Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela SS III
apemaya:
Jaz kar ne morem k sebi priti od vcerajsnjih nogic- sem imela budilko ob 7h pa sem nazaj zaspala. Sem bila res izmucena :D
Buhteljcek, prosim, da se mi povrnejo moci ;D Pa eno mocno kavo, prosim!
bik7:
A ja da ne pozabim zvečer imamo pa večer, ki nam ga bo popestrila trebušna plesalka ob pokušini exzotičnih kokteljev.
Plesala bo slava in poznana plesalka iz tropskih krajev v soju sveč in prijetnih tropskih dišavah.
nensi:
--- Quote from: bik7 on October 12, 2007, 08:40:40 AM ---A ja da ne pozabim zvečer imamo pa večer, ki nam ga bo popestrila trebušna plesalka ob pokušini exzotičnih kokteljev.
Plesala bo slava in poznana plesalka iz tropskih krajev v soju sveč in prijetnih tropskih dišavah.
--- End quote ---
Če prav razumem je pol treba kakšen prigrizek za zraven pripravit, a bi šlo z afrodizičnimi slivami?
Nekako takole:
slive za par ur namočimo v suhem vinu ali šeriju
posušimo na vpojnem papriju
napolnimo z orehi, začinimo z muškatnim oreščkom
zavijemo v rezine slanine
pečemo 7-10 min na visoki temp.
Uporaba na lastno odgovornost...
Tea:
Uh, uh, uh, tole bi šlo ... seveda Nensi ;D :P Le zakaj dvomiš ;D mjami
Andres:
--- Quote from: nensi on October 12, 2007, 11:48:40 AM ---
--- Quote from: bik7 on October 12, 2007, 08:40:40 AM ---A ja da ne pozabim zvečer imamo pa večer, ki nam ga bo popestrila trebuna plesalka ob pokuini exzotičnih kokteljev.
Plesala bo slava in poznana plesalka iz tropskih krajev v soju sveč in prijetnih tropskih diavah.
--- End quote ---
Če prav razumem je pol treba kaken prigrizek za zraven pripravit, a bi lo z afrodizičnimi slivami?
Nekako takole:
slive za par ur namočimo v suhem vinu ali eriju
posuimo na vpojnem papriju
napolnimo z orehi, začinimo z mukatnim orečkom
zavijemo v rezine slanine
pečemo 7-10 min na visoki temp.
Uporaba na lastno odgovornost...
--- End quote ---
Predlagam, da se tovrstni afrodiziak redno pripravlja nekaj dni pred izplačilom. :)
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version