Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bo treba zamenjat avtomat za kavo ta neki štrajka.
Quote from: bik7 on October 12, 2010, 07:56:00 PMBo treba zamenjat avtomat za kavo ta neki štrajka. Avtomat sem videl na letaliscu v Kolnu. No problem, ga kupimo hotelu saj stane 25 evrov. Pa se dve skodelici naenkrat napolni. Sirina je manjsa od kroznika, visina pa taka kot bi stiri do pet daljincev enega na drugega postavil. Tvoj portir. Andres
Dobro jutro, dober danJaz sem kavo danes že spila in to v prijetni družbi 2x Kljub temu bi še malo poklepetala z vami, danes je spet prelep dan, sonček je ..........
Quote from: Tea on October 13, 2010, 08:23:51 AMDobro jutro, dober danJaz sem kavo danes že spila in to v prijetni družbi 2x Kljub temu bi še malo poklepetala z vami, danes je spet prelep dan, sonček je ..........Tea, hvala za pozdrave Pošiljam ti velik, velik objem
Malo bolj pozna sem danes tu. Upam, da je ostalo še kaj čaja zame ...Želim vam lep dan!
Quote from: ženska on October 13, 2010, 11:21:47 AMMalo bolj pozna sem danes tu. Upam, da je ostalo še kaj čaja zame ...Želim vam lep dan!Pri meni ga vedno dobiš.
Dobro jutro vsem... Kava je skuhana, za zajtrk bo pa treba še v trgovino šibat.
Quote from: Andres on October 08, 2010, 12:13:47 PMPregledal sem naš kadrovski seznam in opažam, da bi v ta namen razpisal delovno mesto perice in likarice kot prosto. Upam, da si pripravljena pri nas prevzeti to odgovornost. Do sedaj je je to opravljala naša članica Travica, vendar ker jo že zelo dolgo ni bilo pri nas je več kot toliko prtov in vsega kar se v hotelu nabere, ostalo umazano, oziroma nezlikano.Tvoj portir.Andres
Pregledal sem naš kadrovski seznam in opažam, da bi v ta namen razpisal delovno mesto perice in likarice kot prosto. Upam, da si pripravljena pri nas prevzeti to odgovornost. Do sedaj je je to opravljala naša članica Travica, vendar ker jo že zelo dolgo ni bilo pri nas je več kot toliko prtov in vsega kar se v hotelu nabere, ostalo umazano, oziroma nezlikano.Tvoj portir.Andres