Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela SS III

<< < (40/70) > >>

Tea:

--- Quote from: nensi on October 25, 2007, 08:06:50 AM ---
--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 06:13:18 AM ---Zdaj moram poskrbet, da bo nekdo namesto mene pospravljal sobe naslednje dni, ko me ne bo  ;D Se kdo javi

--- End quote ---

Tea

z veseljem, da malo vidim koliko so sploh sobe zasedene pa kakšne goste imamo.  :D

--- End quote ---

Hvala Nensi,

upam, da ne bo pretežko. Sicer pa se lahko vedno obrneš na Portirja, ki ima vse pod kontrolo  ;D

bik7:

--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 08:54:14 AM ---
--- Quote from: nensi on October 25, 2007, 08:06:50 AM ---
--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 06:13:18 AM ---Zdaj moram poskrbet, da bo nekdo namesto mene pospravljal sobe naslednje dni, ko me ne bo  ;D Se kdo javi

--- End quote ---

Tea

z veseljem, da malo vidim koliko so sploh sobe zasedene pa kakšne goste imamo.  :D

--- End quote ---

Hvala Nensi,

upam, da ne bo pretežko. Sicer pa se lahko vedno obrneš na Portirja, ki ima vse pod kontrolo  ;D

--- End quote ---

Kdu bo pa zdej pospravlju postle uf.
In če bi gostje nekaj dni sami pa jim damo malo popusta. Mogoče pa bo večji obisk k boju cenejše nočnine. Pa bo dobičk narastu najmanj za enu savnu.

bik7:
Sn pozabu vam včeri povedat da ne zjutraj ne bo sn mogu jt k sexologu na pregled. Tako da jutre dobite doplih porcju kave še za dons.

Zdej pa vsi vabljeni na večerno zabavo v pidžamah.

Tejka:
Če se ne motim je ne nosiš ;) :D :D.
lp
T.

apemaya:

--- Quote from: Tejka on October 25, 2007, 08:01:02 PM ---Če se ne motim je ne nosiš ;) :D :D.
lp
T.

--- End quote ---

:D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version