Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela SS III
Tea:
--- Quote from: nensi on October 25, 2007, 08:06:50 AM ---
--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 06:13:18 AM ---Zdaj moram poskrbet, da bo nekdo namesto mene pospravljal sobe naslednje dni, ko me ne bo ;D Se kdo javi
--- End quote ---
Tea
z veseljem, da malo vidim koliko so sploh sobe zasedene pa kakšne goste imamo. :D
--- End quote ---
Hvala Nensi,
upam, da ne bo pretežko. Sicer pa se lahko vedno obrneš na Portirja, ki ima vse pod kontrolo ;D
bik7:
--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 08:54:14 AM ---
--- Quote from: nensi on October 25, 2007, 08:06:50 AM ---
--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 06:13:18 AM ---Zdaj moram poskrbet, da bo nekdo namesto mene pospravljal sobe naslednje dni, ko me ne bo ;D Se kdo javi
--- End quote ---
Tea
z veseljem, da malo vidim koliko so sploh sobe zasedene pa kakšne goste imamo. :D
--- End quote ---
Hvala Nensi,
upam, da ne bo pretežko. Sicer pa se lahko vedno obrneš na Portirja, ki ima vse pod kontrolo ;D
--- End quote ---
Kdu bo pa zdej pospravlju postle uf.
In če bi gostje nekaj dni sami pa jim damo malo popusta. Mogoče pa bo večji obisk k boju cenejše nočnine. Pa bo dobičk narastu najmanj za enu savnu.
bik7:
Sn pozabu vam včeri povedat da ne zjutraj ne bo sn mogu jt k sexologu na pregled. Tako da jutre dobite doplih porcju kave še za dons.
Zdej pa vsi vabljeni na večerno zabavo v pidžamah.
Tejka:
Če se ne motim je ne nosiš ;) :D :D.
lp
T.
apemaya:
--- Quote from: Tejka on October 25, 2007, 08:01:02 PM ---Če se ne motim je ne nosiš ;) :D :D.
lp
T.
--- End quote ---
:D :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version