moderatorji/moderatorke... najprej naj se vam iskreno opravičim, ker brez dovoljenja odpiram novo temo. Sem prebrala ostale pa ne vem kam naj se vržem. Malo tukaj malo tam. Ne bom nič huda in užaljena, če boste temo premaknili pod primernejšo. Edino prosim vas, da mi pomagate vso stvar razšifrirat, ker je sama ne zmorem. ??? ??? Verjetno sem malo sama kriva, ker sem dovzetna in ker verjamem v boga, angele in demone...ipd
Kje naj začnem...

že od male deklice imam možnost zaznavanja slabih stvari. Enostavno dobim en tak poseben občutek, z leti sem se naučila ta občutek razpoznat. Prvič se spomnim, da je bilo, ko je bila moja stara mama v Lj v bolnici in smo dobili telegram, da je umrla. Moja mami je vsa objokana ihtela na stolu, jaz pa sem jo tolažila, da to ni res. Pa mi nihče ni verjel.

Vendar so resnično poslali napačen telegram, ker sta se 2pisali enako...

Vse skupaj se je še ojačalo po smrti moje mame. Ko je šla v bolnico sem ji objokana v solzah povedala, da vem, da je ne bo nazaj. Stara sem bila komaj 10let. In mami resnično ni prišla nazaj.

Potem se je stopnjevalo, ne vem kako, ne vem zakaj, ne vem kdaj, enostavno sem znala povedat stvari, ki so se kasneje uresničile. Primer. Teta je bila v bolnici, nisem vedla ne da je v bolnici, ne kaj ji je...gledam stare slike in vidim mojo mami in teto kako se "hecata, tko kot da bi se ravsale" in rečem očetu, lej kako se tle "pravhata" sedaj pa sta obe mrtvi. Oče je eksplodiral kaj govorim, kaj mi je.... čez manj kot 30minut je zazvonil telefon, Klical je stric in sporočil, da je teta umrla. Oče je prebledel in od takrat mi je vedno verjel in vedno poslušal.
Naslednji primer... prababica v bolnici, stara 96let, jaz pa prehlajena doma. Vsi so me vabili naj grem k njej še zadnjič na obisk... pa bolj sem jim pripovedovala, da bom jaz tista, ki jo bom ta zadnja vidla in da naj se vsi poslovijo prej, manj so me hoteli poslušati. Namerno nisem šla 14dni na obisk. Po 14dneh grem na obisk... pridem v bolnico. Prababica me prepozna. Me pokliče po imenu me pozdravi... kar na enkrat pa pravi... koga si pripeljala s seboj? Za teboj stoji pa v črno je napravljen? Vsi ostali so ji prigovarjali, da ni nikogar, da sem samo jaz, ona pa je nadaljevala, da jo čaka in da more it, ter da sem ga jaz pripeljala. Poklicali so zdravnika in res je v roku parih ur umrla.
Tretji primer...bolan stric v bolnici diagnoza odpoved srca...se pogovarjava pa ga vprašam kakšna je hrana in mi iz ust zleti če si kaj želi za zadnjo večerjo. Oče, ki je bil z menoj me zaprepadeno pogleda, stric pove željo in se poheca, da tako hitro se pa ne bo dal. Oče skoči v trgovino in nakupi kar si je stric želel, prinese v bolnico in gre domov. Jaz se še nekaj časa pogovarjam s stricem in ko sem šla, mi iz ust uide pa mami pozdravi... in je še tisto popoldne umrl

Z očetom se zvečer dogovoriva, da greva naslednje jutro skupaj na naš ranč. Zvečer sem vse pripravila od oblačil, do malice in pijače, ter sem šla spat. Zjutraj pa nikakor nisem mogla vstati. Oče me je priganjal, jaz pa se nisem mogla zbistriti. Zato je odšel sam. Na poti je imel prometno nesrečo. Če bi bila zraven, bi bila mrtva. veja je prebila vetrobransko steklo in se zapičila v sovoznikov sedež

