9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Andres on February 04, 2012, 06:17:42 AMQuote from: sanjalka on January 27, 2012, 08:12:02 AMJa, Tea se strinjam z zgoraj napisanim Tudi jaz sem še v fazi učenja in se že veselim, ko bom prejela certifikat pri Matjažu (no, upam, da bom )Drugače pa ja, učenja pri astrologiji je kar precej, če se res hočeš poglobiti v stvari in če ti to nekdo, ki res obvlada potrdi s papirjem (v praksi nič ne pomeni), pomeni pa tebi, meni oz. verjetno vsakomur, ki je vložil precej truda, dela, učenja v znanje, ki mu ga ta certifikat potrjuje.Vedno sem bila mnenja, da vsak zagovarja svoj način življenja in razmišljanja, ker pač tega edino pozna. Tako ljudje brez šol, diplom, velikokrat menijo, kako pravzaprav brez pomena je imeti diplomo, da je edino pomembno, da se v življenju znajdeš. Ja, njemu verjetno res, ker je to pač njegova pot.In spet oni, ki imajo diplome, zagovarjajo kako brez diplome nisi nič, kako je za samo življenje pomembno, da imaš diplomo in osvojeno znanje-ja njemu oz. njim ja, ker je to pač njihova pot življenja.Tako ima vsak svojo življenjsko pot in le čevlje sodi naj kopitar Sanjalka. Precejkrat is poudarila besedo življenska pot. Kar prevečkrat. Znanje itak ne velja nič, tudi ne veliki misleci. Enako nič ne veljajo roke, torej tisti ki karkoli, četudi olagumo naredijo iz svinjskega mehurja. Velja seveda diploma, fakultete pa so industrija. Industrija je globalizacija in globalizacija nas pripeljala do stopnje kjer dandanes smo. To je stopnja ko bodo vsi z diplomami brez zaposlitve v svojem poklicu, saj delovna mesta jim bodo prevzeli pametnejši. Tisti z doktoratom, za katerega se odšteje 12000€. No, na Islandiji še bistveno manj. Torej? AndresO tem kdo je pametnejši, bi se dalo diskutirati Menim, da danes do diplome ni tako težko priti kot včasih, ko so morali trdo delati in so do diplome prišli samo izjemni in ti so bili redki. Danes diploma ni več izjema, se pravi danes vsaj v "razvitem" svetu imeti diplomo, pomeni, da si povprečnež in povprečje ni nikoli peljalo sveta naprej, peljejo ga posamezniki, ki zares izstopajo po svoji inteligenci, znanju, pridnosti, vztrajnosti...Ti pa so zeloooo redki, samo le taki pa lahko kaj premaknejo v svetu, saj drugače svet obvladuje kapital z diplomo ali pač brez
Quote from: sanjalka on January 27, 2012, 08:12:02 AMJa, Tea se strinjam z zgoraj napisanim Tudi jaz sem še v fazi učenja in se že veselim, ko bom prejela certifikat pri Matjažu (no, upam, da bom )Drugače pa ja, učenja pri astrologiji je kar precej, če se res hočeš poglobiti v stvari in če ti to nekdo, ki res obvlada potrdi s papirjem (v praksi nič ne pomeni), pomeni pa tebi, meni oz. verjetno vsakomur, ki je vložil precej truda, dela, učenja v znanje, ki mu ga ta certifikat potrjuje.Vedno sem bila mnenja, da vsak zagovarja svoj način življenja in razmišljanja, ker pač tega edino pozna. Tako ljudje brez šol, diplom, velikokrat menijo, kako pravzaprav brez pomena je imeti diplomo, da je edino pomembno, da se v življenju znajdeš. Ja, njemu verjetno res, ker je to pač njegova pot.In spet oni, ki imajo diplome, zagovarjajo kako brez diplome nisi nič, kako je za samo življenje pomembno, da imaš diplomo in osvojeno znanje-ja njemu oz. njim ja, ker je to pač njihova pot življenja.Tako ima vsak svojo življenjsko pot in le čevlje sodi naj kopitar Sanjalka. Precejkrat is poudarila besedo življenska pot. Kar prevečkrat. Znanje itak ne velja nič, tudi ne veliki misleci. Enako nič ne veljajo roke, torej tisti ki karkoli, četudi olagumo naredijo iz svinjskega mehurja. Velja seveda diploma, fakultete pa so industrija. Industrija je globalizacija in globalizacija nas pripeljala do stopnje kjer dandanes smo. To je stopnja ko bodo vsi z diplomami brez zaposlitve v svojem poklicu, saj delovna mesta jim bodo prevzeli pametnejši. Tisti z doktoratom, za katerega se odšteje 12000€. No, na Islandiji še bistveno manj. Torej? Andres
Ja, Tea se strinjam z zgoraj napisanim Tudi jaz sem še v fazi učenja in se že veselim, ko bom prejela certifikat pri Matjažu (no, upam, da bom )Drugače pa ja, učenja pri astrologiji je kar precej, če se res hočeš poglobiti v stvari in če ti to nekdo, ki res obvlada potrdi s papirjem (v praksi nič ne pomeni), pomeni pa tebi, meni oz. verjetno vsakomur, ki je vložil precej truda, dela, učenja v znanje, ki mu ga ta certifikat potrjuje.Vedno sem bila mnenja, da vsak zagovarja svoj način življenja in razmišljanja, ker pač tega edino pozna. Tako ljudje brez šol, diplom, velikokrat menijo, kako pravzaprav brez pomena je imeti diplomo, da je edino pomembno, da se v življenju znajdeš. Ja, njemu verjetno res, ker je to pač njegova pot.In spet oni, ki imajo diplome, zagovarjajo kako brez diplome nisi nič, kako je za samo življenje pomembno, da imaš diplomo in osvojeno znanje-ja njemu oz. njim ja, ker je to pač njihova pot življenja.Tako ima vsak svojo življenjsko pot in le čevlje sodi naj kopitar
Danes začnemo v Kranju z nadaljevalnim delom astrološkega tečaja.INTERPRETACIJA KARTE Če ima kdo željo se naučiti, kako se interpretira karta, mogoče le obnoviti znanje, ali pogledati na horoskop in interpretacijo z drugimi očmi - VABLJENI
Quote from: Tea on February 17, 2012, 09:33:17 AMDanes začnemo v Kranju z nadaljevalnim delom astrološkega tečaja.INTERPRETACIJA KARTE Če ima kdo željo se naučiti, kako se interpretira karta, mogoče le obnoviti znanje, ali pogledati na horoskop in interpretacijo z drugimi očmi - VABLJENIDanes pridem tudi jaz.
Meni še kar januar odpira
Ooo, meni se pa hujšanje obeta. Pri in je to omenjeno.