Namenjeno članom, torej vam in nam. > Pozdrav novim članom
Pozdrav Spletni simbol Forum
Vili:
looool ;D ;D ;D
Tolk sem tega našu...da sem na moj post pozabu.....iskal sem thetahealing, našel pa celo zakladnico "nenavadnega"
sory, ker nisem kar odgovoril....se bom poboljšal :)
Vili:
Torej....hvala Andres za prijazno dobrodošlico. Pri prebiranju tem o thetahealingu, sem tudi sam opazil, da so thetke same ženske ;) Drugače sem pa za theta healing prvič slišal od moškega theta praktika.
Ogledal sem si tudi Gogino spletno stran in ponudbo....in kaj naj rečem, se vidiva v bližnji prihodnosti, ker sva skoraj soseda. ;D
Gaia:
--- Quote from: Vili on August 01, 2009, 10:54:46 PM ---Ogledal sem si tudi Gogino spletno stran in ponudbo....in kaj naj rečem, se vidiva v bližnji prihodnosti, ker sva skoraj soseda. ;D
--- End quote ---
Odično. Kakor izgleda bo na naslednjem seminarju spet kar nekaj moških. Sem vas vedno vesela, ker so čisto druge energije, kot če bi bile same ženske.
:-* Gaja
Princes:
--- Quote from: Vili on August 01, 2009, 11:00:39 PM ---
Princes....ja hipnoza je pa tko al tko zanimiva :) Naučil sem se je v šoli hipnoterapije pri Božidarju Grilcu. Po končanem šolanju je izpit in potem dobiš certifikat Omni hypnosis centra in postaneš hipnoterapevt in član ameriške zveze hipnoterapevtov. Toliko na kratko.
--- End quote ---
Se mi je kar zdelo. Njegovo spletno stran poznam in predstavitev šolanja. Zanimivo.
Lepo se imej Vili :-*
Neska:
Dobrodošel Vili :D ......... naj ti bo tule (in povsod drugje) lepo ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version