Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela SS III
nensi:
Potem pa najbolje da nam kak avtobus rezerviraš, pa za spremembo pridemo kar vsi zainteresirani forumovci do tebe, saj tudi še (že dolgo...) nismo bili tam. :o
Azra:
Kam gremo? ::)
:D
Tita:
Sicer tu ni primerno, da tole vprašam, ampak kar bom. :D Kako vi ''razumete'' tegale smeška:
::)
Jaz ga namreč kot ''zavijanje z očmi'', kar naredimo, ko se z nečim ne strinjamo, ampak se mi zdi, da ga nekateri drugače (recimo, uporaba zgoraj pri Azri; ali pa pri apemayi tukaj: ''kako pa ste v casih "before hekers" praznovali veseli december? ::) ''). In kot vidite, me potem to malce zmede. :D
apemaya:
--- Quote from: pikica on November 17, 2007, 09:02:12 AM ---Sicer tu ni primerno, da tole vprašam, ampak kar bom. :D Kako vi ''razumete'' tegale smeška:
::)
Jaz ga namreč kot ''zavijanje z očmi'', kar naredimo, ko se z nečim ne strinjamo, ampak se mi zdi, da ga nekateri drugače (recimo, uporaba zgoraj pri Azri; ali pa pri apemayi tukaj: ''kako pa ste v casih "before hekers" praznovali veseli december? ::) ''). In kot vidite, me potem to malce zmede. :D
--- End quote ---
::) jaz tega razumem kot- "me zanima", tole bi rada vedela in ga tako tudi napopam. Nikoli ga nisem nalepila in pri tem "zavijala oci".
Mogoce sem ga pa jaz narobe razumela ::)
;)
Regina:
Ko moj takole zavija z očmi, vedno razmišlja. ;D
Formula: ::) =
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version