Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol IX del

<< < (61/72) > >>

Andres:
Dober večer. Nocojšnji obhod je bil vse prej kot razočaranje.  Kljub temu, da se dnevno bašete z dobrotami, za temi ponoči, ko pride druga izmena ni duha ne sluha.  Naslednič upam, bo kaj ostalo tudi za mene.

Sem pa radoveden, katera med vami jaha?   V garderobni omarici sem namreč naletel na drek.  Mislil sem namreč, da gre za smrad iz školjke, ali celo od zunaj, toda po pol urnem iskanji sem našel mali drekec jahačice, ki ga je prinesla s seboj iz konjušnjice. Morda se motim, da je to ravno ena med vami, vendar nekaj je res. Ta ženska ni lena. :)

Vaš portir.

Andres

Maja:
 ;)

Tejka:
Uf Andres minilo je že precej let od zadnjega jahanja (konja), torej to verjetno nisem jaz. Si me pa na lep način opomnil, da bi bil že čas, da se spet spravim v sedlo :D

pikica53:
Ja Andres, za Tebe je vedno nekaj pospravljeno na skrivnem  ;) mestu, postrezi si  ;D.
Danes je sveže pečen jabolčni zavitek  :P na voljo ...  že zdajle  :D

Andres:

--- Quote from: Tejka on January 19, 2011, 08:10:42 AM ---Uf Andres minilo je že precej let od zadnjega jahanja (konja), torej to verjetno nisem jaz. Si me pa na lep način opomnil, da bi bil že čas, da se spet spravim v sedlo :D

--- End quote ---

--- Quote from: pikica53 on January 19, 2011, 04:32:54 PM ---Ja Andres, za Tebe je vedno nekaj pospravljeno na skrivnem  ;) mestu, postrezi si  ;D.
Danes je sveže pečen jabolčni zavitek  :P na voljo ...  že zdajle  :D

--- End quote ---

No, končno je nekaj tudi za mene ostalo.  Sem prav vesel, da  mi ni treba po polnoči  zijati po vseh kotih hotela na katerem krožniki so ostanki še od jutra.
Tejka. Sedlo ni slaba zamisel, vedno pa je pomembna oblika, skratka design. :)

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version