Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela SS III

<< < (23/70) > >>

apemaya:
Jaz kar ne morem k sebi priti od vcerajsnjih nogic- sem imela budilko ob 7h pa sem nazaj zaspala. Sem bila res izmucena :D

Buhteljcek, prosim, da se mi povrnejo moci ;D Pa eno mocno kavo, prosim!

bik7:
A ja da ne pozabim zvečer imamo pa večer, ki nam ga bo popestrila trebušna plesalka ob pokušini exzotičnih kokteljev.
Plesala bo slava in poznana plesalka iz tropskih krajev v soju sveč in prijetnih tropskih dišavah.

nensi:

--- Quote from: bik7 on October 12, 2007, 08:40:40 AM ---A ja da ne pozabim zvečer imamo pa večer, ki nam ga bo popestrila trebušna plesalka ob pokušini exzotičnih kokteljev.
Plesala bo slava in poznana plesalka iz tropskih krajev v soju sveč in prijetnih tropskih dišavah.

--- End quote ---

Če prav razumem je pol treba kakšen prigrizek za zraven pripravit, a bi šlo z afrodizičnimi slivami?

Nekako takole:
slive za par ur namočimo v suhem vinu ali šeriju
posušimo na vpojnem papriju
napolnimo z orehi, začinimo z muškatnim oreščkom
zavijemo v rezine slanine
pečemo 7-10 min na visoki temp.

Uporaba na lastno odgovornost...

Tea:
Uh, uh, uh, tole bi šlo ... seveda Nensi  ;D :P Le zakaj dvomiš  ;D mjami

Andres:

--- Quote from: nensi on October 12, 2007, 11:48:40 AM ---
--- Quote from: bik7 on October 12, 2007, 08:40:40 AM ---A ja da ne pozabim zvečer imamo pa večer, ki nam ga bo popestrila trebušna plesalka ob pokušini exzotičnih kokteljev.

--- End quote ---

Če prav razumem je pol treba kakšen prigrizek za zraven pripravit, a bi šlo z afrodizičnimi slivami?

Nekako takole:
slive za par ur namočimo v suhem vinu ali šeriju
posušimo na vpojnem papriju
napolnimo z orehi, začinimo z muškatnim oreščkom
zavijemo v rezine slanine
pečemo 7-10 min na visoki temp.

Uporaba na lastno odgovornost...

--- End quote ---

Predlagam, da se tovrstni afrodiziak redno pripravlja nekaj dni pred izplačilom.  :)

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version