Takrat sem se prvič vprašala zakaj ravno jaz.
Ko sem se na to že nekako navadla, pa nov "dar". Prijateljica mi je kupila ciganske karte. Nikoli se nisem učila prerokovanja ali česarkoli podobnega, pa vedno sem znala razbrat karte in do sedaj (sicer sem prerokovanje opustila) se je vse uresničilo.
Zadnjih 10let pa se vse skupaj še stopnuje.
Prec cca 8 leti, sem sredi noči imela, tako sem takrat mislila... nočno moro. Sanjam, da sredi noči nekdo zvoni. Sanjam da se zbudim in grem pogledat kdo je. Pogledam skozi kukalo, luč ne gori. Vprašam kdo je?? Ne vidim nikogar. Še enkrat vprašam kdo je. Na drugi strani odgovor. Spusti me notri. Jaz moram notri priti. Pa se začnem pregovarjat in ker ta "oseba" noče prižgat luči, da bi vidla kdo je, je ne spustim notri in grem spat nazaj. Zopet začne zvonit, tokrat še bolj vztrajno. Spet vstanem in grem pogledat. Še vedno ne gori luč, glas na drugi strani pa je vse bolj ukazovalen. Spusti me notri, spusti me notri. Zahtevam, da me pogleda v oči. In vse kar vidim je par krvavo rdečih uči. Ustrašim se in zahtevam, da prižge luč. In jo je... kot iz grozljivke, pojava s koso (črn plašč s kapuco in kosa). Vprašam jo, kdo je. In pravi Smrt. Spusti me notri, jaz moram notri. Pa ji rečem,da tukaj ni nikogar, ki bi ga lahko odpeljala in grem nazaj v posteljo. Ter se vsa prestrašena zbudim. Nisem si upala niti na stranišče... čez nekaj minut vidim rotacijske luči, pogledam skozi okno, rešilec. Grem nazaj v posteljo in zaspim. Zjutraj so me sosedi obvestili, da je ponoči soseda imela bolečine v srcu in da je umrla še preden je prišel rešilec. Potem sem jo še večkrat videla. Budna, sredi belega dne. Vedno v povezavi ko kdo umre. Vedno sem vedela, kdo je umrl, še preden so svojci povedali.
Pred 6leti sem imela 1.prometno nesrečo (gospodič je zaspal za volanom in se zeletel vame). Videla sem, da nimam možnosti, da se nesreči izognem (levo kolona, desno odstavni pas in delavci iz gradbišča) in sem zavpila...mami pomagi. Preplavil me je občutek, da me je nekdo objel. Odnesla sem jo le z lažjimi poškodbami. Občutek v trenutku objema, pa je bil nebeški. Sploh ne znam opisati. Varno, toplo, lepo. Ko je prijatelj slikal ostanek avta, so bile na slikah energijske orbe (česar pa takrat še nisem vedla). Trapa jaz, pa sem ga oštela, da ne zna slikat in slike z orbami zbrisala.

Po nesreči sem bila nekaj časa brez službe, da nisem čepela doma sem pomagala gospe, moji soimenjakinji, ki je imela raka. Gospa je imela karte z angeli. Vedno jim je pisala pisemčka (zahvale/prošnje), in me nagovarjala naj si še jaz izberem karto. Pa sem imela tako čuden občutek . Da ni prav, da še ni pravi čas, da izvem... Neke noči sem imela zelo nenavaden občutek. In prijatelju sem rekla, da more bit nekaj narobe.... in zjutra izvem, da je umrla.
Leta 2007 sem dobila zaposlitev kot asistentka osebam s poškodbo glave. Med drugimi je bila moja uporabnica tudi mlada punca, s katero sva vzpostavili čudovit odnos (če mi njena mami ne bi lagala in me zavajala, bi jo še bolj razvajala). Okoli novega leta, pa je njeno stanje začelo pešati. Čutila sem,da to ne bo dobro. Za novo leto sem jima nesla še darilo. Ob pogledu nanjo me je spreletela kurja polt. Čez par dni sem imela nenavadne sanje. S to punco sva bili v zavodu, tam kjer sva ponavadi bili in se družili. Bilo nama je zelo lepo. Tik pred časom kosila, pa je rekla, da mora it, da mora it, da mora it. Bolj sem ji prigovarjala, da kam se ji mudi, da bova šli tako kot ponavadi skupaj domov. Bolj je pravila da mora it. Na koncu me je objela in rekla, da je njen čas in da mora it. Zbudila sem se ob štirih zjutraj, klicala prijatelja in mu povedala kaj sem sanjala. Proti koncu pogovora mi zapiska sporočilo. Od uporabnice mami je sporočila, da se je njena hči ob 4h zjutraj poslovila. Ko sem jo kar sredi noči poklicala in ji povedala za sanje, sva obe jokali. Punca je oboževala skupino U2, katero sva, ko sva se skupaj vozili, vedno "navidil" do konca. Po njeni smrti se mi je neštetokrat zgodilo, da sem se peljala v službo in pomislila nanjo in glej ni minulo par sekun že je bila na radiju pesem skupine U2. To sem razumela kot sporočilo, da je še vedno z mano in da pazi name.
Vse skupaj me je tako pritegnilo, da sem začela brskati po netu... paranormalno, angeli, demoni, duhovi, energijski krogi, EVP...
Obiskala sem sejem mineralov in fosilov. Sestra me je pregovarjala, da je tam en gospod, ki ima posebno moč... in sem rekla...itak pa dejmo še to probat. Sem šla k njemu, mu podam roko in v sekundi ko me je prijel za roko se je stresel, spustil roko in vprašal če vem kdo sem.

