Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 8. del
Gaia:
--- Quote from: Jane on December 10, 2010, 11:25:05 AM ---
--- Quote from: Gaja on December 10, 2010, 11:03:10 AM ---Jane, še jaz lepo prosim za eno vilinsko sporočilo. :-*
--- End quote ---
Situacija o kateri misliš zadnje čase ima v sebi namen zdraviteljstva. Imaš velike sposobnosti, da iz te situacije izluščiš dobre stvari in da pomagaš ostalim, da to prebrodijo.
--- End quote ---
Jep, jep. Drži kot pribito. I feel very Olympic today. ;D
Jane:
--- Quote from: Pika on December 10, 2010, 11:25:17 AM ---Še meni, Jane, prosim lepoooooo!
:-* ang:
--- End quote ---
Bodi to kar si. Če se boš pretvarjala in igrala nekoga drugega boš izgubila samo sebe in svoje prave občutke. Zaupaj svojim kreativnim idejam in jih spusti na plano.
sandry_ca:
--- Quote from: Jane on December 10, 2010, 11:26:21 AM ---
--- Quote from: sandry_ca on December 10, 2010, 11:08:37 AM ---Jane a lahko še jst prosim? ang: :-*
--- End quote ---
Tebi je padla ista karta kot Gaji ;)
Situacija o kateri misliš zadnje čase ima v sebi namen zdraviteljstva. Imaš velike sposobnosti, da iz te situacije izluščiš dobre stvari in da pomagaš ostalim, da to prebrodijo.
--- End quote ---
resnično lepo slišat... hvala ang: :-* ;)
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on December 10, 2010, 11:28:31 AM ---
--- Quote from: Pika on December 10, 2010, 11:25:17 AM ---Še meni, Jane, prosim lepoooooo!
:-* ang:
--- End quote ---
Bodi to kar si. Če se boš pretvarjala in igrala nekoga drugega boš izgubila samo sebe in svoje prave občutke. Zaupaj svojim kreativnim idejam in jih spusti na plano.
--- End quote ---
Hvala, Jane! Bo kar držao! :-*
ribica:
--- Quote from: Jane on December 10, 2010, 10:56:43 AM ---
--- Quote from: ribica on December 10, 2010, 09:44:31 AM ---
--- Quote from: Jane on December 10, 2010, 09:12:14 AM ---
--- Quote from: ribica on December 10, 2010, 08:42:58 AM ---Tudi jaz bi prosila za karto. Zanima me predvsem kako bo v prihodnjih dneh. Imam nek slab občutek, pa ne vem zakaj.
--- End quote ---
Ribica zate pa priznaj si svoja čustva glede ljubezni in zaobljube. Delaj v skladu s seboj in če čutiš, da določena zadeva ni prava, prosi vile naj ti jo pomagajo opustiti. :-*
--- End quote ---
Hvala. Za svoja čustva vem, kakšna so. Da neka določena zadeva ni prava...tudi vem. Prositi vile....tega še nisem nikoli delala in ne vem veliko o tem.
--- End quote ---
Tako kot angele, samo daj prošnjo vilam preko kreatorja oz. boga, naj poskrbijo za vse in pusti da naj se dogaja.
--- End quote ---
HVALA
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version