Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela SS III
Tea:
Garderobe itak da ne bomo dobili nove. Portir je biku obljubil pelzmontl in evo ... ni druge, kot da jemo vsaj rogljičke :D
Andres:
Tistega montla nisem obljubil, le pod vprašaj sem dal zaradi dveh skrajnost, minica in montl. No, za osvajanje našega osebja je itak dovolj kiklca kot smo bili priča pred dnevi.
Andres
bik7:
--- Quote from: Regina on October 15, 2007, 03:37:47 PM --- Šment, a boste samo rogljičke jedli ali kako? Saj ni čudno, da bo bik začel kar v minici hodit. Ko se bo začel redit, za nove hlače itak ne bo denarja. Ampak kolikor vem, se tudi drugi lahko obrišete pod nosom za novo garderobo. Jaz grem raje kar na dieto.
--- End quote ---
Regina ni blema na zalogi je vedno tudi prepečenec in čaj brez cukrja čr ti rgljučki ali pa šnite ne pašeju.
No jst sn se pa tudi malo že poredu k ne morem zametavati jhtranjih prigrizkov, ki jih ne pojeste.
Uf vsi pa vabljeni na večerni long drink ob olivah, ki sn jih lani bral.
apemaya:
jaz sem za, pa se kaksne nogice bi gledala :D
olive- hmmm pravi afrodiziak :D
Regina:
--- Quote from: bik7 on October 15, 2007, 06:23:47 PM ---Regina ni blema na zalogi je vedno tudi prepečenec in čaj brez cukrja čr ti rgljučki ali pa šnite ne pašeju.
--- End quote ---
A bi se tudi kakšni vitaminčki našli? En tak vitaminski šejk, no? ::) Samo od suhega kruha in cukranega čaja tudi ne morem živet.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version