??? ??? podaril mi je kamenček za srečo. In mi svetoval, da naj bom previdna, predvsem pri izvajanju črne magije (halooo pa sej je nikoli nisem). Mene pa so pritegnila nihala. Primem enega, nič, primem drugega, nič. Gospod mi pokaže kako naj položim roko nad njih in bom izvedla kater je taprav. Ter mi pokaže kako se jih drži in mi reče naj mu povem kaj vidim. Res položim roko čez in eden je bil še posebno topel. Ga primem in pogledam. Pa pravi no in kaj vidiš... in pravim prometno nesrečo pred križiščem in rešilca, ki vozi poškodovance. Sestra prebledi, on pa mi ga ni hotel računati ampak mi ga je podaril. Se peljemo proti Kranju, zastoj, se pripeljemo do rondoja, rešilec in prometna nesreča. Sestra prebledi in do doma sploh ni več spregovorila. Kot da mi ni bilo dovolj, doma preizkušam in preizkušam nihalo. Sprašujem razno razne stvari (in prekršim pravilo, da nikoli ne glej in ne sprašuj zase). Čez čas odložim nihalo na pisalno mizo. Tam je ležalo do naslednjega dne. Dopoldne sedim na kavču in se mi zastavi vprašanje, pa si pravim, bom vprašala nihalo... v tistem je le to samo poletelo iz mize proti psom, ki sta panično zbežala in se razbilo. Ok znak, da naj dam mir.... to so bili samo največji znaki, je še več manjših.
Od lani, pa do dobivam čudna sporočila, ki jih ne razumem in tukaj rabim vašo pomoč.
Najprej so se pojavila v obliki <3 (srca). kamorkoli sem pogledala, karkoli sem naredila, se je izrisal srčke. Čistim kopalnico in si na brisačko zlijem malo čistila, le to se razlije v obliki srčka. Psički na ranču kopljeta lukno... prideta do mene umazani. Pogledam eno in vidim, da se ji košček zemlje drži, ga hočem odstranit in zagledam srčka, srčki kamorkoli sm pogledala. Sosedin pes koplje po zemlji, grem pogledat in je v obliki srčka.... meni so se vsi srčki zdeli prav zabavni.
Ker so očitno doumeli, da sem preneumna, da bi razumela ta sporočila, se mi pri praznovanju nečakovega rojstnega dne nad glavo 2xpojavi energijska orba. Sliko sem dala v presojo Diani Cooper, njena učenka je razpoznala nadangela Gabriela. Ampak meni še vedno ni jasno, kaj naj bi mi sporočil.
februarja letos, hočem presenetiti sestro za rojstni dan. Odpravim se na obisk v Celje. Pri prehitevanju na avtocesti zgubim nadzor nad vozilo. Takoj ko ugotovim, da nimam več nadzora nad avtomobilom, zakličem mami pomagi. Zopet me nekdo objame in tisti blažen občutek miru in udobja me preplavita. odnesem jo samo z lažjimi telesnimi poškodbami. Na slikah od razbitega avtomobila se pojavijo svetlobne orbe. Zopet dam slike v presojo in razpoznajo nadangela Mihaela. Jaz pa še vedno ne vem kaj naj bi mi sporočili.
Prejšni torek nehote izrečem nekaj podobnega molitvici.... dragi bog in angeli, če hočete da se mi stvar x uresniči, mi dajte tako močan znak, da bom 1000% sigurno vedela, da je to to, drugače pa vas prosim, da mi nikoli več ne gre poglavi niti za sekundo. In znak je bil več kot prepoznaven in več kot siguren. Sicer se zadeva še ni dokončno izpeljala, pa vendar vsaj znak je bil razločen.
Nekaj dni nazaj, psa začneta kar na enrkat lajati v zrak. Razlagam si, da je nekdo pred vrati in grem pogledat. Nikjer nikogar. Nič mi ni blo jasno. Sam v stanovanju je vladal tak dober občutek. Tud psa nista zbežala ali pa bla huda, sam veselo sta lajala... Zvečer pa so migetale luči (vsaj 1h, običajno če je slabo vreme zamigetajo 1x mogoče 2x). Samo žal se nisem zavedala, da bi to bil lahko znak na tisto kar sem jaz razmišljala.
V soboto se prepustim vedeževalki. Ta mi ugane vse za preteklost. Prihodnost pa tko tko.
Vsa zbegana, grem danes na Brezje, da si očistim dušo, zadaj za cerkvico imajo postavljena 2"oltarja" za sveče želja. Vzamem 3svečke in jih prižgem. Potem grem še pred kapelico. Strmim v slikco ter kličem in prosim angele za znak in pomoč. Tako čudnega občutka, da je nekdo na moji desni še nikoli nisem doživela in ženski glas, ki pa ga nisem razumela, ker je bil pretih. Ene 3x sem se obrnila okoli, pa ni bilo nikjer nikogar.
Očitno imajo sporočilo za mene. samo jaz ga ne znam razbrati. Kako naj se odprem. Ravno ko sem rekla kako naj se odprem, so zamigetale luči. Kako naj se odprem, da bom znala razbrati njihova sporočila.
Se mogoče komu zdi kaj naj bi mi sporočali. Kako naj vem kateri angel je moj angel varuh... pa še milijon drugih vprašanj me pesti.
hvala vsem za pomoč
in še enkrat se opravičujem za odprtje nove teme, pa za domač jezik, ampak taka sem preprosta.