Author Topic: vaja - otroci in njigova usoda  (Read 25337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: vaja - otroci in njigova usoda
« Reply #15 on: September 18, 2010, 03:52:23 PM »
Uf potem tista 22 stopinja merkurja v tem primeru 100 posto drzi :(

Tea me samo firbec matra, ce je bila kot dojencek v inkubatorju?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: September 18, 2010, 08:32:29 PM »
Pismo ja malo gledam tole karto, tako sem bila noter v filozofiji Stojanovića, da 22 stopinja pomeni ubiti, biti ubit, da sploh nisem dlje pogledala, da ta stopinja dejansko pomeni tudi bolezen raka in težko smrt.

Take vaje ne glede na grozoto karte so res poučne, se naučiš videt še malo dlje kot vidiš. Hvala Tea  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #17 on: September 19, 2010, 10:55:06 AM »
Hmmmm jaz pa sem čisto falila nalogo. Niti nisem iskala vzroka smrti, sem gledala okoliščine v katerih je ob smrti bila :-\
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #18 on: September 19, 2010, 12:00:50 PM »
Uf potem tista 22 stopinja merkurja v tem primeru 100 posto drzi :(

Tea me samo firbec matra, ce je bila kot dojencek v inkubatorju?

Če smo pri porodu pri mami, potem gledamo Luno kot vladarico Jane. Vendar gre v hladnega kozla - jaz po tem ne bi sklepala na inkubator

Se pa oglasim obljubim z replikami.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #19 on: September 19, 2010, 03:15:49 PM »
Aha potem vedno gledaš luno ali kako?  pa 9 hišo oz.11 za drugega otroka itd.

Tole sem sklepala čisto po tem, ker ko sem gledala 5 hišo torej prvi otrok se začne v  :vo, zdaj sem že naletela na par mamic, ki so imele vrh pete v  :vo in  :U disonantno postavljenega, da je bil splav ali zapleti v nosečnosti, prezgodnji porod itd.
Zato sem vprašala, sploh, ker  :U v tem primeru dela še  :kv z  :Me (otrok) v  :rak inkubator.

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #20 on: September 19, 2010, 08:43:47 PM »
Uf samo tole ko gledam, nisem nič kaj optimistična, no upam da se motim.

Težave že v nosečnosti, vrh pete  :vo. Prekinitev nosečnosti  :U :kv :Lu, s strani ginekologa  :rak, otrok v inkubatorju   :Me v  :rak

Merkur na 22 stopinji, smrt  ??? ::)  :Me :kv :U spet prekinitev življenja s strani pediatrov (  :Me v  :rak) Pogreb  :ko hčerke  :Lu

Res upam, da se motim  ??? :-\ Ker merkur ima  :tr z jupitrom, ki je tudi v peti hiši. Na koncu vse dobro  ???

smrt je res bila Jane, samo ne v inkobatorju. Deklica je bila že prava mala dama.

Vseeno še malo poglej - zakaj - kako - mama

Pozdravček vsem po dolgem času.

Tale zgodba me je presunila, pa me zanima, če mama ni bila dorasla svoji vlogi; na to morebiti kaže  :U v 1H, tudi  :So v 10H? Je bila deklica nezaželena oz. vsaj prezgodaj zaupana v varstvo?

Bi pa rada videla vsaj še 2 potrditvi tragičnega konca poleg 22 stopinje, ki jo je zapisala Jane, pozdrav vsem

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: September 20, 2010, 07:47:28 AM »
Se vam opravičujem glede moje odsotnosti, vendar nisem mogla biti več v podporo. To pa ne pomeni, da še kakšne besede ne bomo rekli.

Tole karto sem prilepila po dovoljenju gospe, s katero sva že ves čas nekako v kontaktu. Na nek način se zelo dobro razumeva in njena karta je res zanimiva, vsaj zame ker:

OBE IMAVA NAMREČ VELIKI KRIŽ:  :Lu :Me :U :ki njen z vladarjem Uranom, moj z vladarjem Merkurjem, njen glavni, moj pa kardinalni. In v obeh primerih je vpet z vladarjem 5

Torej ker 5 hiša govori o naših otrocih, primarno o tistem kar ustvarimo - govorimo o tem, da ustvarimo v svoje življenje svojo lastno ranljivost, če se lahko tako izrazim. To je bolečina /Kiron/, ki lahko raztrga, če se spomnite Kirona, ki je zamenjal status s Prometejem, ki ga je Zevs priklenil na Kavkaz, da so ga trgali ptiči. To je občutek, ko ti razjeda notranje drobovje.

Ranjena  :Lu v kartah žensk vedno govori o veliki stiski na čustvenem področju.  :Lu v Kozorogu je zame v ženski karti najtežja  :Lu - tukaj obremenjena celo z  :op na dispozitorja.
 :U v najbolj natančnem aspektu na Kirona iz 1 hiše: je lahko še kdo bolj neustrezen za to življenje, kot jaz, se sprašuje taka oseba.

Itd itd ......

