Vsi imamo možnost biti jasnovidni, to se da lepo razviti s pomočjo vaj, tako da se ne rabite po nepotrebnem obremenjevati, če tega nimate zapisanega v karti.
Gaja
Jasnovidnosti se ne mores priucit. Kakor ne more vsak imet glasbenega talenta ali likovnega ... kakrsnegakoli. Lahko samo izpilis, dodelas z vajo. A osnova je potrebna.
Dragica, se ne strinjam s tabo. Obstajajo štirje kanali intuicije, vsi imamo dva bolj izrazita, enega primarnega in enega sekundarnega, a z vajo in delom na sebi se da razviti še preostala dva kanala. Govorim iz lastnih izkušenj in izkušenj marsikoga drugega. Moj primarni kanal je jasnočutnost in sekundarni jasnovednost, pozneje sta se mi razvila še jasnovidnost in jasnoslušnost. In vsi imamo enako osnovo.
Gaja
Gaja, tukaj lahko filozofiramo, amapak strinjam se z Azro, oz. sem nekako začutila, kaj je hotela rečt.
Nedvomno imamo vsi jasnočutnost, jasnoslišnost, jasnovidnost in JASNOVEDNOST ali preroški čut, ki je skupek vsega sposobnost uporabljati. Pri majhnih otrocih je seveda to še kako opaziti. Zdaj ne glede na to, koliko potem to zakrni oz. že prinesemo s strahovi s seboj v to življenje je vseeno nekaj razlik med nami.
Nekateri imamo pač zapis, da je to za nas čisto enostavno, ker je predispozicija že zapisana.
Enako je s športom ali drugimi stvarmi, ki jih je omenila Azra. Vsega se lahko naučimo in vse lahko izpilimo, le da bo to še vedno opazno.