je pa Ask Your Guides. Ne vem, ali obstajajo v slovenščini.
Ko pridem na sklede, jih prinesem s sabo.   :)

Še kako te razumem Pika
Imaš pa tudi nekaj neugodnih aspektov v tvoji astro karti - o tem pa mogoče v astro sobi.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #805 on: November 30, 2010, 07:43:30 PM »
Pika, drugič kupuj karte rajši preko www.bookdepository.co.uk Je brez poštnine, in velikokrat so cene še dodatno znižane.

Aha, super. Hvala, Gaja.  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #806 on: November 30, 2010, 07:45:12 PM »
Tea, hvala! Se selim v astro sobane. :-)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #807 on: December 01, 2010, 11:37:29 AM »
A bi kdo bil tako prijazen in bi mi potegnil eno karto? Sicer pa jaz danes za vas vlečem Shankarijine karte kristalov v za to primerni sobi.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #808 on: December 01, 2010, 12:06:19 PM »
A bi kdo bil tako prijazen in bi mi potegnil eno karto? Sicer pa jaz danes za vas vlečem Shankarijine karte kristalov v za to primerni sobi.

Draga Gaja,
potegnila sem ti dve karti vodnikov.
Takole pravita:

1. karta:
LOSS, pošiljajo ti jo HEALER GUIDES
Sorrow/Depression/Grief/Regret
You may be entering or experiencing a period of loss, regret, disappointment, pain, and perhaps even grief. There feelings may have arisen from present painful circumstances, or they may be the result of a surfacing of unexpressed or unprocessed loss from the past. Whether caused by something in the past or present, your heart is ready to unburden your pain and your soul is ready to grow from these experiences.
Your Healer Guides are present to assist you in your healing through these difficult times. These soothing helpers assure you that your present pain will transform into learning, and this too shall pass. Your joy WILL return.
  Ask your Healer Guides to help lift your heart, and turn your loss and pain over to their loving care. Trust their counsel as they urge you to call a grief counselor, seek a healing massage, or pick up a book that will assist you in your current situation. Their message: "SEEK SURCES OF HELP."

Druga kata:
PRIORITIES, pošilja jo Master Teacher
Choice/Reflections/Decisions/Commitment
For every new ambition, relationship, and experience you seek at this time, there's a commitment in place that must be eliminated to make way for the new. Current routines, habits, and even types of free time must be sacrified so that you can open up to new energies. Your Master Teacher is present, urging you to identify what must go. Be honest in your assessment, and also be realistic and thoughtful in setting your goals so that you don't overreach and fail.
Your Master Teacher reminds you that even though the Universe does support your heart, it doesn't allow you to bypass the work necessary to manifest your desires. In other words, "YOU REAP WHAT YOU SOW." And the best way is to systematically move toward your priorities while simultaneously discarding what no longer serves you. If you want to lose ten pounds, you must release jelly doughnuts. If you want to work for yourself, you must let go of the need for others to take care of you. If you want to create a new love relationship, you mustn't brood over past heartbreaks any longer. The message from your Master Teacher: "TO REACH FOR SOMETHING GREATER, YOU MUST FIRST LET GO OF WHAT'S IN YOUR HAND."

:-*

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #809 on: December 01, 2010, 12:13:55 PM »

No, ti je že Pika potegnila...ampak, mam tudi jaz zate sporočilo ;)

Quietly Serve
Your soul's purpose right now is to refine your instincts and temper your immature and self-cenetred tendencies in search of a more graceful expression of self.
Your soul's lesson: Peacefully and yoyfully accept the routine demands of your daily life with patiente, love and a willingness to serve. Embrace the wondrous gifts of each day by moving through it with elegance, ease, and determined grace. It isn't necesary to do great things to be fulfilled, but rather to do all the little necessary and often boring tasks of life with great love. This is a sign of true spiritual maturity.
 ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555