Poglejmo kaj pravi ta postavitev za gospo:

Najbolj intimna sfera našega življenja je 4 hiša, če se spomnite iz tečaja. V 4 hiši bo zapisan zapis, ki ga drugi ne prepoznajo, mogoče ga težko prepoznamo celo mi sami. To je tisti del nas, ki ga želimo skrbno čuvati in vanj ne spustimo vpogledov. Predstavlja našo zibelko in tudi grob, torej tja se vedno znova vrnemo, to je naše družinsko ozadje .................Torej nekaj kar dobimo v zibko.
Kaj je dobila gospa?
 :Lu :ko  :op disp.  :Sa nesprejeta od staršev -  :op :Ve nevredna -  :op :Me  v raku /vidimo medsebojno recepcijo  :Sa :Lu - vladarja sta zamenjala svoje vladavine.

Kakšen bo torej odnos do staršev in naravna vloga, ki so jo odigrali .......

:kv  :U v 1 hišo /JAZ sem popolnoma neustrezna tej shemi doma/
 :kv Kiron - zato izberem partnerja /pomembnega drugega/, ki bo gladil mojo bolečino, ali pa bom privlačila ranjene ljudi v moje življenje....

KIRON V SEDMI HIŠI

Ker je sedma hiša partnerska hiša, so medčloveški osnosi polje, ki Kironu delajo veliko preglavic. Partner in drugi ljudje, ki so mu blizu večkrat odigrajo vlogo ranjenega učitelja, to pomeni, da so v očeh človeka s Kironom v sedmi hiši na nek način vešči prav posebnih opravil. Vendar je to le zrcaljena podoba samega sebe in podoba njegove lastne notranje rane. Značilno za človeka s takim položajem Kirona je da neverjetno veliko govori o medčloveških odnosih.
Iz moje strani ....

Seveda pritegujemo potem v življenju situacije, da lahko živimo svojo karto. Ta gospa je dobila svojo lekcijo. Kaj pa sledi?

Kako bi ji vi svetovali - kaj naj bo njeno življenjsko poslanstvo. Kako lahko svoje izkušnje zdaj podeli /imamo 10 hišo vpeto/ ......
Kako naj dela na sebi.
Kaj naj ozavesti.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: September 20, 2010, 07:55:05 AM »

Težave že v nosečnosti, vrh pete  :vo. Prekinitev nosečnosti  :U :kv :Lu, s strani ginekologa  :rak, otrok v inkubatorju   :Me v  :rak

Merkur na 22 stopinji, smrt  ??? ::)  :Me :kv :U spet prekinitev življenja s strani pediatrov (  :Me v  :rak) Pogreb  :ko hčerke  :Lu

Res upam, da se motim  ??? :-\ Ker merkur ima  :tr z jupitrom, ki je tudi v peti hiši. Na koncu vse dobro  ???

smrt je res bila Jane, samo ne v inkobatorju. Deklica je bila že prava mala dama.

Vseeno še malo poglej - zakaj - kako - mama

Pozdravček vsem po dolgem času.

Tale zgodba me je presunila, pa me zanima, če mama ni bila dorasla svoji vlogi; na to morebiti kaže  :U v 1H, tudi  :So v 10H? Je bila deklica nezaželena oz. vsaj prezgodaj zaupana v varstvo?

Bi pa rada videla vsaj še 2 potrditvi tragičnega konca poleg 22 stopinje, ki jo je zapisala Jane, pozdrav vsem

Te potrditve bi opazili v dekličini karti.

Vedno kadar imamo disonantni položaj  :U :Lu  :Sa gre za težave z materinskim principom.

Uran je hladna logika razuma, odtrganje, odcepitev, intelektualna čustva
Saturn - hladna čustva, vse kar se mora, ker se mora, ker se tako spodobi itd....... po pravilih! Tako kot drugi! Kaj bodo drugi rekli in posledično velike skrbi za otroka/e
Vedno spraševanje: bom prav napravila, sem kaj narobe napravila in seveda je tukaj Murfijev zakon - kdaj pa je bilo že za Saturno zadosti dobro?  ::)

Torej DA po karmičnih zakonih je bila deklica dana za samospoznanje mame, za njen razvoj. Duše sta se očitno tako zmenile.

In danes mama pravi. Moja punčka je moj angel. Me čuva, gleda, neguje, je z mano v najtežjih trenutkih. Vedno prisotna.

:J v 5  :sek  :Lu

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: September 20, 2010, 07:59:59 AM »

Tudi sama sem nekako najprej pomislila na to, da je 1 nosečnost končana s splavom

Vsekakor pa se strinjam, da zdravljenje raka s strani uradne medicine ni korektno - zadnje čase ko delam s theto sem v to prepričana. V karti je tudi zapis.

6 hiše od 5 - ki je hčerina hiša zdravja je zapis, da je bila "umorjena"  :Me 22° - njen zdravnik je v 7 -  :Ma :kv :NE ki se je zmotil o nečem .............
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: September 20, 2010, 08:02:15 AM »
Če zamaknem karto in gledam 12. hiša (8. hčerina).
 :de tole pa ni bilo na hitro :-\  :Me v :rak je smrt doma naprej aspekte pa, ko pridem nazaj (moram otroka v šolo peljat).

