Se vam opravičujem glede moje odsotnosti, vendar nisem mogla biti več v podporo. To pa ne pomeni, da še kakšne besede ne bomo rekli.
Tole karto sem prilepila po dovoljenju gospe, s katero sva že ves čas nekako v kontaktu. Na nek način se zelo dobro razumeva in njena karta je res zanimiva, vsaj zame ker:
OBE IMAVA NAMREČ VELIKI KRIŽ:

njen z vladarjem Uranom, moj z vladarjem Merkurjem, njen glavni, moj pa kardinalni. In v obeh primerih je vpet z vladarjem 5
Torej ker 5 hiša govori o naših otrocih, primarno o tistem kar ustvarimo - govorimo o tem, da ustvarimo v svoje življenje svojo lastno ranljivost, če se lahko tako izrazim. To je bolečina /Kiron/, ki lahko raztrga, če se spomnite Kirona, ki je zamenjal status s Prometejem, ki ga je Zevs priklenil na Kavkaz, da so ga trgali ptiči. To je občutek, ko ti razjeda notranje drobovje.
Ranjena

v kartah žensk vedno govori o veliki stiski na čustvenem področju.

v Kozorogu je zame v ženski karti najtežja

- tukaj obremenjena celo z

na dispozitorja.

v najbolj natančnem aspektu na Kirona iz 1 hiše: je lahko še kdo bolj neustrezen za to življenje, kot jaz, se sprašuje taka oseba.
Itd itd ......
Poglejmo kaj pravi ta postavitev za gospo:
Najbolj intimna sfera našega življenja je 4 hiša, če se spomnite iz tečaja. V 4 hiši bo zapisan zapis, ki ga drugi ne prepoznajo, mogoče ga težko prepoznamo celo mi sami. To je tisti del nas, ki ga želimo skrbno čuvati in vanj ne spustimo vpogledov. Predstavlja našo zibelko in tudi grob, torej tja se vedno znova vrnemo, to je naše družinsko ozadje .................Torej nekaj kar dobimo v zibko.
Kaj je dobila gospa?

disp.

nesprejeta od staršev -

nevredna -

v raku /vidimo medsebojno recepcijo

- vladarja sta zamenjala svoje vladavine.
Kakšen bo torej odnos do staršev in naravna vloga, ki so jo odigrali .......

v 1 hišo /JAZ sem popolnoma neustrezna tej shemi doma/

Kiron - zato izberem partnerja /pomembnega drugega/, ki bo gladil mojo bolečino, ali pa bom privlačila ranjene ljudi v moje življenje....
KIRON V SEDMI HIŠI
Ker je sedma hiša partnerska hiša, so medčloveški osnosi polje, ki Kironu delajo veliko preglavic. Partner in drugi ljudje, ki so mu blizu večkrat odigrajo vlogo ranjenega učitelja, to pomeni, da so v očeh človeka s Kironom v sedmi hiši na nek način vešči prav posebnih opravil. Vendar je to le zrcaljena podoba samega sebe in podoba njegove lastne notranje rane. Značilno za človeka s takim položajem Kirona je da neverjetno veliko govori o medčloveških odnosih.
Iz moje strani ....
Seveda pritegujemo potem v življenju situacije, da lahko živimo svojo karto. Ta gospa je dobila svojo lekcijo. Kaj pa sledi?
Kako bi ji vi svetovali - kaj naj bo njeno življenjsko poslanstvo. Kako lahko svoje izkušnje zdaj podeli /imamo 10 hišo vpeto/ ......
Kako naj dela na sebi.
Kaj naj ozavesti.