Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela SS III

<< < (24/70) > >>

nensi:
A spet "šparamo", a ostale dni bo pa suša al kaj???  ;D
Saj nismo več v ex-Jugi ko je blo pomanjkanje, pa par-nepar, pa redukcije!!!

Andres:
Nensi. Nisem mislil na redukcijski sistem ampak moraš priznati, da bi naš hotel postal Moulene rouge, če bi imeli vsako jutro za zajtrk najprej afrodiziak. :)
Sicer pa priznam, da nimam nič proti, če se pri nas zaposli tudi kakšna prostituka. Le pri plačilu bo  hudo izbirčna menim. :) Morda se pa kakšna že od obstoječih članic tudi javi za to delovno mesto.

Andres

nensi:
No saj toliko hudo pa še ni, da bi morali prav vsako jutro... Več kot enkrat na mesec bi nam pa že lahko malo veselja privščil  :D?

Tea:
Sem že na delovnem mestu. Pa celo več kot to. Sobe so že pospravljene, sem bila aktivna že navsezgodaj.

Zdaj pa spet čakam pred barom ... na jutranji rogljiček  :D

bik7:

--- Quote from: Tea on October 15, 2007, 05:56:21 AM ---Sem že na delovnem mestu. Pa celo več kot to. Sobe so že pospravljene, sem bila aktivna že navsezgodaj.

Zdaj pa spet čakam pred barom ... na jutranji rogljiček  :D

--- End quote ---

Evo tejči jutranji rogljiček danes ti pripada s čokolado k vem, da ti cukrček manjka. Pa zravn poleg kavice še čajček s hibiskusa.

No dragi uslužbenci in gostje danes sem na poti v službo videl, da se je termometer zjutro spustil na dve stopinji torej je že zunaj mraz. Seveda temu sledi, da bomo danes točili tudi kuhano vino. In seveda pijačke ki nam boju pogreletelo in duha.

Lep in vesel dan vam želim sonček pa itak so vremenoslovci zrihtali.

P nism obleku kiklce ker me zebe.

hihihihihi

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version