Da Tejka ... smrt doma, mama ob njej - vidi se Pluton /rak/ dolgotrajno  :kv :Sa /kosti/
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #25 on: September 20, 2010, 08:04:09 AM »
Za 2. otroka bi gledala 7. hišo in vladar 7. hiše je v  :Ma, ki je v  :ses z  :Lu.
Ta aspekt kaže na enkratni dogodek v življenju in  bi lahko kazal na nasilno prekinitev biti mama.
Bi lahko bila nasilna smrt?
Pa še  :ki r v  :kv z  :Lu, zelo ranjeno materinstvo pri 2. otroku-pravzaprav dobesedno ranjeno.
In  :ki  :op  :U-zelo natančen aspekt, kar spet kaže na smrt...ampak ta  :U prihaja iz 1. hiše , se pravi od nje same, ne razumem najbolje oz. ne upam niti pomisliti, da bi lahko bila mama sama ranitelj lastne hčerke...

Tako zelo na hitro, upam, da bom imela popoldne kaj več časa se poglobiti v tole.

2 otrok - sin - je bilo res težko. Rizična nosečnost, ko so že mislili prekiniti vse skupaj, potem pa inkubator ......
Fantek je zdrav - če zanemarimo, da so starši živeli 2 leti samo za hčerko, med bolnicami in domom.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: September 20, 2010, 06:43:08 PM »
Za 2. otroka bi gledala 7. hišo in vladar 7. hiše je v  :Ma, ki je v  :ses z  :Lu.
Ta aspekt kaže na enkratni dogodek v življenju in  bi lahko kazal na nasilno prekinitev biti mama.
Bi lahko bila nasilna smrt?
Pa še  :ki r v  :kv z  :Lu, zelo ranjeno materinstvo pri 2. otroku-pravzaprav dobesedno ranjeno.
In  :ki  :op  :U-zelo natančen aspekt, kar spet kaže na smrt...ampak ta  :U prihaja iz 1. hiše , se pravi od nje same, ne razumem najbolje oz. ne upam niti pomisliti, da bi lahko bila mama sama ranitelj lastne hčerke...

Tako zelo na hitro, upam, da bom imela popoldne kaj več časa se poglobiti v tole.

2 otrok - sin - je bilo res težko. Rizična nosečnost, ko so že mislili prekiniti vse skupaj, potem pa inkubator ......
Fantek je zdrav - če zanemarimo, da so starši živeli 2 leti samo za hčerko, med bolnicami in domom.

Hm potem en otrok je bil v inkubatorju, ampak po karti gledano bi to rekla za prvo, ne za drugega. Razen če tokrat drži, da so otroci nasplošno v peti hiši.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: September 20, 2010, 06:45:15 PM »
No še ena vaja, če boste za. Kaj kaže tale karta glede otrok, so ali niso? Kakšne težave?

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #28 on: September 20, 2010, 06:48:52 PM »
Moram mulcu pomagat pri angleščini zato samo tole:  :Lu v 5. :ri :kv :Me in :Ve če že so je precej težav.  :vo 5.  :U v 12. hmmmm bom nadaljevala potem.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #29 on: September 21, 2010, 07:36:36 AM »
Tole, če je šlo, je šlo zelo težko skozi.

5 hiša 20° če lahko zaupamo uri rojstva je  :Sk - v  :ri /plodni znak/

Neptun na 5° v  :st /plodni znak/
 :J kot tradicionalni vladar 5 in tudi kot dispozitor  :NE pa v 3 in  :ko /neplodno/

Imamo še  :Ma kot sovladarja 5 /neplodno/

In  :ki  /zdravljenje, težave/

:Sk je plodno znamenje

:Lu v  :ri plodno

Glede na disonantne aspekte bi rekla, da je bilo tukaj vloženo veliko dela in truda, zdravljenja. Težava je tudi ta, da je zapis "neplodnosti" viden tudi pri partnerju.

Ker pa progresirana karta vseeno obeta nek pozitivnejši razvoj dogodkov, menim, da jim je uspelo.

PAC se je vsedel na vladarja 5  :NE
P Luna je šla čez plodno znamenje  :rak in tako naredila lepe trigone z natalno  :Lu in Ac pa planeti v 1  :Sk
P Merkur je bil v sekstilu z  :Ve, ki je na plodni 21°
P Mars v  :tr  :ki /mars kot vladar njene 6 - torej poseg in zdravljenje bi moralo uspeti/

Če pogledamo tranzite T  :Sa je iz  :de podpiral zdravljenje v  :sek - poleg tega v 10 hiši napoveduje tudi spremembo statusa /kar je lahko tudi materinstvo/
T  :J je hodil po  :ri /svojem tradicionalnem domu/ in  :Lu 5  :tr v 1

No pa še kaj .... torej dovolj, da so imeli kljub težavni natalki, priložnost preseči tole.
www.Astro-Star.net