Author Topic: TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VIII.del  (Read 41850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VIII.del
« Reply #150 on: September 20, 2013, 08:57:00 PM »
Hvala Tea, nekaj se res mora obrniti in končati, saj tako ne gre več  :blank:  +  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #151 on: September 21, 2013, 03:50:01 PM »
Če se njegov preobrat dogaja na vašem osebnem planetu ali pomembni točki, potem boste iz te izkušnje izšli kot popolnoma drugačen človek v temi, ki jo planet dotika.

Sem ze napisala, da imam aktivnega T :PL v natancni  :op na N  :Ma in natancni inkonj na P  :Ma...
Eksplodirala bom vsak hip >:D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #152 on: September 22, 2013, 11:03:24 AM »
Če se njegov preobrat dogaja na vašem osebnem planetu ali pomembni točki, potem boste iz te izkušnje izšli kot popolnoma drugačen človek v temi, ki jo planet dotika.

Sem ze napisala, da imam aktivnega T :PL v natancni  :op na N  :Ma in natancni inkonj na P  :Ma...

Mogoče pa preprosto moraš eksplodirat. Do konca se držimo nazaj in smo tolerantni ... Ampak enkrat mora to ven.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #153 on: September 22, 2013, 05:19:03 PM »

Sem ze napisala, da imam aktivnega T :PL v natancni  :op na N  :Ma in natancni inkonj na P  :Ma ...

Ko je mel moj mož plutonovske aspekte, je tud "tolkel" po vsem. Sicer njemu je pomagalo, malo manj pa meni, sem ga mislila že zadavt, prisežem  ;D Tako da ti kar eksplodiraj, ampak po tistem ki si zasluži ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #154 on: September 23, 2013, 09:35:41 PM »
Moj sin ima plutona v prvi hiši in so tako eksplozije kar pogoste.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #155 on: September 24, 2013, 09:12:13 AM »
Zdaj imamo 25 in 26 dva čudovita dneva za nove začetke. Potem pa gremo, kot sem že opisala v čas, ko bomo bolj pospravljali za sabo, dokončevali zadeve, kot pa kaj novega začenjali.

Če imate karkoli pomembnega, uredite v sredo in četrtek.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #156 on: September 24, 2013, 09:21:57 AM »
Hjoj, novo.... A lahko na novo zdravje naštelam?
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #157 on: September 24, 2013, 09:59:01 AM »
Moj sin ima plutona v prvi hiši in so tako eksplozije kar pogoste.  :)

Andres

Je tudi moj N :PL v 1. hiši in ima še natančni kvintil med  :PL in  :Ma, tako da eksplozije so bile včasih še bolj pogoste, kasneje se je malo umirilo oz. transformiralo preko spolnosti-to zelo pomaga ;D Mi je pa sedaj ta  :PL tranzit spet potegnil ven močne občutke in vse kar nisem reševala sproti, je sedaj kot vulkan privrelo ven.
Sinu poizkušaj povedati, da je pri  :PL zelo dobro, da to odvečno potlačeno energijo nekako da ven iz sebe. Je pa to zelo težko, dostikarat s  :PL v 1. hiši je le-ta lahko obrnjena proti samemu sebi, saj nekako čutiš, da bi bila ta energija lahko za ostale premočna in bi jih s to svojo energijo sesul. V kolikor jo vrže ven pri tebi, pomeni, da te vidi močnega. Samo osebi, za katero imaš občutek, da bo to zmogla prenesti, ji to energijo lahko vržeš ven. To deluje zelo nezavedno, sama se v mlajših letih tudi slučajno tega nisem zavedala.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #158 on: September 24, 2013, 10:10:10 AM »
Sanjalka, dobro, da sem zdajle tole prebrala. Moja sestra ima tudi Plutona v prvi... Mogoče sedaj malce lažje zastopim njo in njene eksplozije proti meni.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #159 on: September 24, 2013, 01:11:21 PM »
Sanjalka, dobro, da sem zdajle tole prebrala. Moja sestra ima tudi Plutona v prvi... Mogoče sedaj malce lažje zastopim njo in njene eksplozije proti meni.

Saša, poglej tvojo uro oddanega posta ;)