Author Topic: Slikanje aure  (Read 68304 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Slikanje aure
« Reply #15 on: October 03, 2007, 06:59:54 AM »
Simbio pa si to kar naenkrat ugotovil, da vidiš ali si kaj treniral to prej. jaz se nekaj trudim sicer najprej na rastlinah, ampak ne vidim nič  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: October 03, 2007, 09:02:46 AM »
Sedaj že dolgo nisem nič delal moram spet mal probat (sem bil 2 leti brez neta :D ). Drugače pa probaj v oblačnem vremenu (sivo nebo) gledat gozd. Če jo vidiš bi morala zgledati tko rahlo svetlejše ozračje cca. 1 meter nad drevesi. Za barvo pa kasneje... ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: October 03, 2007, 09:48:57 AM »
tista svetlejša ozračja vidim občasno če se fejst skoncetriram, ampak nisem nikoli posvečala temu preveč pozornosti, ker sem mislila, da preveč oči napenjam  ;D Do barv sem pa očitno še zelo daleč.... veš kje bi si lahko mogoče kaj več prebrala o tem?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #18 on: October 03, 2007, 10:59:27 AM »
Jaz sem mislila, da pride do tistega rahlo svetlejsega ozracja, zaradi svetlobe/sonca.

Prosim, ce me razsvetlite- kaj pa je tista "svetloba", ko gledas v en predmet zelo dolgo, potem pa ko umaknes pogled, se ti pred ocmi prikaze samo oblika predmeta in vse to je v eni barvi?

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: October 03, 2007, 01:50:43 PM »
Tist je podobno kot to na gozdu, vendar ti lahko tisto na gozdu skos gledaš, to pa nastane iz podobnega učinka kot ko prideš iz temnega prostora na svetlega in ti je ful "svetlo" (zenica rabi kratek čas da se zapre, poleg tega je občutljivost očesa v tistem kratkem trenutku večja). Aura zgleda podobno, kot učinek toplega zraka na vročem asfaltu. Le da je bolj "mat" barve.
Barva pa "najlažje" vidiš na beli podlagi.

Čeprav po drugis strani bi mogoče lahko začela takole:
Nekdo se postavi pred belo steno, gledaš ga cca 10-15sekund in potem umakneš pogled drugam na belo steno. Tisto kar vidiš bi lahko bila obris aure, če pa vidiš barvo še toliko lepše.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #20 on: October 03, 2007, 07:19:25 PM »
Hvala za obrazlozitev :)

Kako pa vidis tako na daljavo? A si predstavljas osebo in se nanjo skoncentriras? Pa kaj ta imela vidva z Andresom, nekaj s stanovanjem?

Oprosti, ce sem prevec firbcna :P

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: October 03, 2007, 08:52:53 PM »
Na videz se prestavim pred tebe in gledam okoli. In potem misli delajo svoje... :D
Recimo tkole razmišljam (pomešano s tvojimi misli):
Prestavim se pred tebe in gledam kako gledaš v monitor, zraven si predstavljam kako si pokrita na rahlo z deko, verjetno te zebe v noge, pogledam spet po sobi in je soba v starejši hiši spet drugiš v stanovanju (sklepam starejši blok). Ekran proti Jugu modro ozadje ali pa je soba modra (čeprav mislim da je bela in slika plava). Bereš in si misliš ne to pa ni...
Nekdo prinese pijačo od zadaj levo "postrežba". Iz hladnih stopal bi predvideval delo na nogah ali pa vsaj v prostoru, kjer piha po tleh (trgovina, knjižnica,... nekaj odprtega pač - možno tudi velika pisarna).

P.s: Lahko tudi, da se popolnoma motim  - pač tko mi misli potujejo...

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #22 on: October 03, 2007, 09:03:19 PM »
Svaka ti cast!!

Trenutno me res zebe v noge :o, nisem pokrita z deko. nasa hisa je stara ene 35 let in sem v spodnjem delu hise, kjer imava s fantom svoje stanovanje. Ekran proti SZ. Mislim, da mi danes ne bo nihce nic prinesel :-\. Vsaj mislim :)

Mogoce, si pa odpotoval h komu drugemu :D A se kdo najde v tem opisu?

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: October 03, 2007, 09:11:01 PM »
Svaka ti cast!!

Trenutno me res zebe v noge :o, nisem pokrita z deko. nasa hisa je stara ene 35 let in sem v spodnjem delu hise, kjer imava s fantom svoje stanovanje. Ekran proti SZ. Mislim, da mi danes ne bo nihce nic prinesel :-\. Vsaj mislim :)

Mogoce, si pa odpotoval h komu drugemu :D A se kdo najde v tem opisu?

Starejša hiša, stanovanje? Evo jug sem zajexx :D Prinesel sem mislil čaj/sok,...?
No sej ni bitno...

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #24 on: October 03, 2007, 09:12:58 PM »
nic, sem sama :)

Samo si mi dal idejo, da si grem naredit en kakav ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #25 on: October 03, 2007, 09:30:52 PM »
Jaz sem že malo pozabil kaj sva imela s stanovanjem.  Nisva imela tudi nekaj s palčkom, ki si jih definiral po skenirani sliki, ali se motim?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: October 03, 2007, 09:47:49 PM »
Tole glede videnje aure sem jaz tudi brala v knjigi Celestinska prerokba, ampak je le delček knjige. Sedaj, ko bodo dnevi bolj oblačni (jesen, zima), bomo lahko malo povadili. ;)
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: October 03, 2007, 10:57:50 PM »
Jaz sem že malo pozabil kaj sva imela s stanovanjem.  Nisva imela tudi nekaj s palčkom, ki si jih definiral po skenirani sliki, ali se motim?

Andres

Med drugim tudi, in slika sobe v BMPju črno bela skica...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #28 on: October 04, 2007, 12:30:35 AM »
Simbio ti pa imaš eno hudo dobro intuicijo/odprto 3. oko/karkoli že.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #29 on: October 04, 2007, 07:52:07 AM »

Čeprav po drugis strani bi mogoče lahko začela takole:
Nekdo se postavi pred belo steno, gledaš ga cca 10-15sekund in potem umakneš pogled drugam na belo steno. Tisto kar vidiš bi lahko bila obris aure, če pa vidiš barvo še toliko lepše.

To sem pa že kdaj opazila, čeprav čisto nenamenoma, ponavadi potem vidim kake pike v auri pri kakšnih so rdeče, pri drugih zelene itd, samo veš da nisem nikoli vedela, da naj bi bila to aura. Pač si misliš igra svetlobe.... Pol se moram samo še naučit videti to brez da umaknem pogled.
A svojo auro tudi vidiš?

Mal sem firbec, vidiš mojo, me zanima barva  ;D

Moja astro karta