9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Evo me, e letim lpT.
Reginca zlata šejk je bu učeri če pa maš želju ti ga lahko danes zopet pripravim. Najmanjši problem le banane moram skočit iskat. Jh je včeri zmanjkalo je bilo preveliko povpraševanje.Uf me malo zdeluje to pa še vroče mi je upam da nism v izmeni.Pa lep dan z soncem obsijan.
Quote from: bik7 on October 16, 2007, 10:41:01 AMReginca zlata šejk je bu učeri če pa maš želju ti ga lahko danes zopet pripravim. Najmanjši problem le banane moram skočit iskat. Jh je včeri zmanjkalo je bilo preveliko povpraševanje.Uf me malo zdeluje to pa še vroče mi je upam da nism v izmeni.Pa lep dan z soncem obsijan.Ja bikec, jaz bi šejkala vsak dan. Človek se vitaminčkov navadi.
Ne plače res ne rabim povišane. Sn zadovoljen s tem kar imam. Sn pač skromen človek mislim glede plačila da ne bo pomote.
Quote from: Tejka on October 15, 2007, 08:57:23 PMEvo me, že letim lpT.Uh, sem se nasral. Prebral sem namreč:Evo me, te želim. Pač, mi hitro mozek dela. Andres
Evo me, že letim lpT.
Quote from: Regina on October 16, 2007, 12:12:43 PMQuote from: bik7 on October 16, 2007, 10:41:01 AMReginca zlata šejk je bu učeri če pa maš želju ti ga lahko danes zopet pripravim. Najmanjši problem le banane moram skočit iskat. Jh je včeri zmanjkalo je bilo preveliko povpraševanje.Uf me malo zdeluje to pa še vroče mi je upam da nism v izmeni.Pa lep dan z soncem obsijan.Ja bikec, jaz bi šejkala vsak dan. Človek se vitaminčkov navadi. hihihihihiTu mi že diši po obisku pri dr. Ruglju.Že sam se namenjam k njemu dolgo časa. Imam pa občutek, da ga bom obisku čez kakih štirdeset let če bo do takrat trajala ta zasvojenost.hihihihihihihi