Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 8. del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on December 17, 2010, 12:11:52 PM ---
--- Quote from: Pika on December 16, 2010, 02:03:59 PM ---
--- Quote from: Pika on December 16, 2010, 08:47:34 AM ---
--- Quote from: Jane on December 16, 2010, 07:36:22 AM ---
--- Quote from: Pika on December 15, 2010, 04:02:42 PM ---Jaz bi tudi prosila za eno karto. Vprašanje imam v mislih.
Hvala!
--- End quote ---
Pika tebi je kar sama padla ven karta, da moraš vaditi, vaditi, vaditi. Vile vedo, da si želiš nečesa novega in so ti pri tem prupravljenje pomagati, ti pa novemu projektu posveti nekaj časa na dan, da boš ratala mojster ;)
--- End quote ---
O, fino. Hvala, Jane! :-*
--- End quote ---
Jane, sestanek na zgornjo temo mi je ravnokar posesal vso energijo. Prosila bi za še eno karto. Je to dejansko dobra naveza in so problemi v moji glavi? Najlepša hvala! :-* ang:
--- End quote ---
Padla ti je ista karta kot zadnjič, zraven sem pa povlekla še karto, da poskrbi za svoje fizično telo. Predvsem bi rekla, da trenutno potrebuješ okrepčati svoje telo in duha, da ti take zadeve ne bodo prišle do živega. Več takih razgovorov boš imela, bolje boš pripravljena na finale ;)
--- End quote ---
Jane! :D
Sem dva dni skrbela za svoje telo in duha in nisem imela interneta, zato šele zdaj odgovarjam.
Hvala, si mi zelo pomagala. :-* :-*
Jane:
No jaz upam, da ste vsi dobili svoje odgovore, preden se je forum sesul, vem da vas je bilo kar nekaj tudi še v vrsti, pa zdaj res ne vem več kdo. :-\
sandry_ca:
--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 11:31:19 AM ---No jaz upam, da ste vsi dobili svoje odgovore, preden se je forum sesul, vem da vas je bilo kar nekaj tudi še v vrsti, pa zdaj res ne vem več kdo. :-\
--- End quote ---
ja sm opazia :(
ker si že tukaj bi te prosila za eno karto ;D
Hvala Jane...sonček si :-* :-* :-* ang:
Jane:
--- Quote from: sandry_ca on December 27, 2010, 11:35:31 AM ---
--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 11:31:19 AM ---No jaz upam, da ste vsi dobili svoje odgovore, preden se je forum sesul, vem da vas je bilo kar nekaj tudi še v vrsti, pa zdaj res ne vem več kdo. :-\
--- End quote ---
--- End quote ---
Tvoje ljubezensko življenje se izboljšuje. Če si v vezi bosta s partnerjem izboljšala razmerje, če si samska je sedaj pravi čas, da spoznaš nekoga.
sandry_ca:
--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 11:38:46 AM ---
--- Quote from: sandry_ca on December 27, 2010, 11:35:31 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Tvoje ljubezensko življenje se izboljšuje. Če si v vezi bosta s partnerjem izboljšala razmerje, če si samska je sedaj pravi čas, da spoznaš nekoga.
--- End quote ---
oooooooooo kok lepo...prav to sem potrebovala ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version